- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.521
Insallah canim benim benim de tek sorunum prolaktin ama ben dostinex kullaniyorm inşallah en yakin zamanda bebisimiz olurcanım buna cevap yazıp yazmadığımı unutmuşum tekrar yazıyorum yazdıysam da. ben de yeni başladım 4. gün bugün parlodel 2.5 luktan sabah akşam yarım alıyorum prolaktin53 çıktı. doktor engel değil gebeliğe dedi ama 8 aydır olmuyo gebelik ,adetlerim de iyice şaşırdı en son 60 günde o da ilaçla ancak oldum. işte önce polikistik over dedi doktorum ben burda arkadaşlardan adetin 2. günü yapılan hormon testlerini duydum yapılmayan bi o kaldı diye yaptırayım dedim ki prolaktini öğrendim. doktorum gerek yok ilaç kullanmana dedi ama içim rahat etmedi ben başka sebep bulamıyorum olmaması için. kürtajdan sonra adetlerimin bozulması falan hepsi prolaktinden kaynaklanıyomuş gibi geliyo işte en son ben kullanıcam parlodel bi zararı olur mu dedim dr da zararı olmaz deyince başladım.şu anda glukofen ve parlodel kullanıyorum.adetim dün bitti. bu ay da çalışıcam ama esas umudum önümüzdeki aya inşallahhh
canım çok üzüldüm meleğini kaybetmene rabbim yaşatmasın tekrarını hiçbirimize benm de 1 kimyasal bi düşüğüm var ama 7-8 hflıktı düşük. bide ilki kimyasal olunca zaten korkarak seviniyoduk ikinciye, kimyasalda hiç beklemediğim için daha çok üzülmüştüm. Rabbim her acının sabrını da veriyo. senin yaşın biraz daha ileri olduğu için çok uzatmaz oyalamazlar cnm tedavi için. benim8 aydır gebelik olmuyo gittiğim doktorlar hep başından atıyo git4-5 ay daha dene olmazsa gel diye hiçbişey yapmadan. eşinin testleri yapıldı mı peki canım 5 aydır düzenli adet görüyosan eşinle ilgili bi sıkıntı olup olmadığını bilio musunuz?
canım inşallah 2015 hepimiz için sağlıklı hayırlı yavrulara kavuşacağımız yıl olur.erkeklerinki çok kolay ya eşim ilk denediğimizde olmayınca kendisi dedi ben test yaptırmak istiyorum diye gitti testi verdi sonuçlar normal çıktı bu kadar. kadınlar için bi milyon test tahlil gerekirken erkeğin rahatlığına bak :) 100 tane teste bakıldım pıhtılaşması genetiği kedi hastalığı hormonu tiroidi kansızlığı vitamini şusu busu... ama yaptırabileceğim 100 tane daha vardır eminim! eşin bence baktırsın normal çıkarsa da aklınız bi de orda kalmış olmaz hemTeşekkürler xperiaZ, evet dediğin gibi yaşım ileri, hem de polikistik over olunca doktorum hızlı davranacaktır diye umuyorum. Hayırlısı ise 2015 de sağlıklı bir bebeğimiz olsun istiyoruz daha da gecikmeden. Eşimle ilgili henüz hiçbir test yapılmadı. Muhtemelen ben de zaten polikistik over olduğundan gerek görülmedi. Ama bugün doktoruma soracağım mutlaka.
