- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.361
bır de guzel haberler alırsak daha da dırayetlı olcaz emınım kı bırer bırer hamıle olcaz burdaMaşallah canım benim üzülüyoruz üzülüyosun elbette ama toparlamamız lazım çö kmenin kimseye faydası yok hormonlarımızı altüst etmekten başka. Rabbim çok büyük her işinde bi hayır var inançlı olup sabırla beklemeliyiz. İnsallah o gün gelince unutucaz bütün sıkıntılarımızı. Sen bize örneksin canım maşallah
canım senin yasanmışlıkların olduğu için erkek çocuklarına karşı ilginin olması normal...yasadıklarına karşı sabrına hayranım ...yha ben nıyeyse hep erkek hıssettım bebebeklerı erkektıler oysa kızımın ısmı ezelden hazır zehra koyucam kız olursa ıstemıyor degılım de ne bılım bu farklı bısey oğlum olursa kılıç koyucaz adını
evet canım göründü..ama hazırlıklı gideceğim yarın dr. ne söylerse ona hazırlamaya çalısıyorum kendimi...neticede kısmetten öteye yol yok..Canım kötü düşünme nolur inşallah herşey yolundadır kese falan göründü mü
of işte sen şu arkadasına söyle de arastırmasın...kafayı yedim yaaa...zaten okulda her gün hamile haberi gına geldi...ya diyorum ya canım RABBİM hayırlısı ne ise onu nasip etsin...aralıktaysa bı sıkıntı yoktur cnm endıselenme hem keseyı gormedınız mı daha kesyı gordukten sonra betanın çok bı onemı yok
İnşallah yarın bize çok güzel haberlerle gelirsin sağlıkla devam eder gebeliğin inşallahcanım senin yasanmışlıkların olduğu için erkek çocuklarına karşı ilginin olması normal...yasadıklarına karşı sabrına hayranım ...
evet canım göründü..ama hazırlıklı gideceğim yarın dr. ne söylerse ona hazırlamaya çalısıyorum kendimi...neticede kısmetten öteye yol yok..
inşallah kuzucummmmm......örtmenimmm 3 verirsen tesekkür alacağım....bır de guzel haberler alırsak daha da dırayetlı olcaz emınım kı bırer bırer hamıle olcaz burda
oncekı dusugumde hesabıma gore betam az artmıstı bende cok korkmustum sorun var dıye ama hemsıre bana oyle demıstı keseyı gorduk ya sonrasında beta bızı cok ılgılendırmıyor demıstıof işte sen şu arkadasına söyle de arastırmasın...kafayı yedim yaaa...zaten okulda her gün hamile haberi gına geldi...ya diyorum ya canım RABBİM hayırlısı ne ise onu nasip etsin...
ağzını yirim bennnn...inşallah öyledir canım...canım aralığa baktım da 290 bıne kadar normal kabul edılıyormus
bugun bı ogrencım örtmenım ıkı sozlu yuz verırsenız 5 dusuyo dedı :)inşallah kuzucummmmm......örtmenimmm 3 verirsen tesekkür alacağım....
canım benim insallah veririm...biliyor musunuz biz daha annelerimize bile haber vermedik korkumuzdan sadece burda sizinle paylaşıyorum...beni dilediğiniz için sağ olun...İnşallah yarın bize çok güzel haberlerle gelirsin sağlıkla devam eder gebeliğin inşallah
oyle oyle canım tek kese gorulmedı mı bıde ıcınde cubuk gıbı bıse tmamdırrr korkma sen cnm benım rahat ol bebısımızı rahat bırak :) hem ne bellı belkı kesenın arkasında bır tane daha vardır belkıde sıpa gızlenmıstır nerden belli :) :)ağzını yirim bennnn...inşallah öyledir canım...
kıyamam yavruya ya ne ki 2 tane 100 çok mu örtmeni:)))ne tatlıdır onlar şimdi...bugun bı ogrencım örtmenım ıkı sozlu yuz verırsenız 5 dusuyo dedı :)
zaten o sıpalar doğsun yedikleri dayağın haddi hesabı olmayacak:))))oyle oyle canım tek kese gorulmedı mı bıde ıcınde cubuk gıbı bıse tmamdırrr korkma sen cnm benım rahat ol bebısımızı rahat bırak :) hem ne bellı belkı kesenın arkasında bır tane daha vardır belkıde sıpa gızlenmıstır nerden belli :) :)
Evet canım benim de az yükseliyor gelmişti bana da doktor aynısını dedi keseyi gördük artik baktırıp durma beta diyeoncekı dusugumde hesabıma gore betam az artmıstı bende cok korkmustum sorun var dıye ama hemsıre bana oyle demıstı keseyı gorduk ya sonrasında beta bızı cok ılgılendırmıyor demıstı
ah kızlar beni rahatlattınız seviyorum sizi örtmenlerim:))))Evet canım benim de az yükseliyor gelmişti bana da doktor aynısını dedi keseyi gördük artik baktırıp durma beta diye
Anlıyorum kuzum inşallah alırsak güzel haberi biz de eşimle öyle düşünüyoruz karnım çıkana kadar söylemicez kimseye bu defa. Kayınpederim ikinci gebeliğimi söylediğimde ya bi var diyorsunuz bi yok diyosunuz boşuna sevindirmeyin adamı demişticanım benim insallah veririm...biliyor musunuz biz daha annelerimize bile haber vermedik korkumuzdan sadece burda sizinle paylaşıyorum...beni dilediğiniz için sağ olun...
Haspinallah o nasıl laf ya töbe töbe...valla söylememek en iyisi canım sordukları zaman insan daha çok stres yapıyor...en iyisi eşinle paylaşmak...zaten burası da insanı çok rahatlatıyor...eş dostun fesatlıklarına gerek yok...Anlıyorum kuzum inşallah alırsak güzel haberi biz de eşimle öyle düşünüyoruz karnım çıkana kadar söylemicez kimseye bu defa. Kayınpederim ikinci gebeliğimi söylediğimde ya bi var diyorsunuz bi yok diyosunuz boşuna sevindirmeyin adamı demişti
Uyyy tatliliklari kalmamis yha hepsinin ergen sivilceleri varkıyamam yavruya ya ne ki 2 tane 100 çok mu örtmeni:)))ne tatlıdır onlar şimdi...
Ayyy o da kaka yapmis yani bende aynen kizlar kimaeye soylemeyecegimAnlıyorum kuzum inşallah alırsak güzel haberi biz de eşimle öyle düşünüyoruz karnım çıkana kadar söylemicez kimseye bu defa. Kayınpederim ikinci gebeliğimi söylediğimde ya bi var diyorsunuz bi yok diyosunuz boşuna sevindirmeyin adamı demişti
ah kızlar beni rahatlattınız seviyorum sizi örtmenlerim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?