- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.081
tamam stres hormonu ama bir insanin her ay mi yuksek cikar ne yani ben her ay mi stres yaptim ki cok bosladigim aylar da oldu...beyindeki hipofiz beziyle de ilgili yani stres deyince ustune alinma hemen baskanim...oyle mı dıyorsun stres olunca artıyormus ya stres de yaptım baya
dedıgın gıbı olur ınsallahhh cnm ben stres yaptım acaba yukselırmı dıye dusunmekten yukseltecem prl yitamam stres hormonu ama bir insanin her ay mi yuksek cikar ne yani ben her ay mi stres yaptim ki cok bosladigim aylar da oldu...beyindeki hipofiz beziyle de ilgili yani stres deyince ustune alinma hemen baskanim...
günaydınnnn hersey yolunda mı bı bakayım bu sabahkı agrılarımı sıralıyorum ve gece boyunca tabıgunaydin kizlar nasilsiniz insallah yolundadir her sey....
günaydınnnn hersey yolunda mı bı bakayım bu sabahkı agrılarımı sıralıyorum ve gece boyunca tabı
efenım akşam saat 11 sularında karnım 9 aylık hamıle gıbı sıstı noluyo dedık akşam yemegını de 5 de yedım ve daha baska bısey yememıstım neyse mıdeme yogun kramplar gırmeye başladı gece boyunca surdu ne ben ne eşim uyuyabildik
neyse boynumun tutulması gecmıstı dun bıraz sabaha karşı ağrı nöbetini, boynum aldı ve su anda sopa yutmuş gıbıyım atkı sardık kas gevsetıcı surduk falan fılan işte
sonra oturduk eşimle karar verdık ben çok ınce gıyınıyorum ve sanırım tüm vucut komple üşüttüm
ama yine de güzel güne ve sizlere karşıböyleyim
günaydınnnn hersey yolunda mı bı bakayım bu sabahkı agrılarımı sıralıyorum ve gece boyunca tabı
efenım akşam saat 11 sularında karnım 9 aylık hamıle gıbı sıstı noluyo dedık akşam yemegını de 5 de yedım
canım ben de ınce gıyındıgım zaman gece uyku haram bana o yuzden sabah okula gıttıgımde esim hep kızar artist gibi gıtme dıye...sanırım sen de benım gıbısın canım ama dıkkat et kendıne valla ben mızmız bırıyım bır yerım ağrımayagörsun hemmen huysuzlanıyorun hıç çekılmıyorum
valla sorma şu guzel gıyınme olayını her gun dolap onunde sabah kucuk bır krız geciriyorum...su havalarda kalın hırkadan baska takıntım yok ama..Aynen bende guzel gorunecem diye ince giyyiyom yok artik valla sogan gibi giyinip cikicam byra cok soguk su anda eksi 4
Bize tatil bugunde sizevalla sorma şu guzel gıyınme olayını her gun dolap onunde sabah kucuk bır krız geciriyorum...su havalarda kalın hırkadan baska takıntım yok ama..
çok geçmiş olsun canım ben kalın giymeyi hiç sevmiyorum ama bu kış pes ettim lcw den 3-4 tane kalın yünlü şeyler aldım. boğazlı kazağı hala giyemiyorum boğulacak gibi oluyorum ama önü kapanan kalın hırkalar falan iyi oldu çok şükür bu kışa hastalıksız başladım. ya cnm bu arada hala bende tık yokAynen bende guzel gorunecem diye ince giyyiyom yok artik valla sogan gibi giyinip cikicam byra cok soguk su anda eksi 4
Kac gun oldu cnm yhaaa ben toplamd 55 gunde adet oldum niye gelmiyor bunlar yhaaçok geçmiş olsun canım ben kalın giymeyi hiç sevmiyorum ama bu kış pes ettim lcw den 3-4 tane kalın yünlü şeyler aldım. boğazlı kazağı hala giyemiyorum boğulacak gibi oluyorum ama önü kapanan kalın hırkalar falan iyi oldu çok şükür bu kışa hastalıksız başladım. ya cnm bu arada hala bende tık yok
son adetimin üstüne 60. günüm ilaç biteli 9. günüm doktora da her an gitme fırsatım olmuyoKac gun oldu cnm yhaaa ben toplamd 55 gunde adet oldum niye gelmiyor bunlar yhaa
Canim bna dr on gun icinde adet olmassan gel demisti bi ara sor bakalim ne diyecek bugun calisior musunson adetimin üstüne 60. günüm ilaç biteli 9. günüm doktora da her an gitme fırsatım olmuyoişten izin alma sıkıntım da var köyde olduğum için yarım gün izin almam gerekiyo. bi telden arayıp sorayım olmazsa yarın da izin alır giderim artık
evet bugün de çalışıyorumCanim bna dr on gun icinde adet olmassan gel demisti bi ara sor bakalim ne diyecek bugun calisior musun
aradım şimdi canım doktor öğleden önce orda sadece özel olduğu için yokmuş ama yanında çalışan kız (hemşire mi bilmiorum) 10 günden sonra olunuyo bikaç gün daha bekle olmazsan ararsın doktoru dedi..Canim bna dr on gun icinde adet olmassan gel demisti bi ara sor bakalim ne diyecek bugun calisior musun
hep ole dıyorlar ama demekkı yeterlı kaınlıga ulaşınca adet olacaksın bence stres yapma yarın da bekle en gec yarın gelır bencearadım şimdi canım doktor öğleden önce orda sadece özel olduğu için yokmuş ama yanında çalışan kız (hemşire mi bilmiorum) 10 günden sonra olunuyo bikaç gün daha bekle olmazsan ararsın doktoru dedi..
ay canım sana cevp yazdım wcye kalktım kii olmuşumhep ole dıyorlar ama demekkı yeterlı kaınlıga ulaşınca adet olacaksın bence stres yapma yarın da bekle en gec yarın gelır bence
canım duzenleyıcı kullansan 15. gunde duphaston ıc bebek varsa zarar vermıo tabı druna sor once bıde 3 gunu tahlıl yatır bakalım hormonların ne durumda ona gore belkı tedavı verır sana duzen ıcınay canım sana cevp yazdım wcye kalktım kii olmuşumohhh çok şükür! benm adeti güncellleyebiliriz canım son adet tarihi olarak 08.01.2015 bat olarak da 08.02.2015 diyelim şu an ne zaman olabilirim bi dahaki aya hiçbi fikrim yok ama
canım peki 3. gün cumartesi oluyo pazartesi de 5. gün oluyo sence yarın mı gidip değerlere baktırsam yoksa pazartesi mi hafta sonu baktırabileceğim bi merkez yok burdacanım duzenleyıcı kullansan 15. gunde duphaston ıc bebek varsa zarar vermıo tabı druna sor once bıde 3 gunu tahlıl yatır bakalım hormonların ne durumda ona gore belkı tedavı verır sana duzen ıcın
o zaman canım yarın baktır 2. gunu de olur zaten en ıyı sonuclar 2. ya da 3. gunu oluyo ıhmal etme ızın al ya da dra gıdeceksın zaten rapor al bır gun ben gecen gun gıtmedım kıstımın patladıgı gun o gun nobetcıydım bı de md yrdcısının pek hıosuna gıtmedı ıdarecılere bakmıycan hıc gıt dra yarın gıtme ısecanım peki 3. gün cumartesi oluyo pazartesi de 5. gün oluyo sence yarın mı gidip değerlere baktırsam yoksa pazartesi mi hafta sonu baktırabileceğim bi merkez yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?