Klomen iyidir cnm hemen hamile kalirsin fsh kac cikiyo cnmMerhaba arkadaşlar, 34 yaşındayım ve yaklaşık 18 senedir PCOS ile uğraşıyorum, çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum regl olabilmem için. Ancak 5 sene önce, evlendikten hemen sonra damar tıkanıklığı geçirdim ve hapı bıraktırdılar. Kilo vererek PCOS tedavisine başladım. Gerçekten de 55 kg altına düştüğümde reglim hep düzenli oldu. 2013 haziran ayında, kilo olarak en zayıf olduğum dönemde tesadüfen hamile kaldım. Ancak hamileliğimin 6. ayı geçer geçmez suyum geldi ve bebeği aldırmak zorunda kaldık. 6 ay dinlenmeden sonra tüm kontrollerim tamamlandı ve bir problem olmadığını söyledi doktorum. 6 aylık deneme süresi verdi ve son 5 seferdir düzenli regl oluyordum, ama bu ay bu süre bitti ve maalesef doğal yollardan hamile kalamadım. Bugün doktora gideceğim, tedaviye başlayacağız dedi, tahminimce klomen verecek....
Canim rahimagzi yetmezligi mi benim de 23 haftalik dusugum varTeşekkürler xperiaZ, evet dediğin gibi yaşım ileri, hem de polikistik over olunca doktorum hızlı davranacaktır diye umuyorum. Hayırlısı ise 2015 de sağlıklı bir bebeğimiz olsun istiyoruz daha da gecikmeden. Eşimle ilgili henüz hiçbir test yapılmadı. Muhtemelen ben de zaten polikistik over olduğundan gerek görülmedi. Ama bugün doktoruma soracağım mutlaka.
Canim rahimagzi yetmezligi mi benim de 23 haftalik dusugum var
Bibirimize cok benziyoruz bizde de yogun enfeksiyon vardi rahim agzi acilip suyum geldi cnm sana soylememisler ama bence rahim agzinin surekli kontrol altinda tutulmasi gerekiyor cunku acik oldugu icin enfeksiyon kapiliyor ya da enfeksiyon kaptigin icin rahim agzi aciliyor sana sorunu tam anlatmamislar dedigim gibi hamile kalinca 12. Haftanda alttan rahim agzini olcturmen gerekiyorValla FSH değerimi bilmiyorum, belli ki ilerleyen günlerde bilmem gereken çok şey olacak :)
Geçen hamileliğimde suyum gelince 1 hafta hastanede yattım, enfeksiyon görüldü ve serum aldım 1 hafta boyunca. Ama suyum giderek azaldı ve hayati tehlikem olduğundan (zehirlenme gibi) bebeği aldılar. Sonrasında bebeğe de bakıldı ve onda da enfeksiyon görüldü. Ama ondan mı bana geçmiş benden mi ona, maalesef bulunamayacağını söyledi doktorum ve enfeksiyon nedeniyle vücudumun bebeği kabul etmemiş olma ihtimalinden bahsettiler. Rahimağzı ile ilgili bir sıkıntım olmadı yani. Genetik test vs de yaptılar. Ama çok şükür genetik bir sıkıntı bulunamadı. Çünkü öyle olsa çözümünün zor olabileceğini söylemişlerdi.
Daha önce hamile kalmış olmam rahatlatıyor bizi de, inşallah sadece az biraz yardıma ihtiyacımız vardır ve bu süreç uzamadan ve yorulmadan bebeğimize kavuşuruz.
Hiccc uzulme kisa zanda olcak cnm moralini hep yuksek tut ki sikinti olmasinSağol canım benim inşallah dediğin gibi olur...
inşallah canım yaaa keşke öyle olsa rabbim kimseyi bekletmesin...Hiccc uzulme kisa zanda olcak cnm moralini hep yuksek tut ki sikinti olmasin
Bibirimize cok benziyoruz bizde de yogun enfeksiyon vardi rahim agzi acilip suyum geldi cnm sana soylememisler ama bence rahim agzinin surekli kontrol altinda tutulmasi gerekiyor cunku acik oldugu icin enfeksiyon kapiliyor ya da enfeksiyon kaptigin icin rahim agzi aciliyor sana sorunu tam anlatmamislar dedigim gibi hamile kalinca 12. Haftanda alttan rahim agzini olcturmen gerekiyor
Off ben dort gun yasadim cnm benim suyum bir anda geldi bebek enfeksiyon kapti vucut da disari atti benim de normal dogum olduEvet bak sen söyleyince hatırladım, muhtemelen psikolojik olarak geçen sene daha fazla sıkıntı vermemek için uzun uzun anlatmamıştı o zaman, ama 6 ay önceki kontrollerimde hamile kalırsan rahim ağzı sıkılaştırıcı gibi bir ilaç kullanacağız demişti, tam terimi hatırlayamadım ama şimdi söylediği. Dediğin gibi dışarıdan enfeksiyon gelmesini önlemek için olabilir.
