hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

merhaba clearblue dijital ovulasyon testi kullanıyorum adetim bitti 2 gün sonra başladımtesti yapmaya.

toplam sirküsüm 30 gün. adetim 7 gün sürüyor. sirküsün 9. günü teste başladım ve şuan 21. günümdeyim bugünde dahil hep negatif çıktı ovulasyon testim. diğer adetime 8-9 gün kaldı. bu saatten sonra yumurta oluşur mu?
birsürü hormon testi falan yaptırdım dr a gittim bir sorun yok diyor.

şimdi problemim bundan sonra yumurtam olur mu? yada hiç olmama ihtimali var mı?

Iyi aksamlar kizlar. Bende sogan kurumun 4 gunundeyim gerci aksami icmedim daha ama...Boyle bazen kasiklarima agri girio umarm bi ise yarar. Benim adetlerim cok duzensiz ama bugun Clearblue Ovulasyon testi aldim en son adet tarihim 29 Ekim sizce bugun mu baslasam yarin mi kizlar luften fikir verin.

Selam cnm bende 7 gundur iciorum sogan suyunu.pkoyum.senin sorunun ne?birde gunde kackere iciosun?

Selam cnm bende 7 gundur iciorum sogan suyunu.pkoyum.senin sorunun ne?birde gunde kackere iciosun?
Aynen canim bendede PKO ve kilom baya baya fazla...Boyle cok duzensiz adet olurum 3 ay. 4 ayda filan.
Gunde 2 kere iciyorum 1 oglen ac karnina bide aksam. Kasik ağrin filan oldu mu sende

Aynen canim bendede PKO ve kilom baya baya fazla...Boyle cok duzensiz adet olurum 3 ay. 4 ayda filan.
Gunde 2 kere iciyorum 1 oglen ac karnina bide aksam. Kasik ağrin filan oldu mu sende

Evet Ya boyle segirme gbi dimi tuhaf biraz..aynen bende oleyim.ilac icmesem regl olmam..yani aylarca.ben birkere iciom ama cok icmekte rahimi inceltiomus korktum bide

selam kızlar bnımde fsh yuksek 9,75 klomen tedavısı goruom gecen ay da kullandm gebelık olmadı bu ay yıne basladım bıtırdım suan yumurta takıbım yapılıo hayırlsı bnm durumumda olupda hamıle kalan varmı

Kizlaar

Ben sogan kuru gunumdeyim 5gun. Pko var adetlerim duzensiz. Ovulasyon testi aldim dun yapmaya basladim idrarimsa boyle beyaz ucusan seyler var. Sabahta dahada vardi sumuksu sekilde. Kasiklarim baya ağrio. Bu nedir aceba ? Luften yardim edin sogan kurunden mi aceba ?

bnde klomenın yanısıra hayıt otu içiorum birde çöğrek otu yagı hapı fsh için
ben klomen kullandım faydası olmadı malesef bıraktık tedaviyi inşallah sen bi faydasını görürsün canım evet hayıt otunuda duydum bu ay yapayım şu otu olmazsa diğer ay bende hayıt otu yaparım .ben çörek otunu bi kaç tane atıyorum ağzıma o kadar kapsül şeklinde olan daha etkilidir sanırım sen etkisini görürsen diğer ay bende deneyim bari.. inşallah faydasını görürüz içtiklerimizin :)

inşaallh canım senın hormon sıkıntın varmı fsh falan

inşaallh canım senın hormon sıkıntın varmı fsh falan
fsh m biraz yüksek 4,7 2 lere düşürmek gerekmiş dr öle dedi bende 5 kiko filan verdim .ama daha dr filan gitmedim daha vermeye çalışıyorum ..yumurtalarım buyuyor 13 14 mm ye kadar sonrası yok senin kaçıncı ayın klomende

senın fsh kac bnmkısı 9,75 bnm de yumurtamda sıkıntı var buyumuo gecen ay 11mmde kaldı ıkıncı ayım klomende yarın yıne doktora gtcem bakalım buyumusmu persembe gunu gtıım azbısey büyümüştü yıne gel dedı yarın gtcem

haa evet hatırladım yazmıştın bi kaç gün önce inşallah büyümüştür canım yaaa klomen kuvvetli bi hap sonuçta fazla içmekte iyi değil.ama işte mecbur olunca:) yarın haber verirsin bakalım klomen ve çörek otu hapı ve hayır otu bi fayda etmişmi

benım bı kız arkadasım var oda tedavi gördu uzun bır süre ara verdı smdı fsh degeri 49 du 9 düşürdü arıı sütü polen hayıt tohumu ve çöğrek otu hapıyla oda klomen kullanmıstı 3 ay

evet canım yarın mutlaka haber verrım sabah erkenden gıdıcem yumurtanın buyumesı içinde sabah ac karna bal tarcın karstrp yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…