hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Sizde perf. Varmi cnm hala bizden kalkti sadece proje var o da 3 kisiye verdim vermedim valla kimseye :) sizin is daha zor ben 3.leri yapip giricem notlarin durumuna gore ders ici etkinlikleri vericem onlar icin de olcek hazirlicam e okula uyumlu kopyala yapistir olcekleri var ordan yapiyorum is yukumu azalttim da sinav okum derdi var iste

var canım kalkmadı...bir de biz ortalaması 50 altı olan öğrencilere 4. sınav olarak telafi sınavı yapacağız...düşün daha 3. sınavları yapacağız arkasından da telafi sınavlarını yapacağız...projeyi sorma zaten dil ve anlatım dersi baraj diye çok fazla öğrenci alıyor...60 a yakın da proje odevi var 2. döneme...sizin daha rahatmış canım

Ewet bizim bu sene kaklkti baya perfler kalkti dvrnis notlari sadece kendi sinifinda olucak oyle proje de istege bagli sadece ders ici etkinlik notu veriyoz sinav disinda baska bisey yok ama sadece is yukuydu cocuk bi tane a4 kagidina iki cumle yapmis iki cicek bocek cizmis dolu gozuksun diye bir de kapak yapmis ismimi de kalp icine almis al sana performans odevi almis iki pili yapistirmis basit elektrik devredi yapmis al sna proje nitelik yok bombos odevler bizim gibi köylerde merkezde ise zaten veli yapiyor

kalp olayı güzelmiş:)) ya bizde de öyle canım...bomboş ödevler sadece görüntü var ama nitelik yok denecek kadar az...zaten çocuklar lıseye gelınce daha bir sorumsuz oluyorlar akılları bir karış havada...performanslar geçmelerine yardımcı oluyor ...

amaaann eskıden sözlu notu vardı geri gelsin ne gerek var bence işlevı olmayan hiçbirşey olmamalı şimdi çocuk ortalamayı 83 yapmıs gelıo mudur hocam performandan 60 vermişşin onu bı duzelt de cocuk takdır alsın yhaa 60 dııl krıterlere gore puan versem 40 alamıyo mecbur yukseltıosun ne önemı kaldı sımdı bosuna kagıt ısrafı

Gecmis olsun canim dikkat et kendine..

olmamış ama bu hapla hamıle kalmıs bıtkısel dedı 9.5 tl ye satılıomus eczanede
işte o hormon yuksek ıse yumurtlamayı engellıyor ondan olmamıs fıyatı da ucuzmuş dostinex verıyolar prolaktın ıcın devlet de karsılamıo 25 lıra bıde bu ılaç iyiymiş

baktım cnm prolaktını dusuruyormus bu ılaç zaten yuksek olunca olmuyor ben de ölçturcem onu
canim benim prolaktinim hep yuksek cikiyordu 1 senedir hatta bu yuzden beyin filmi de cekildim ufak nodul cikti prolaktin hormonuna bagli olarak...bu ay duzenli ilac kullandim belki etki etmis olabilir...agnuscaston prolaktinin dusmesini saglayan bitkisel bir ilac hayit otunun ilac hali ama etkisi biraz gec oluyormus sanirim ben parlodel kullandigimda hemen dusuruyordu prolaktin seviyesini...sen hormon testi yaptirdiginda hangi hormonlara baktilar...genelde hormon yapilinca prolaktine de bakarlar...

ben en son 3 ay once ölçturdum 11 çıktı haftaya cuma gunune randevu alabılırsem tekrar ölçturcem

canim 11 iyi bir deger benim hep 30 larda cikiyordu...son aylarda adet miktarimda azalma olmustu benim...ve de kendisi stres hormonudur....senin yine ayni degerlerde cikar bence...cunki ben ne zaman olctursem yuksek cikardi...

canim 11 iyi bir deger benim hep 30 larda cikiyordu...son aylarda adet miktarimda azalma olmustu benim...ve de kendisi stres hormonudur....senin yine ayni degerlerde cikar bence...cunki ben ne zaman olctursem yuksek cikardi...
bakalım merak edıyorum bende ınsallah yuksek bır deger cıkmz

bakalım merak edıyorum bende ınsallah yuksek bır deger cıkmz
Peki ilaçla adet olsak bile bu hormonlar bakılıyo mu yinede canım? Ben baktırmadım bunları hiç gebeliklerim hep kendiliginden oldu ama düştü diye hep düşüğe yönelik bakıldım

Peki ilaçla adet olsak bile bu hormonlar bakılıyo mu yinede canım? Ben baktırmadım bunları hiç gebeliklerim hep kendiliginden oldu ama düştü diye hep düşüğe yönelik bakıldım
bakılıor canım adetın 3. gunu fsh lh e2 prl bakılıor cnm yalnız burda prl dıs lab paralı bakılıo dıgerlerı ücretli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…