- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.001
Evet haklisın yazilıyor ama en kötüye hazırlanmak lazim galiba; ( benim ameliyat sonrası 10 ay sürdü. Yani 9. Ayda hamile kalmısım ama 10. Ayda ögrendim.bazı formlarda amelıyattan 2 ay sonra falan hamıle olanları okudum canım umutlandırmak istemem ama...
sen ameliyat olmuşmuydn canım ben sen sadece kürlerle yükselttın zannedıodmEvet haklisın yazilıyor ama en kötüye hazırlanmak lazim galiba; ( benim ameliyat sonrası 10 ay sürdü. Yani 9. Ayda hamile kalmısım ama 10. Ayda ögrendim.
İnşallahh canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin 3 aya da razıyım 4 sene oldu nerdeysebazı formlarda amelıyattan 2 ay sonra falan hamıle olanları okudum canım umutlandırmak istemem ama...
Değerleri o zaman mı düzeldi yoksa gebe kalman mı o kadar sürdü canım.Sonuçta bebeişin göbüşünde sağlıkla kucağına al canımm çok güzel maşallahhEvet haklisın yazilıyor ama en kötüye hazırlanmak lazim galiba; ( benim ameliyat sonrası 10 ay sürdü. Yani 9. Ayda hamile kalmısım ama 10. Ayda ögrendim.
Hayir esim ameliyatta oldu. Ameliyat gereksiz dedi bazi doktorlar ama iyiki olmus.sen ameliyat olmuşmuydn canım ben sen sadece kürlerle yükselttın zannedıodm
canım senin morfoloji kaçken hamile kaldın ? ne kadarlık bebişHayir esim ameliyatta oldu. Ameliyat gereksiz dedi bazi doktorlar ama iyiki olmus.
Hamile kaldığımı bilmiyordum ama o hafta testte yaptırmıstık asilamaya hazırlık için, %15 ile hamile kaldım. Ileri hareket %65 sayıda 43 milyondu.canım senin morfoloji kaçken hamile kaldın ? ne kadarlık bebiş
hımmm anladım canımm :)))Hamile kaldığımı bilmiyordum ama o hafta testte yaptırmıstık asilamaya hazırlık için, %15 ile hamile kaldım. Ileri hareket %65 sayıda 43 milyondu.
Değerler 6. Aydan sonra duzelmeye başladi. Öncesindede duzelme vardi ama en iyi hale o zaman geldi.Değerleri o zaman mı düzeldi yoksa gebe kalman mı o kadar sürdü canım.Sonuçta bebeişin göbüşünde sağlıkla kucağına al canımm çok güzel maşallahh
benım esım amelıyat olduktan tam 1 sene sonra hamıle kaldım ama 5 haftalık düşük yaptım bırdahahada gebe kalamadım düşük yapalı 2 yılı geçti ınsallah senın ıcın hayırlısı olur hepımız ıcındeİnnşallah hemen olur bebişin canım.Ben şu an glifor kullanmaya calışıyorum tam içemiyorum midemi çok bulandırıyor,progestan kullanıcam hazırlık için daha eşim ameliyat olalı 1 ay oldu değerlerinin düzelmesi 3 aydan sonra başlacak inşallah
Canim merhaba yumurtalarin kaliteli ve kalitesiz oldugunu nasil biliyorsun benim üç dusugum oldu yumurtan kalitesiz demek ki dedilerEki Görüntüle 1574106 Bu da kaliteli yumurta seninkiler hangisine benziodu
kalıtesız yumurta gorunumunden bellı olabılıyo mesela ek göruntudekı yumurtam su anda karnımda kızım olduCanim merhaba yumurtalarin kaliteli ve kalitesiz oldugunu nasil biliyorsun benim üç dusugum oldu yumurtan kalitesiz demek ki dediler
Ama doktorlar yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mu olduğunu bilemeyiz diyorlar.kalıtesız yumurta gorunumunden bellı olabılıyo mesela ek göruntudekı yumurtam su anda karnımda kızım oldu
ama bundan oncekı ay gelısen yumurtam oval de yuvarlak da degıldı hatları keskın degıldı ona kalıtesız demıslerdı kı zaten döllenmedı
Her doktorun görüşü farkli bana da doktorum demisti bu yumurta kalitesiz bundan bisey olmaz diye nitekim olmadi daAma doktorlar yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mu olduğunu bilemeyiz diyorlar.
Banada doktorum yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mi olduğunu biz bilemeyiz onu ancak emriyologlar bilir biz sadece ultrasondan bakabiliriz demisti. Ama keşke ultrasondan görebilseler .Her doktorun görüşü farkli bana da doktorum demisti bu yumurta kalitesiz bundan bisey olmaz diye nitekim olmadi da
dedım ya herkesın görusu farklı demkkı benımkının kalıtesız oldugu ultrasondan bıle bellıymısBanada doktorum yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mi olduğunu biz bilemeyiz onu ancak emriyologlar bilir biz sadece ultrasondan bakabiliriz demisti. Ama keşke ultrasondan görebilseler .
Senin doktor iyiymis o zamandedım ya herkesın görusu farklı demkkı benımkının kalıtesız oldugu ultrasondan bıle bellıymıs
BENİMDE KALP ATIŞLARI DURDUĞU İÇİN ALDIRMAK ZORUNDA KALDIK..BU YIL BAŞINDA 2 YIL OLACAK DAHA TUTTURAMADIK BİTÜRLÜ. EŞİMDE SORUN YOK BENDE DÜN DOKTORA GİTTİM YUMURTLAMA TAKİBİ YAPACAK VE YUMURTAMIN KALİTESİNE BAKACAK ONA GÖRE Bİ TEDAVİ SÖYLER HERALDE..YANİ BU AYDA BOŞ GEÇECEK GİBİbenım esım amelıyat olduktan tam 1 sene sonra hamıle kaldım ama 5 haftalık düşük yaptım bırdahahada gebe kalamadım düşük yapalı 2 yılı geçti ınsallah senın ıcın hayırlısı olur hepımız ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?