Ben de olan durumu rahim üstünde ufak bir yırtık/delik var ve bir sızıntı oluyor şeklinde açıklamışlardı, bir anda gelmemişti çünkü suyum, azar azar gelmişti ve yerine geri gelmemişti kaybettiğim su maalesef, giderek azalmıştı o 1 hafta içinde. En sonunda daha fazla riske atmamak için normal doğumla almışlardı bebeği, küçük olduğu için rahme düşmesi çok zaman almıştı, çok zor zamanlardı 24 saat doğum sancısı yaşamıştım. Doğum esnasında da gözümle görmüştüm bebeği maalesef. O görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden. Bir daha yaşamayız inşallah.
Amin cnminşallah canım yaaa keşke öyle olsa rabbim kimseyi bekletmesin...
Melikem Allah razı olsun en kısa zamanda arkamdan geliyorsunuz valla dualarımdasınız bunu bilin kuzular....Melekcim maşallah ya çok sevindim umut kaynağım sen de artık hiçbişeyi kafana takma yiğenimizi de üzme maşallah herşey yolunda
Et et kuzum az kaldi hapimin bitmesineMelikem Allah razı olsun en kısa zamanda arkamdan geliyorsunuz valla dualarımdasınız bunu bilin kuzular....
canımcım artık sizin zamanınız geldi...bomba haberler bekliyorum sizden...Et et kuzum az kaldi hapimin bitmesine
Canım inşallah olacak içime doğan bu ay değil önümüzdeki ay. Rabbim bilir elbette ama bu prolaktin işi beni çok umutlandırdı. Fatmanın da kisti gitti. Güzel adımlar oldu 2015 de inşallah devamı da gelecek inşallahcanımcım artık sizin zamanınız geldi...bomba haberler bekliyorum sizden...
Ay heyecanliyim da bilemedim yhaa su benim kahverengi akintim ne zaman bitecek acaba dr israrla dk hapindan gebelige engel olmaz dedi ama niye kesilmiyo anlamadimcanımcım artık sizin zamanınız geldi...bomba haberler bekliyorum sizden...
Insallah canim neguzel dedin kasimda bebisler kucagimizda olur bakarsinCanım inşallah olacak içime doğan bu ay değil önümüzdeki ay. Rabbim bilir elbette ama bu prolaktin işi beni çok umutlandırdı. Fatmanın da kisti gitti. Güzel adımlar oldu 2015 de inşallah devamı da gelecek inşallah
hadi bakalım heyecanlı bekleyişler çalışmalar başladı bende de. peki gün aşırı ilişki 1 gün dur 1 gün çalış mı demek oluyo?Günaydınlar, evet dün doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi bugünden itibaren klomene başladım. Önce kontrol yaptı, büyük boyutta bir kist olup olmadığına dair. Olmadığını görünce 3 aylık klomen tedavisine başlıyoruz dedi. Ama stres olmaması için kontrol, yumurta çatlatma vs yapmak istemedi. 5 gün boyunca klomeni kullandıktan sonra reglimin 12. gününden itibaren ilişkiye girmemizi istedi gün aşırı. Sonra bir sonraki regl günümüzü bekleyeceğiz. İki gün kadar gecikirse kandan test yapmamı istedi. Klomenin biraz geciktirme etkisi de varmış çünkü. Ve bekleyiş başlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?