- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #3.321
Hamilesin su anda ama dediği gibi şüpheli sen ıkı gunde bir kan ver artış 2 gunde ortalama 2 katı olmalıyaklaşık 1.5 senedir çocuk istiyoruz.Trabzonda özel hastanede tedaviye başladım geçen sene eylülde yumurtalık takibi yapıldı,3 ay klomen kullandım 1 ayında çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç başarısızdı.ocak ayında rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı.Bu arada ne eşimde nede bende hiçbir sıkıntı yok.geçen ay soğan suyu içtim adetin 3. günü başladım içmeye yaklaşık 10. gün içtim.adetim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz,artık umududa kestiğim için eşimle öle hesaplama yaparak birlikte olmamıştık.bu ay adetim haziranın 3ünde oldum (1 gün gecikmeli) bugun 12. gün ve hala kahverengi lekeler geliyor.bu arada kendi doktoruma yaklaşık 3 aydır gitmiyorum.dün başka bi kadın doğum doktoruna gittim ultrasondan baktı yumurtalıkların polikistiğe benziyor dedi,yinede kan tahlili yapalım dedi.kan tahlilinde bütün değerlerim normal yalnız beta hcg 48 çıkmış,doktor şüpheli dedi,perşembe cuma yine kan ver dedi..kızlar sizce hamile olabilirmiyim?
Cok gecmis olsun canim sana ana kuzunu kucagina alinca unutmussundur hepsini... benim yumurtalarima bakildi cok guzel dedi doktor... klomen kullandim 4 ay ama ignesiz esimede bakildi onunda guzel cikti sonucu ama hsgdan korkuma erteledim artik gozum karardi ille cekinecem diye tutturdum doktora ins temiz cikar haftaya olacam.. sanirim beyinden silmek gerekiyor hersey bebek ustune kurulu ama birturlu silemiyorum... insanlara anlatmasi cabasi... dok acin halinden anlarmi.. herkes benim bebek istemedigimi saniyor ama icim yaniyor bebek hasretiyle esime bile belli etmiyorum... benden sonra evlenenler karisto coluga cocuga biraz zoruma gidiyor... ama yine rabbimden gelen basim ustune demekki rabbimizin sevdigi kullariz bol bol dua istiyor bizlerden oyle diyorum... findigini op koccaman benim icin rabbim nazarlardan korusun seni ve evladini aileni....amin cnm rabbim olmayanlara da versın bunu tatırsın dunyadaki en güzel şey onun kokusu hele bir de kızsa oyyyy başka oluyo kız evlat hsg bana da çekıldı bı sorun çıkmmıstı umarım sende de cıkmaz ama hersey normal olup gebelıkoolmuyorsa tüp bebek deneyenler cok oluyo benım sorunum bellıydı cozumu ona göre aryorduk ınsallah neden olmadıgı cıkar ortaya tarcınlı yemekler yap cnm çörek otu tuket ama bebıs dusunme pskolojını bozma olmuyo cunku bozarsan kafaya takarsan benım de noral yoldan olmadı 4 gebelık gecırdım hepsı tedavıyle oldu bı tanesı 6 haftalıktı drum saglıklı degılmiş deı o sıralarda eşim hiç önemsemıyodu ben de sıgara ıcıodum sınra eşime proxeed plus verdı drum kullandıgı ay hamıle kaldım ve kuzum dunyaya geldı sağlıkla eşine spermiyogram yapıldı mı
Can'ım geç döllenme olabilir inşallah devam eder sağlıkla bebeğini alabilirsinyaklaşık 1.5 senedir çocuk istiyoruz.Trabzonda özel hastanede tedaviye başladım geçen sene eylülde yumurtalık takibi yapıldı,3 ay klomen kullandım 1 ayında çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç başarısızdı.ocak ayında rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı.Bu arada ne eşimde nede bende hiçbir sıkıntı yok.geçen ay soğan suyu içtim adetin 3. günü başladım içmeye yaklaşık 10. gün içtim.adetim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz,artık umududa kestiğim için eşimle öle hesaplama yaparak birlikte olmamıştık.bu ay adetim haziranın 3ünde oldum (1 gün gecikmeli) bugun 12. gün ve hala kahverengi lekeler geliyor.bu arada kendi doktoruma yaklaşık 3 aydır gitmiyorum.dün başka bi kadın doğum doktoruna gittim ultrasondan baktı yumurtalıkların polikistiğe benziyor dedi,yinede kan tahlili yapalım dedi.kan tahlilinde bütün değerlerim normal yalnız beta hcg 48 çıkmış,doktor şüpheli dedi,perşembe cuma yine kan ver dedi..kızlar sizce hamile olabilirmiyim?
