- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.341
amiiiiinnn inşallah canım benim inşallah.inşalllah olmazsında senin güzel haberini alırız bu ay
anladım canım bi sorun omaz inşallah ne kadardır istiyosun sen kaç yaşındasınYoo ben olcm bu ay dk hapi kullandim onumuzdeki ay kismet olursa tbe asilama yaptircam ara kanamam var ama dk hapi olunca ilk 3 ay ara kanama oluyomus bilmiom bakalim ne olcak insallah tedaviye engel olmaz
Ay beni hic sorma cnm 29 yasindayim 4 dusugum var ikisi buyuk ikisi kucuk 3.5 yili gecti isteyeli sen ne kadardir istiyorsun cnmanladım canım bi sorun omaz inşallah ne kadardır istiyosun sen kaç yaşındasın
canım senn kaçtı prolaktin kaçtı pfff hep unutuyorum daha önce söylediysen kusura bakma. bi de başka sıkıntı var mıydı? ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldın ? nolur bi cevap bi de başım maşım dönüyo dün baya istifra ettim ama soğuktan mı ilacın yan etkisi mi çözemedim :S
resimdeki gibi gözleri faltaşı gibi olan oğlun olsunnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh............Aaa uzuldum cnm olsun hayirlisi diyelim onumuze bakalim
Canım yani kullandığın ay aldın güzel haberi :) darısı başıma olsun inşallah inan bırakmayı düşündüm hapı dün gece ben de 2-3 kere kustum afedersin. canım bana kalırsa bende de tek sorun prolaktin çünkü benim pco ya benzer hiçbişey yoktu adet düzensizliği ve kilo sadece. Ne tüylenmem var ne de yumurtalığımda kist.ama kilonun yemekten olduğuna eminim hormonal falan değil eşimden fazla yiyodum. Adet düzensizliği de zaten prolaktin fazlalığından oluyomuş canım Allahın izniyle olacak inşallah bu ay olmasa da öbür ay. Önce 2.5 luk 1 hafta sonra da 5 lik aldım dedin demi günde tek mi içiyodun canım yarım sabah yarım aksam mıcanım benim son ölçümde 59 idi...benim sadece prolaktınde sıkıntı vardı...bu ay duzenli kullandım canım...ilk hapı aldığım gece ben de afedersın kustum basım dondu o geceyı unutamam ama sonra azaldı yan etkıleri...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzum kız da isterim ama oğlanı bı ayrı ıstıyom dusurduklerım hep erkekti uhde var içimde rabbım hayırlısını bılırresimdeki gibi gözleri faltaşı gibi olan oğlun olsunnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh............
evet canım bu ay aldım...prolaktin adet düzensizliğini etkiler haklısın...sen ilacı bırakma diyorum ya o hapı aldığım ilk gece kabus gibiydi anlatamam...evet canım ilk 2.5 mg ile basladım 7 gun sonra 5mg ye geçtim...sabah yarım aksam yarım dedi dr. oyle içtim canım sonra da zaten 5 mglik olanı tam aldım...Canım yani kullandığın ay aldın güzel haberi :) darısı başıma olsun inşallah inan bırakmayı düşündüm hapı dün gece ben de 2-3 kere kustum afedersin. canım bana kalırsa bende de tek sorun prolaktin çünkü benim pco ya benzer hiçbişey yoktu adet düzensizliği ve kilo sadece. Ne tüylenmem var ne de yumurtalığımda kist.ama kilonun yemekten olduğuna eminim hormonal falan değil eşimden fazla yiyodum. Adet düzensizliği de zaten prolaktin fazlalığından oluyomuş canım Allahın izniyle olacak inşallah bu ay olmasa da öbür ay. Önce 2.5 luk 1 hafta sonra da 5 lik aldım dedin demi günde tek mi içiyodun canım yarım sabah yarım aksam mı
of ya öyle deme ağlarım şimdi...Rabbim seni mükafatlandıracak canım bak gör...erkek annesi adrenalınnnnnn.....ama kız da tatlıdır ki .....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzum kız da isterim ama oğlanı bı ayrı ıstıyom dusurduklerım hep erkekti uhde var içimde rabbım hayırlısını bılır
Rabbim en kisa zamanda saglıklı bi evlat nasip etsin canım inşallahhhaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzum kız da isterim ama oğlanı bı ayrı ıstıyom dusurduklerım hep erkekti uhde var içimde rabbım hayırlısını bılır
Gebeliği öğrenince de bıraktın hapı demi canımevet canım bu ay aldım...prolaktin adet düzensizliğini etkiler haklısın...sen ilacı bırakma diyorum ya o hapı aldığım ilk gece kabus gibiydi anlatamam...evet canım ilk 2.5 mg ile basladım 7 gun sonra 5mg ye geçtim...sabah yarım aksam yarım dedi dr. oyle içtim canım sonra da zaten 5 mglik olanı tam aldım...
