hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Of ben de bugun basladim klomene bakalim bu ay neler olacak.o bekleyisler ah o bekleyisler.sonu guzel olur insallah.bunun yaninda kendime ve esime doping yapacam bu ay.ballar cevizler incirler keciboynuzlari pekmezler kuru incir kuru uzum hurma badem hepsinden yiyecem avuc avuc:) hamile kalmadan kilo alicam bu gidisle:) sonra bi de onunla ugrasriz

Sonu cok guzel olsun insallah cnm. Hadi hakkinda hayirlisi olsun tatlim

Hamile kalalim da kilo cok kolay cnm gider onlar

Kızlarrrrrrrrr progestan içiyorum yaklaşık 9 gündür şiddetli kasık ağrılarım ve kahverengi akıntılarım var doktorumla telefonda konuştum bunun iyi bir haber olduğunu pazartesi kontrole beklediğini söylediii dua edin ne olur geçmiş olsunnn

ya kızlar benim yumurtamın çatlamasının üzerinden 16 gün geçti adet olmadım ama test yaptım tabi her zamanki gibi negatif çıktı hoofff yine başa döndüm bu kadar günde gebelik testinde çıkardı dimi olsaydı

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN PEKİ NEDEN SUYUN GELMİŞ ARAŞTIRMASI YAPILDIMI

testte çıkmayabilir mi diyosun yani? ama 16 günde belli olmaz mıydı hala. of yoruldum resmen ya psikolojim bozuldu şöyle mi böyle mi derken? hamile değilsem adet olsam bari de ona da razıyım o da yok
canım sıkma canını bekle bakalım biraz daha olmazsan adet doktora gidersin. kan tahlilinde mutlaka çıkar

kuzular nasilsiniz bakalim...siki calisin odevlerinize gun asiri sakin kacamak yapmayin...temel atma calismalarini hizlandirin...yakinda iyi haberler almak dilegiyle..

kuzum benim 12.ayda oldu zamani gelicek insallah...kac aydir bekliyorsun canim...
canım ben 7 aydır tedavisiz bekliyorum bu ay da klomen çatlatma iğnesi falan tedaviye başladım ama tutmadı bugün test yaptım negatif çıktı daha adette olmadım bekliyorum oynatmaya az kaldı senin var heralde bebeğin doğru mu anladım ikinciyi mi istiyosun sen de

canim 7 ay cok uzun degil insallah yakin zamanda olur...benim 2 dusugum var canim...sonra 12.ayda hamile kaldim...cocugum yok...bu surecte sikintili gunler gecirdim hepimiz benzer seyler yasiyoruz...klomenle hamis kalanlar var canim bu ay olmasa bile sonrasinda tutar insallah...kalbimizi ferah tutalim canim...

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN PEKİ NEDEN SUYUN GELMİŞ ARAŞTIRMASI YAPILDIMI

Designer27 birsuru test yapildi ve enfeksiyon disinda bir terslige rastlanmadi. Enfeksiyonun da bir suru nedeni olabilir ve bebek kayiplarinin en cok gorulen nedenidir dediler. Kesin enfeksiyon mudur ve enfeksiyon neden olmustur bulmak imkansiz, bu sebeple dusunup kafani bulandirma bosuna dedi doktorum. Gecmisi birak onundeki maclara bak dedi yani :)

kızlar dk hapımın bıtmesıne daha 4 gun var bat tarıhım 23 ocaktı ama daha bugun 16sı ve ben kıpkırmızı adet oldum bu ne anlamadım dra gıttım apar topar ama dr bı sorun gozukmuyor dedı ama ben 3. gunumde tedavıye baslayacaktım dedım hapı kullanırken baslayamassın dedı e bıraksam olmazmı dedım yok haplarını bıtırmelısın dedı yarın tekrar gıdı p duzgun bır muayene olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…