hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Haspinallah o nasıl laf ya töbe töbe...valla söylememek en iyisi canım sordukları zaman insan daha çok stres yapıyor...en iyisi eşinle paylaşmak...zaten burası da insanı çok rahatlatıyor...eş dostun fesatlıklarına gerek yok...
Uyyy tatliliklari kalmamis yha hepsinin ergen sivilceleri var
sen gel bir de asıl ergenleri gör fenalar fena:)))sanki babam annem öyle edaları var...

Seninkiler postergenus asamasinda benimkiler preergenus asamsinda

Alıştım artik patavatsızlıklarına canım napayım bişey diyemiyorum çok da sallamıyorum onları açıkçası. İyi ki varsınız bacılar

Evet canım 3. Günmüş ben 2. De baktırdım o da oluyomuş zaten d. Kontrol kullanıyosun ya olunca bu adetinde baktırırsın sen de
Himmm o zaman oyle yapalim ama ya yuksek ise mesela 50 falansa tedavi olmam dogru olmaz ki di mi eger yuksekse bir ay ertelemek zorunda kaliriz benim korkum ben iki ay once incir suyu ictim acaba yükseltti mi diye kuskulaniyorum gogus agrisi oluyo acaba ilgisi var mi

Canım bence yoktur ben75 i dolduramıyorum yüksek olmasına çok şaşırdım zaten ama streste de yükseliyomuş. Bi de bu ay ben hapı kullanıyorum ama korunmayacam cnm zaman kaybı değil yani Ayışığı kullandığı ay olmuş gebeliği

Heee iyi o zaman 3. Gunu baktirayim ona da insallah iyi cikar da ignelere engel olmaz

Heee iyi o zaman 3. Gunu baktirayim ona da insallah iyi cikar da ignelere engel olmaz
İnşallah canım hepsi normal çıkar.bu arada ben de aynen tarif ettiğin gibiyim hıı hafif tombul çakma sarışın ama lisede inanılmaz inektim :) eşim dershanede hoşlandığım çocuktu dersleri daha iyi olanların sınıfa gidicem diye bıraktım gittim onun olduğu sınıfı.9 sene sonra biraraya geldik :))

Aaa merak ettim seni de ben erkek fatma halimle baktim kimse bana bakmio evde kalcam az kiz gibi oluyum dedim kocami buldum bakimli olmak guzeldir

2 yıllık evliyim 1 sene kendim denemedim olmadı doktora gittim prolaktın hormonum 30 cıktı dostınesx verdi ve klomene basladı. 2 aydır bu hapları kullanıyorum bu ay 27 adet gördum ve10 da gördum 2 kez adet gördum

Ben istanbuldayim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…