Tahlil yaptırdınızmı peki bende 28 de oldum ama bilmiyorum yaptırmadım daha ama öyle bir Ağrı'm varki vajina da mantar var sanırım başka hiç bir yerimde ağrı yok sende belirti varmı hiçKizlar bende bu ay haziranin 25inde vuruldum catlatma ignemi dua edib hayirli haberler alayim
Bende de gogus agrisi cekiyorum birde karin agrisi hic dinmiyor karin agrim goguslerimde baya buyudu ama ben.hic bir belirtiye inanmiyorum adet olucam.kesin . tahlil yaptirmadim useniyorum gitmeye evde test yapsam her turlu cikar da kim alacak simdi zaten cikmicak 1senedir bekliyorumTahlil yaptırdınızmı peki bende 28 de oldum ama bilmiyorum yaptırmadım daha ama öyle bir Ağrı'm varki vajina da mantar var sanırım başka hiç bir yerimde ağrı yok sende belirti varmı hiç
Benim kisi de çıkarmı sence ben 6yıldır bekliyorumBende de gogus agrisi cekiyorum birde karin agrisi hic dinmiyor karin agrim goguslerimde baya buyudu ama ben.hic bir belirtiye inanmiyorum adet olucam.kesin . tahlil yaptirmadim useniyorum gitmeye evde test yapsam her turlu cikar da kim alacak simdi zaten cikmicak 1senedir bekliyorum
Bilmiyorumki canim yok bende genel olarak 4yildir.bekliyorum 3kere dusuk yaptm en son gecen sene haziranda dusuk yaptm onun ustunden bir sene gectiBenim kisi de çıkarmı sence ben 6yıldır bekliyorum
Haklısın bende düşük yaptım o kadar çokki sayı bile bilmiyorum ama en son martta yaptım düşüğün kıçı için de olur derler ama hiç bişey yok menegon iğne ve çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullanmamın Hatti hesabı yoktu şimdi de mantar oldum o kadar Can'ım yanıyoki tarif edemem,allah demekki bizi böyle sınıyorBilmiyorumki canim yok bende genel olarak 4yildir.bekliyorum 3kere dusuk yaptm en son gecen sene haziranda dusuk yaptm onun ustunden bir sene gecti
.. Ama yapma test inankj beklemek daha iyi adet olursak da oluruz bu da Allahtan deriz
Haklısın bende düşük yaptım o kadar çokki sayı bile bilmiyorum ama en son martta yaptım düşüğün kıçı için de olur derler ama hiç bişey yok menegon iğne ve çatlatma iğnesi yapıldı klomen kullanmamın Hatti hesabı yoktu şimdi de mantar oldum o kadar Can'ım yanıyoki tarif edemem,allah demekki bizi böyle sınıyor[/QU
1 yıllık evliyim korunmuyoruz ama olmadı bizimde bir türlü.iki sefer hormon testi yaptırdım ikiside normal, bu gün doktor alttan muayene etti çok şükür ondada sıkıntı yok. pazartesi HSG çektireceğim biraz korkuyorum işin aslı İNŞALLAH ondada sıkıntı çıkmaz. yalnız eşimin sperm testi biraz düşük çıktı ondan mı olmuyor bilemiyorum oda cuma gün tekrar test verecek. bu ay yumurta takibi için ovülasyon testleri alsam mı diyorum daha önce hiç kullanmadın kullanan arkadaşlar işe yarıyor mu sizce???? Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin en tez zamanda İNŞALLAHHHH
ben de hamile kalmaya çabalıyorum 13 aydır.... Zor bir imtihan. Rabbim hepimize burdan gebe olduğumuzu müjdelemeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin cnm inşallah bi sorun varmı peki tahlil yaptrdnmi
sizde durum nedir? ne kadardır bekliyorsunuz?Amin cnm inşallah bi sorun varmı peki tahlil yaptrdnmi
Öncelikle bu kadar stres yapma cnm ben üniversite hastanesine kendim içn gidiyorduk bütün tahlilleri yaptılar bana ve eşime çünkü benm doğal yollarla olmucagni söyleyip tüp bebek Merkz ne gönderdiler tüp bebek yaptırdım tutmadı malesef ama sen önce iyi bi doktr olmasını araştır parayı en son düşün derim inş eşindede bi sorun yoktur olsada çözümü vardır mutlaka sabretbende bir sorun çıkmadı elhamdülillah, hsg hariç şeyleri yaptırdım. 2 ay klomen kullandım ama sonuç negatif. eşimde hafif derece varikosel var sperm değerleri iyiydi ama 2 yıl önce test yaptırmıştı. evleneli hiç doktora gitmedi. acaba onun değerleri mi düştü, dna hasarı mı oldu, varikoseli mi ilerledi kafamda milyonlarca soru işareti var... Eşim için kasımda kaan aydosa randevu aldık. onun da muayenesi 45o tl. çok fazla geldi. acaba önce normal bi üroloğa mı görünse. oldukça çıkmazdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?