hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Haklisdin canim is hamile kalmakla bitmiyor. Süreç daha önemli umarım aldiği haberler sürecini olumlu etkiler canım. adrenalin85, post: 38873735, member: 622528"]
aminnn cnm işte ben de hamıle kalamaıycam dıye korkmuyorum kalıcam da süreç bizim için çok zor olacak çalışmayacagım ve sadece tuvalete kalkacagım tum hamıleleıgım yatakta gececek bı dusuk daha yapmak çok zor olur bana rabbım yasatmasın çok zor gunlerdı ama bugun çok ıyı haberler aldım mutlu olucam ıllede[/QUOTE]
Haklisin[/QUOTE]
Insallahh bebegin patoloji raporunu da gosterdim enfeksiyon kapmissin dedi bakalim on cok dikkat edecegiz rahim agzi dikilecek yaticaz Allahin izniyle atlaticaz sureci

Cok memnun oldum melekcim Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin cnmmm ne mutlu oldum bak ewet drum bana engel degil normal sinirlar icinde dedi dk hapimda 6 tane kaldi bitsin hemen baslioz calismalara insallh tez vakitte
ben de memnun oldum canım...sağ ol Allah razı olsun...en kısa zamanda sizlerden haber bekliyorum dualarımdasınız kalpten...ne güzel haberlerle dönmüşsün dr.dan süper hemen temel atma çalışmalarına basla kuzuuu:)))

Melekcim maşallah ya çok sevindim umut kaynağım sen de artık hiçbişeyi kafana takma yiğenimizi de üzme maşallah herşey yolunda

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için o kadar bunaldık hem eşim hem ben bir anda oldu herşey biz güle oynaya gitmiştik doktora birden herşeyin arka arkaya sıralanması çok kötü oldu

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için o kadar bunaldık hem eşim hem ben bir anda oldu herşey biz güle oynaya gitmiştik doktora birden herşeyin arka arkaya sıralanması çok kötü oldu
Cok guzel olmus cnm bence ya direk tup bebege yonlendirirler ya da esine 3 aylik bir tedavi uygularlar kisa zamanda kavusursun bebegine cnm benim tasalanma sorunlar bulunmus bak ne guzel

Kizlar herkese gunaydin hayirli gunler olsun.ben adetimin 4. Gunundeyim yarin tekrar klomene basliyorum.klomen kullanirken sogan kuru de yapsam bisey olur mu? Bilgisi olan var mi? Doktoruma soramiyorum ciddiye almiyo

canım pco neyle tedavi ettiler onun için klomen dışında bi ilaç mı kullandın? bana hiç onunla ilgili bi ilaç vermedi doktor

sen şimdi öyle bişey içme bence boşver

Kizlar herkese gunaydin hayirli gunler olsun.ben adetimin 4. Gunundeyim yarin tekrar klomene basliyorum.klomen kullanirken sogan kuru de yapsam bisey olur mu? Bilgisi olan var mi? Doktoruma soramiyorum ciddiye almiyo
yapabilirsin hiçbi şey olmaz sonuçta soğanı hep tüketiyoruz zaten. ben ibrahim saraçoğluna da sordum ilaçlarınıza destek olarak bu kürleri uygulayın diyor hatta

sağol canım inan çok moral verdin bana herşey rabbim de bitiyor bizim akrabamıza kısır teşhisi konuldu 15 yıl önce. 15 yıl aradan sonra hamile olduğunu öğrendi rabbim verdi işte. rabbimin hazinesinde boldur... inşallah bizimde nasibimiz vardır...

çözülür mü dersin benim umudum pek yok... rabbim verir inşallah herşeyimiz çok iyi gidiyordu vardır bundada bir hikmet herhalde

Merhaba arkadaşlar, 34 yaşındayım ve yaklaşık 18 senedir PCOS ile uğraşıyorum, çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum regl olabilmem için. Ancak 5 sene önce, evlendikten hemen sonra damar tıkanıklığı geçirdim ve hapı bıraktırdılar. Kilo vererek PCOS tedavisine başladım. Gerçekten de 55 kg altına düştüğümde reglim hep düzenli oldu. 2013 haziran ayında, kilo olarak en zayıf olduğum dönemde tesadüfen hamile kaldım. Ancak hamileliğimin 6. ayı geçer geçmez suyum geldi ve bebeği aldırmak zorunda kaldık. 6 ay dinlenmeden sonra tüm kontrollerim tamamlandı ve bir problem olmadığını söyledi doktorum. 6 aylık deneme süresi verdi ve son 5 seferdir düzenli regl oluyordum, ama bu ay bu süre bitti ve maalesef doğal yollardan hamile kalamadım. Bugün doktora gideceğim, tedaviye başlayacağız dedi, tahminimce klomen verecek....

Bana korun demedi canim ama korun deseydi de korunmazdm zaten.sen yenimi kullanmaya basladn pardolel i
canım buna cevap yazıp yazmadığımı unutmuşum tekrar yazıyorum yazdıysam da. ben de yeni başladım 4. gün bugün parlodel 2.5 luktan sabah akşam yarım alıyorum prolaktin53 çıktı. doktor engel değil gebeliğe dedi ama 8 aydır olmuyo gebelik ,adetlerim de iyice şaşırdı en son 60 günde o da ilaçla ancak oldum. işte önce polikistik over dedi doktorum ben burda arkadaşlardan adetin 2. günü yapılan hormon testlerini duydum yapılmayan bi o kaldı diye yaptırayım dedim ki prolaktini öğrendim. doktorum gerek yok ilaç kullanmana dedi ama içim rahat etmedi ben başka sebep bulamıyorum olmaması için. kürtajdan sonra adetlerimin bozulması falan hepsi prolaktinden kaynaklanıyomuş gibi geliyo işte en son ben kullanıcam parlodel bi zararı olur mu dedim dr da zararı olmaz deyince başladım.şu anda glukofen ve parlodel kullanıyorum.adetim dün bitti. bu ay da çalışıcam ama esas umudum önümüzdeki aya inşallahhh

canım çok üzüldüm meleğini kaybetmene rabbim yaşatmasın tekrarını hiçbirimize benm de 1 kimyasal bi düşüğüm var ama 7-8 hflıktı düşük. bide ilki kimyasal olunca zaten korkarak seviniyoduk ikinciye, kimyasalda hiç beklemediğim için daha çok üzülmüştüm. Rabbim her acının sabrını da veriyo. senin yaşın biraz daha ileri olduğu için çok uzatmaz oyalamazlar cnm tedavi için. benim8 aydır gebelik olmuyo gittiğim doktorlar hep başından atıyo git4-5 ay daha dene olmazsa gel diye hiçbişey yapmadan. eşinin testleri yapıldı mı peki canım 5 aydır düzenli adet görüyosan eşinle ilgili bi sıkıntı olup olmadığını bilio musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…