hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

merhaba kızlar bende 1,5 yıldır istiyorum ama olmuyor.geçen ay doktora gitmeye başladım..doktor şimdilik beni inceliyor yumurtlama takibi yapıyor.32 günde bir adet oluyorum geçen ay düzenli bir yumurtam vardı sağlıklıydı.bugün tekrar dr gittim adetimin 13. günü ama hiç yumurta yoktu.dr serophene diye biialç verdi önümüzdeki ay adet olunca başlıcam içmeye..bu ay hiç yumurtam yokmuş hala şaşkınım :KK64::KK43:
umutsuzluga kapılma cnm 16. gun zaten senın ıcın erken bır gun 32 gunde adet oluyosun cunku 18 20 gunlerde yumjrtan olur ancak sadece kendıne odaklanma bu arada esını de besle hakıkı bal yedır keçi boynuzu yedır

aynen kuzum gercekten zamanı var herseyın ama ınsan beklerken bunu dusunemıyo ben cok sancılı gectım bu yoldan rabbım kımseyı ben kadar ugrastırmasın tez zzamanda versın sıze mucızelerınızı
Cnm inan bir yıldır bende uğraşıorm çok zor olmaynca olmuor işte inş bende ve isteyen herks bir an önce kavuşur bebişine

merhaba kızlar bende 1,5 yıldır istiyorum ama olmuyor.geçen ay doktora gitmeye başladım..doktor şimdilik beni inceliyor yumurtlama takibi yapıyor.32 günde bir adet oluyorum geçen ay düzenli bir yumurtam vardı sağlıklıydı.bugün tekrar dr gittim adetimin 13. günü ama hiç yumurta yoktu.dr serophene diye biialç verdi önümüzdeki ay adet olunca başlıcam içmeye..bu ay hiç yumurtam yokmuş hala şaşkınım :KK64::KK43:
folik asitte verdimi ? sana ne verirse versin dr sen biraz boğazınada dikkat et canım :) yumurtlamaya iyi gelen besinler ye :) mutlaka olur üzülme merak etme streslede alakası var ne yaşarsan yaşa sağlığın için bişeyi kafana takma :)

amın cnm ınsallah tez zamanda mucızene kavusursun olmamasının bı nedenı var mı cnm bısey dedıler mı sana
hayır bi sebebi yok gayet sağlıklıymısım yumurtalıklarımda cok iyiiymiş hormonlarımda. ama eylül ayında klomen kullanıp catlama iğnesi vuruldum. yumurtm 22.5 büyüklüğünde oldu ama yinede sonuç olumsuz :(

hayır bi sebebi yok gayet sağlıklıymısım yumurtalıklarımda cok iyiiymiş hormonlarımda. ama eylül ayında klomen kullanıp catlama iğnesi vuruldum. yumurtm 22.5 büyüklüğünde oldu ama yinede sonuç olumsuz :KK43:
esine bakıldı mı hıc cnm

yok bakılmadı istendi ama eşim gitmedi cünkü bizim bitane oldu 2.5 aylık düşük oldu
spermler kalıtesızse döllenme olmaz olan da duser cnm bunu ben de yasadım hatta benım esım ılk kabımızdan once yaptırmıstı sonucları cok guzeldı ama 4 aylıkken kaybettık bebegımızı sonra 7 ay gectı ben tekrar hamıle kaldım onuda 6 aylık kaybettık sonra naptık nettık bır bucuk sene olmadı bır kımyasal gebelık yasadım saglıklı gebelık elde edemedık dr esımın örnek vermesını ıstedı esım benım sorunum yok falan fılan dıye ıstemedı sonra yaptırınca görduk kı degerlerı neredeyse normal yolla gebelık olamayacak kadar dusmus dr proxeed plus verdı on gun kullandı ben hamıle kaldım yanı 1 bucuk sene esımın yuzunden olmamıs ben yıne de bı baktırın derım cnm

spermler kalıtesızse döllenme olmaz olan da duser cnm bunu ben de yasadım hatta benım esım ılk kabımızdan once yaptırmıstı sonucları cok guzeldı ama 4 aylıkken kaybettık bebegımızı sonra 7 ay gectı ben tekrar hamıle kaldım onuda 6 aylık kaybettık sonra naptık nettık bır bucuk sene olmadı bır kımyasal gebelık yasadım saglıklı gebelık elde edemedık dr esımın örnek vermesını ıstedı esım benım sorunum yok falan fılan dıye ıstemedı sonra yaptırınca görduk kı degerlerı neredeyse normal yolla gebelık olamayacak kadar dusmus dr proxeed plus verdı on gun kullandı ben hamıle kaldım yanı 1 bucuk sene esımın yuzunden olmamıs ben yıne de bı baktırın derım cnm
inş benim eşimde ikna olur ve testini yapturır cnm

inş benim eşimde ikna olur ve testini yapturır cnm
ınsallah bı de anlamıyorum bu erkeklerı kendılerınde sorun olabılecegını neden kabul etmıyorlar bnence senden gecıyor bu bıraz yalvararark ıkna etmeye calışma bence kesın net konuş çocuk yapıcaksak ıkımız de elımızı tasın altına sokmalıyız tek taraflı çabayla olmaz de hem eger degerlerı dusukse yıllarca bosu bosuna ılaç kullanabılırsın yazık degıl mı bedenıne ben kendıme bırbucuk yıl yazık ettıgım ıcın dıyorum bunu

cnm yumurta takibi yaptırıorm doktorumu değiştrdm oda klomensiz bakalm yumurtalar gelişior mu dedi tabiki de gelişmedi cnm adet olmayı bekliorm cnm
ıyı yapmıs aslında cnm bır ay beklıyosun ama en azından bosuna ılaç kullanmamıs oluyosun yanı hadı bakalım bat ne zaman

Stres yapma bi de cocuk bebek hic dusunme at kafandan olumlu olumsuz hic takma baska biseylere odaklan
Aynen cnm düşündükçe işin içindn çıkamıorm birde insanlar soruor ben tam diorm tamam artk attm kafamdn ama insanlar huzr vermior inan artk sormalarndn bıktım

folik asitte verdimi ? sana ne verirse versin dr sen biraz boğazınada dikkat et canım :) yumurtlamaya iyi gelen besinler ye :) mutlaka olur üzülme merak etme streslede alakası var ne yaşarsan yaşa sağlığın için bişeyi kafana takma :)
hayır folik asit vermedi..zaten doktorum folik asite karşı olan bir doktor..folik asitin çocukları hiperaktif yaptığını düşünüyor ve bununla ilgili araştırmalar yapıyor kendisi.folik asit yerine vitamin tercih ediyor

umutsuzluga kapılma cnm 16. gun zaten senın ıcın erken bır gun 32 gunde adet oluyosun cunku 18 20 gunlerde yumjrtan olur ancak sadece kendıne odaklanma bu arada esını de besle hakıkı bal yedır keçi boynuzu yedır
evet bu ay eşime keçi boynuzu kürüne başlamayı düşünüyorum..nasip ama inşallah Allah isteyen herkese versin aminn

Back
X