- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.041
hadi yaaa şaşırdım :) buı arada bugün bi koştum varyaa kan ter içinde kaldım ..ben dr a bunu söliyim .)
canım yaaa kendi kendime hastalandım birazönce koşma sayesinde :) :) :) öpüyorum :)Ne demek arkadasim.sadece gliforla bile hamile kalan war yani.tabi yaninda diyet egzersiz olucak
canım yaaa kendi kendime hastalandım birazönce koşma sayesinde :) :) :) öpüyorum :)
Iyi aksamlar kizlar. Bende sogan kurumun 4 gunundeyim gerci aksami icmedim daha ama...Boyle bazen kasiklarima agri girio umarm bi ise yarar. Benim adetlerim cok duzensiz ama bugun Clearblue Ovulasyon testi aldim en son adet tarihim 29 Ekim sizce bugun mu baslasam yarin mi kizlar luften fikir verin.
Aynen canim bendede PKO ve kilom baya baya fazla...Boyle cok duzensiz adet olurum 3 ay. 4 ayda filan.Selam cnm bende 7 gundur iciorum sogan suyunu.pkoyum.senin sorunun ne?birde gunde kackere iciosun?
Aynen canim bendede PKO ve kilom baya baya fazla...Boyle cok duzensiz adet olurum 3 ay. 4 ayda filan.
Gunde 2 kere iciyorum 1 oglen ac karnina bide aksam. Kasik ağrin filan oldu mu sende
canım yaa ne dicem şöle yoğun yoğun bi kanamam olmadı nedense leke leke şeklinde yani..çok az hastalanıyorum niyeyse ?Sana dedim sekerim.tecrube edindik yanee:) bizzat..nasil geliyor leke seklinde mi cok mu?
bnde klomenın yanısıra hayıt otu içiorum birde çöğrek otu yagı hapı fsh içintestere dişli aslan pençesi otunu içmeye başladım arkadaşlar umarım bu ay bi faydasını görürüm :)
ben klomen kullandım faydası olmadı malesef bıraktık tedaviyi inşallah sen bi faydasını görürsün canım evet hayıt otunuda duydum bu ay yapayım şu otu olmazsa diğer ay bende hayıt otu yaparım .ben çörek otunu bi kaç tane atıyorum ağzıma o kadar kapsül şeklinde olan daha etkilidir sanırım sen etkisini görürsen diğer ay bende deneyim bari.. inşallah faydasını görürüz içtiklerimizin :)bnde klomenın yanısıra hayıt otu içiorum birde çöğrek otu yagı hapı fsh için
inşaallh canım senın hormon sıkıntın varmı fsh falanben klomen kullandım faydası olmadı malesef bıraktık tedaviyi inşallah sen bi faydasını görürsün canım evet hayıt otunuda duydum bu ay yapayım şu otu olmazsa diğer ay bende hayıt otu yaparım .ben çörek otunu bi kaç tane atıyorum ağzıma o kadar kapsül şeklinde olan daha etkilidir sanırım sen etkisini görürsen diğer ay bende deneyim bari.. inşallah faydasını görürüz içtiklerimizin :)
fsh m biraz yüksek 4,7 2 lere düşürmek gerekmiş dr öle dedi bende 5 kiko filan verdim .ama daha dr filan gitmedim daha vermeye çalışıyorum ..yumurtalarım buyuyor 13 14 mm ye kadar sonrası yokinşaallh canım senın hormon sıkıntın varmı fsh falan
senın fsh kac bnmkısı 9,75 bnm de yumurtamda sıkıntı var buyumuo gecen ay 11mmde kaldı ıkıncı ayım klomende yarın yıne doktora gtcem bakalım buyumusmu persembe gunu gtıım azbısey büyümüştü yıne gel dedı yarın gtcemfsh m biraz yüksek 4,7 2 lere düşürmek gerekmiş dr öle dedi bende 5 kiko filan verdim .ama daha dr filan gitmedim daha vermeye çalışıyorum ..yumurtalarım buyuyor 13 14 mm ye kadar sonrası yoksenin kaçıncı ayın klomende
haa evet hatırladım yazmıştın bi kaç gün önce inşallah büyümüştür canım yaaa klomen kuvvetli bi hap sonuçta fazla içmekte iyi değil.ama işte mecbur olunca:) yarın haber verirsin bakalım klomen ve çörek otu hapı ve hayır otu bi fayda etmişmisenın fsh kac bnmkısı 9,75 bnm de yumurtamda sıkıntı var buyumuo gecen ay 11mmde kaldı ıkıncı ayım klomende yarın yıne doktora gtcem bakalım buyumusmu persembe gunu gtıım azbısey büyümüştü yıne gel dedı yarın gtcem
benım bı kız arkadasım var oda tedavi gördu uzun bır süre ara verdı smdı fsh degeri 49 du 9 düşürdü arıı sütü polen hayıt tohumu ve çöğrek otu hapıyla oda klomen kullanmıstı 3 ayhaa evet hatırladım yazmıştın bi kaç gün önce inşallah büyümüştür canım yaaa klomen kuvvetli bi hap sonuçta fazla içmekte iyi değil.ama işte mecbur olunca:) yarın haber verirsin bakalım klomen ve çörek otu hapı ve hayır otu bi fayda etmişmi
evet canım yarın mutlaka haber verrım sabah erkenden gıdıcem yumurtanın buyumesı içinde sabah ac karna bal tarcın karstrp yıyorumhaa evet hatırladım yazmıştın bi kaç gün önce inşallah büyümüştür canım yaaa klomen kuvvetli bi hap sonuçta fazla içmekte iyi değil.ama işte mecbur olunca:) yarın haber verirsin bakalım klomen ve çörek otu hapı ve hayır otu bi fayda etmişmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?