hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Evet haklisın yazilıyor ama en kötüye hazırlanmak lazim galiba; ( benim ameliyat sonrası 10 ay sürdü. Yani 9. Ayda hamile kalmısım ama 10. Ayda ögrendim.
sen ameliyat olmuşmuydn canım ben sen sadece kürlerle yükselttın zannedıodm

Evet haklisın yazilıyor ama en kötüye hazırlanmak lazim galiba; ( benim ameliyat sonrası 10 ay sürdü. Yani 9. Ayda hamile kalmısım ama 10. Ayda ögrendim.
Değerleri o zaman mı düzeldi yoksa gebe kalman mı o kadar sürdü canım.Sonuçta bebeişin göbüşünde sağlıkla kucağına al canımm çok güzel maşallahh

bende glifor içiyorum zayıflamaya yardımcı diye biliyorum ama yumurtlamaya ne etkisi var acaba

Değerleri o zaman mı düzeldi yoksa gebe kalman mı o kadar sürdü canım.Sonuçta bebeişin göbüşünde sağlıkla kucağına al canımm çok güzel maşallahh
Değerler 6. Aydan sonra duzelmeye başladi. Öncesindede duzelme vardi ama en iyi hale o zaman geldi.

benım esım amelıyat olduktan tam 1 sene sonra hamıle kaldım ama 5 haftalık düşük yaptım bırdahahada gebe kalamadım düşük yapalı 2 yılı geçti ınsallah senın ıcın hayırlısı olur hepımız ıcınde

Canim merhaba yumurtalarin kaliteli ve kalitesiz oldugunu nasil biliyorsun benim üç dusugum oldu yumurtan kalitesiz demek ki dediler
kalıtesız yumurta gorunumunden bellı olabılıyo mesela ek göruntudekı yumurtam su anda karnımda kızım oldu

ama bundan oncekı ay gelısen yumurtam oval de yuvarlak da degıldı hatları keskın degıldı ona kalıtesız demıslerdı kı zaten döllenmedı

Ama doktorlar yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mu olduğunu bilemeyiz diyorlar.

Her doktorun görüşü farkli bana da doktorum demisti bu yumurta kalitesiz bundan bisey olmaz diye nitekim olmadi da
Banada doktorum yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mi olduğunu biz bilemeyiz onu ancak emriyologlar bilir biz sadece ultrasondan bakabiliriz demisti. Ama keşke ultrasondan görebilseler .

Banada doktorum yumurtanin kaliteli mi kalitesiz mi olduğunu biz bilemeyiz onu ancak emriyologlar bilir biz sadece ultrasondan bakabiliriz demisti. Ama keşke ultrasondan görebilseler .
dedım ya herkesın görusu farklı demkkı benımkının kalıtesız oldugu ultrasondan bıle bellıymıs

BENİMDE KALP ATIŞLARI DURDUĞU İÇİN ALDIRMAK ZORUNDA KALDIK..BU YIL BAŞINDA 2 YIL OLACAK DAHA TUTTURAMADIK BİTÜRLÜ. EŞİMDE SORUN YOK BENDE DÜN DOKTORA GİTTİM YUMURTLAMA TAKİBİ YAPACAK VE YUMURTAMIN KALİTESİNE BAKACAK ONA GÖRE Bİ TEDAVİ SÖYLER HERALDE..YANİ BU AYDA BOŞ GEÇECEK GİBİ

mrb yoldaşlar :) heppp bekliyoruz bir an önce meleklerimize kavuşmayı kızlarr bakalm yarın çok mübarek gün bolbol dua edelim vericek olan şüphesz Rabbim dualarm tüm evlat hasreti çekenlere :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…