hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

gördüm çizgiyiiiben kızımı daha da silik bir çizgiyle öğrenmiştimm yarın sabah tekrarla bakalımm koyulastıysa oldu bu iş

Ama gece yaptim testi ben cnm dün.bu sabah atayim diye aldim elime siliklesmis.bicok kisi 5 10 dakkadan sonra cikanlar gecersiz diyor.birde catlatma ignesinin etkiside olabilirmis

Kusura bakmayin bir turlu hic bir yerde cvp bulamadim bugun burda gezinirken amh testini gordum... amh testini hangi doktor yaptiriyor ben dahliye bolumune bugun hormon testi yaptirdim carsamba sonuclarimi alacam dahliye doktiru yaptirabilirmi acaba... ilk once sizlere sormak istedim...

kadın dıgum yapar ama normal hastaneler yapmaz sanırım fakulteye gıtmen lazım ayrıca ben ıstemıstım senın amh testı yaptırmana gerek tyok demişti ve yapmamıstı drum fsh lh biraz ıpucu verıyo bu konuda onlara bakıp amhyı yapmaya karar verırler dıye dusunuyorum

Ben hormon testlerimi regl 3cu gunu bugun yaptirdim kadin dogum doktorumun ozel yazihanesi var ondan dolayi hormon testimi arastirma hastanesinde yaptirdim dahliye bolumunde amh bilmiyordum bilseydim onuda isterdim doktorumdan... neyse ozaman hormon tahlillerimi gosterince doktorum yön verir ins...

fsh lh tsh soyle bana bı fıkır verebılırım

Daha almadim canim bugun yaptirdim carsamba gunu alacam testlerin sonuclarini alinca sana ozelden yazarim ozaman doktora gostermem daha 10 gun var hsg cekecek ogun giderken goturcem sonuclarimi... alinca sana ozelden yazarim ozaman canimcimm
Birde sadece bu testlermi yapiliyor prolaktin falanda yapildi bana tam anlamiyla hangi testler oluyor biliyormusun ilk defa baktirdim hormonlarima

Birde sadece bu testlermi yapiliyor prolaktin falanda yapildi bana tam anlamiyla hangi testler oluyor biliyormusun ilk defa baktirdim hormonlarima
Prolaktin daha özel oldugu için gerek gormezse yapmaz ama ben hep onu da isterdim tamam cnm yaz özelden bildiğim kadarıyla yardımcı olurum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…