yha ben nıyeyse hep erkek hıssettım bebebeklerı erkektıler oysa kızımın ısmı ezelden hazır zehra koyucam kız olursa ıstemıyor degılım de ne bılım bu farklı bısey oğlum olursa kılıç koyucaz adınıof ya öyle deme ağlarım şimdi...Rabbim seni mükafatlandıracak canım bak gör...erkek annesi adrenalınnnnnn.....ama kız da tatlıdır ki .....
canım adete 2 gün kala içmedim ne olu ne olmaz diye...zaten dr.lar gebelik oldugunda bırakın diyorlar...insallah değerlerin düşer canım...Gebeliği öğrenince de bıraktın hapı demi canım
canım senin yasanmışlıkların olduğu için erkek çocuklarına karşı ilginin olması normal...yasadıklarına karşı sabrına hayranım ...yha ben nıyeyse hep erkek hıssettım bebebeklerı erkektıler oysa kızımın ısmı ezelden hazır zehra koyucam kız olursa ıstemıyor degılım de ne bılım bu farklı bısey oğlum olursa kılıç koyucaz adını
Canım kötü düşünme nolur inşallah herşey yolundadır kese falan göründü mükızlar bende durumlar karısık...ilk beta 4+2 de 3880 çıkmıstı 13 gun sonra yani dun kan verdim beta 110 bin çıktı...yani çok yüksek...ben 7. haftanın baslarındayım beta hcg aralıklarına baktıgımda 110 bın aralıkta kalıyor ama içim tuhaf...
yarın okul çıkısı dr.a gideceğim bakalım ne diyecek...oturdum ağladım ne olacak diye...yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
aralıktaysa bı sıkıntı yoktur cnm endıselenme hem keseyı gormedınız mı daha kesyı gordukten sonra betanın çok bı onemı yokkızlar bende durumlar karısık...ilk beta 4+2 de 3880 çıkmıstı 13 gun sonra yani dun kan verdim beta 110 bin çıktı...yani çok yüksek...ben 7. haftanın baslarındayım beta hcg aralıklarına baktıgımda 110 bın aralıkta kalıyor ama içim tuhaf...
yarın okul çıkısı dr.a gideceğim bakalım ne diyecek...oturdum ağladım ne olacak diye...yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
ayyyy ben de hayranım canım :) valla haaacanım senin yasanmışlıkların olduğu için erkek çocuklarına karşı ilginin olması normal...yasadıklarına karşı sabrına hayranım ...
Amin canım inş Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı bi gebeliğicanım adete 2 gün kala içmedim ne olu ne olmaz diye...zaten dr.lar gebelik oldugunda bırakın diyorlar...insallah değerlerin düşer canım...
Maşallah canım benim üzülüyoruz üzülüyosun elbette ama toparlamamız lazım çö kmenin kimseye faydası yok hormonlarımızı altüst etmekten başka. Rabbim çok büyük her işinde bi hayır var inançlı olup sabırla beklemeliyiz. İnsallah o gün gelince unutucaz bütün sıkıntılarımızı. Sen bize örneksin canım maşallahayyyy ben de hayranım canım :) valla haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?