hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canim tatil ama patlamak uzereyim evde bir an once acilsin olkullar
bana çok ıyı oldu tatıl ama hem boynum hala geçmedı bugun eger tatıl olmasaydı nobetcı olacaktım 7 saat der ve 2 saat kurs yapacaktım dayanamazdım heralde bu boyunla

bana çok ıyı oldu tatıl ama hem boynum hala geçmedı bugun eger tatıl olmasaydı nobetcı olacaktım 7 saat der ve 2 saat kurs yapacaktım dayanamazdım heralde bu boyunla
sorma ya benim de dun nobetim vardi ve de 9 saat ders o iyi oldu...ama ben okula her gun isteyerek giden biriyim okulumu cok seviyorum...benim de kurs cumartesi 8 saat var canim...ogrencilerimin hepsi kiz pek sikinti cikarmiyorlar...ama bu kadar tatil yeter bana...

canim mumkunse testi sabah 8 ve 9 arasinda yaptir..burda saat 11 den sonra yapmiyorlar...

ayyy canım ben ısımı cok sevıyorum ama bızım okul tam bır tımarhane oyle dıyım sana yanı turkıye genelınde sayılı köylerden bırı burası

anlayabiliyorum canim peki kac yilin kaldi ayrilmana ordan
şimdi eşim tayın ıstıycek onun okulu buyuk ve tek okul ortaokul da aynı bunyede ve fencı yok onun okulu bizimkoyden 8km yukarda ve daha vahşi insanlar var
sımdı basvuru yaptık esım tayın ıstıycek ınsallah ona cıkarsa agustosta bende cıkabılıyorum puanım fena dııl 77 sımdı yazın 90 olcak ınsallah sımdı esıme yazın da bana cıkar yoksa bır yıl daha bu kasabadayım

vahsi insanlar guzelmis ya:)insallah canim gonlunuze gore olur...evet isimiz cok guzel ama bulundugumuz yer de cok onemli...her gun alisamadigimiz bir yerde okula gidip gelmek zordur haklisin canim...neyseki az kaldi su anda tercih donemi degil mi...

vahsi insanlar guzelmis ya:)insallah canim gonlunuze gore olur...evet isimiz cok guzel ama bulundugumuz yer de cok onemli...her gun alisamadigimiz bir yerde okula gidip gelmek zordur haklisin canim...neyseki az kaldi su anda tercih donemi degil mi...
yok cnm 2. yılım burda her sabah yınemı oraya gıdıyoruz havasındayım 19 unda bellı olacak sonuclar cnm

hadi bakalim insallah gonlunuzdeki okul olur canim...
ayy inşallahh yha merkeze gelemeyız de en azından şöyle düz yolu olan merkeze yakın köyler kasabalar olsa ıyı bız su an da 23 km uzaktayız ama yoluöuz cok dık dagları aşıyoruz yanı okula gıderken

Aa ole mi. Bende bu ay ki adetimden sonra incir kuru yapim
Diodum vazgecmistim sogandan. Karisti simdi kafam
Canım soğan kürü toplamda 4 ay ilk ay adetten 1 hafta sonra 15 gün sonraki aylar 10 ar gün uygulanıyo sabır işi işte bende polikistikover için yapıyorum 2 ay yaptım daha bişey farketmedi ama bırakmıcam herkes sonuç aldım diyo

Tamam canım yarın inş sabah 8-8.5 arası veriyorum kan FSH LH e2 perl başka bişey var mı
evet canim benim bildigim de bunlar ama prolaktin icin dr.lar ac verin diyorlar yani ac git canim...insallah guzel sonuclar alirsin...sonuclari mutlaka yaz bize...

evet canim benim bildigim de bunlar ama prolaktin icin dr.lar ac verin diyorlar yani ac git canim...insallah guzel sonuclar alirsin...sonuclari mutlaka yaz bize...
Tamam canım ayarladım inş işe gitmeden verip öyle geçicem kanı zaten kahvaltıyı işte yapıyorum çıkınca yazıcam mutlaka zaten ben anlamam değerlerden Size sorucam

Tamam canım yarın inş sabah 8-8.5 arası veriyorum kan FSH LH e2 perl başka bişey var mı
bunlar her doktorun ıstedıgı seyler cnm ama istersen aç gıt tsh t3 ve t4 e ve açlık kansekerıne de baksınlar tiroıd 2.5 ve altı olmalı hamıle kalmak ıcın yukarısı zorlaştırıyo prl yı de her lab yapmıo dıs laba gonderıyolar sen onu ozellıkle ıste cnım soylemessen ıstekte prlyı yazmıolar

evet canım haklısın troide de baksınlar dediğin gibi...

Canım doktorla görüşemeden kan vericem 8 de kan verip işe geçicem hemşire bi arkadaşım ayarladı sağolsun doktor 9 da geliyomuş tsh daha önce bikaç kez baktırdım normal şeker de öyle hormonlar bakılmadı sadece

Tamam canım prl söylicem ama burda bakılmıyosa göndermezler başka yere sanırım çünkü bu pıhtılaşma ile ilgili testleri burda bakamıyoruz araştırma hast olan şehire gitmen lazım dediler inş bakılıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…