hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

mrb yoldaşlar :) heppp bekliyoruz bir an önce meleklerimize kavuşmayı kızlarr bakalm yarın çok mübarek gün bolbol dua edelim vericek olan şüphesz Rabbim dualarm tüm evlat hasreti çekenlere :)))
rabbım tez zamanda versın cnm mucızenı

[QU OTE="lolita555, post: 43328778, member: 666567"]meraba cnm ben warim.sende mi pkosun.bnde 3 yillik ewliyim bu subatta bsladik evlat istemeye Allahimin izniyle.ilacsiz adet olamiorum cok inatci pkoyum.iki kere klomen ve bir asilama oldum sonuc malesef.sogan suyu iciom uc gundur[/QUOTE]
Bende pikosluydum ama sonradan gecti benim ki ve adet de hoc sorun yasamadim çok şükür gunu gunune oluyodum ama bebisim olmuyor

Bende pikosluydum ama sonradan gecti benim ki ve adet de hoc sorun yasamadim çok şükür gunu gunune oluyodum ama bebisim olmuyor[/QUOTE]

sonradan nasil gecti cnm anlamadim????

Bende pikosluydum ama sonradan gei benim ki ve adet de hoc sorun yasamadim çok şükür gunu gunune oluyodum ama bebisim olmuyor

sonradan nasil gecti cnm anlamadim????[/QUOTE]
Soyleki ben armutlu tatil koyune gittim kaplica gibi ve geri dondugumde adetime bir hafta vardi ve adet oldugumda Afedersin ama resmen parcalar geldi yani sonra doktora gittim ve gitmisti doktor da şaşırdı cunku gecmeyen bisey bana biraktigi tuylenme ve seker oldu pkosun işte böyle

sonradan nasil gecti cnm anlamadim????
Soyleki ben armutlu tatil koyune gittim kaplica gibi ve geri dondugumde adetime bir hafta vardi ve adet oldugumda Afedersin ama resmen parcalar geldi yani sonra doktora gittim ve gitmisti doktor da şaşırdı cunku gecmeyen bisey bana biraktigi tuylenme ve seker oldu pkosun işte böyle[/QUOTE]

peki senin adetlerin nasildi pkoyken?ilacsiz gelirmiydi mesela

EvetQUOTE="lolita555, post: 43346785, member: 666567"]Soyleki ben armutlu tatil koyune gittim kaplica gibi ve geri dondugumde adetime bir hafta vardi ve adet oldugumda Afedersin ama resmen parcalar geldi yani sonra doktora gittim ve gitmisti doktor da şaşırdı cunku gecmeyen bisey bana biraktigi tuylenme ve seker oldu pkosun işte böyle[/QUOTE]

peki senin adetlerin nasildi pkoyken?ilacsiz gelirmiydi mesela[/QUOTE]
Evet canim hatta saatinde bile geldigi olurdu yani

UOTE="lolita555, post: 43346831, member: 666567"]ne guzelmis cnim ben ilac icmesem aylarca adet olmam [/QUOTE]
Allah sifa versin canım off beklemek çok zor yaa kafama takmicam diyorum ama olmuyor eltim benden bir yil sonra evlendi ve bir bucuk yasinda kizi var birde benim akrabam onun cocugu olunca gozler bana döndü benden sonra evlenenlerin iki tane çocukları oldu ve bende istiyorum allahim sen buyuksun aratma yarabbim

UOTE="lolita555, post: 43346831, member: 666567"]ne guzelmis cnim ben ilac icmesem aylarca adet olmam
Allah sifa versin canım off beklemek çok zor yaa kafama takmicam diyorum ama olmuyor eltim benden bir yil sonra evlendi ve bir bucuk yasinda kizi var birde benim akrabam onun cocugu olunca gozler bana döndü benden sonra evlenenlerin iki tane çocukları oldu ve bende istiyorum allahim sen buyuksun aratma yarabbim[/QUOTE]

amin cnm Rabbim cumle isteyene nasib etsin ins..cevrede insanin uzerinde baski yapiyor canim bana da oluyo o.o yuzden de takiyo insan kafaya

amin cnm Rabbim cumle isteyene nasib etsin ins..cevrede insanin uzerinde baski yapiyor canim bana da oluyo o.o yuzden de takiyo insan kafaya[/QUOTE]

Aynen öyle canım ya asilamani nerde yaptirdin canım özel degilse

amin cnm Rabbim cumle isteyene nasib etsin ins..cevrede insanin uzerinde baski yapiyor canim bana da oluyo o.o yuzden de takiyo insan kafaya

Aynen öyle canım ya asilamani nerde yaptirdin canım özel degilse[/QUOTE]

ozelde yaptirdik ama boktan biyerdi soradan pisman oldum bende :/

ne guzelmis cnim ben ilac icmesem aylarca adet olmam
aynı ben napcaz böyle yaa .. poc lular ın yüzde 50 si nerdeyse şeker hastası oluyorlarmış ve rahim yumurtalık problemleri ilerleyen yaşlarda belli ediyomuş kendini 40 ın dan sonra biz bittik sağlık konusunda yani anlıycağın .. bende duphaston suz adet olamıyorum yani geçen ay içmiycem dedim kendi kendine gelsin dedim ama malesef 46. günüm gittim aldım ilaç napayım eli mahkum içicem ..

Sana bi tavsiyem war canim 1 hafta yurudum gunde 45 dkka hizli tempo adetim kendi geldi hatta ilac alcaktim bi baktim leke war pek sewindim.smdi sogan suyu iciom bugun 6.gunum.cok karamsar olma ya bukadar.glifor falan war seker riskini onleyen..

Sana bi tavsiyem war canim 1 hafta yurudum gunde 45 dkka hizli tempo adetim kendi geldi hatta ilac alcaktim bi baktim leke war pek sewindim.smdi sogan suyu iciom bugun 6.gunum.cok karamsar olma ya bukadar.glifor falan war seker riskini onleyen..
canım fitnessa başladım 20 gündür gidiyorum bundan 2 sene öncede gitmiştim adet olduğumda çok geliyodu spor yaparken ..bu sene yine yazıldım bugün koşmaya başlıyım o zaman ilacımıda hiç içmiyim bi koşayım.gliforuda eczaneye sorayım ya da gideceğim dr a hiç duymamıştım vallaha alıyımda içeym canım önlemini alayım bari çok çok sağol

Ne demek arkadasim.sadece gliforla bile hamile kalan war yani.tabi yaninda diyet egzersiz olucak

Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benimde olmuyor 2 yildir bekliyoruz gelen giden yok Allah sabir versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…