hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

ne planlariymis onlar bakalim...
tekrar sınava gırıp eczacılık kaznmak ıstıyorum pazartesı başvurular son basvurucam yhaa
sanırım yaparım ben fızık kımya bıyolojıyı yaparım zaten matematıge de çalışşsam hatırlarım bılmıom bakacagız

vay canim supermis taktir ettim azmini neden olmasin canim insan yeter ki istesin....

Merhabalar Adım Dermatoloji Uzmn.Dr Esmanur Hancı Bir Konuda Aydınlatmak istiyorum insanları
Tarım Bakanlığı Önüne Gelen Her Firmaya Uygunluk Belgesi verdiği İçin Böyle Saadet Zincirleri Oluşturmaktadırlar.
Haklarında Savcılık Nezninde Bir Çok Şikayet Sözkonusu olduğu için kendi firmalarının adını gizleyerek iş ilanları vermektedirler böyle paravan şirketlere sakın itibar etmeyin temsilciyim diyen arkadaşlardın çoğu yalan konuşuyor.
milyarlarca lira kazanmışda vs vs ablam kullandı hamile kaldı abim içti zayıfladı vs vs muadili olan tüm ürünler vs dünya paralara satılırken organik diye ABD den getirtiyoruz diyen bir dolandırıcı şirket .
Türkiyeden Alınmış Tek Bir Tane Bile Labaratuvar Test Sonucu Yoktur .
Bu Takvileyer Yüzünden 3 Hastam Cilt Kanseri Ve Haklarında Dava Açmış Durumda .
Ve Çevremdende Bildiğim Kadarı İle Kalın ve İnce Bağırsak Kanserine Yol Açan Maddelerde İçeren Ürünleri var.
Ellerindeki Sertifikalar Bile yıllar önce Alınmış.
Türkiyede Herhangi bir Kontrole Tabii Değillerdir.
Siz Siz Olun Bu Tuzağa Düşmeyin.
Eczane Kanallı Ürünler Tercih Edin.
zayıflamak istiyorsan gidip bilmediğin bir şey içecegine 200tl bir diyetisyene öde ve elinde bir diyet listen olsun Dirayetini kullan.Ve Başın Ağrıdığı Zaman Gidebileceğin bir doktorun olsun şikayet edeceğin bir bakanlık olsun.
Bizim İnsanlarımız Bu Kadar Cahil Olamaz birileri Para Kazanacak Diye İnsanların Başını Yakmasın Kimse Durumu İyi Değilse Çıkarın Arkadaşınızın Cebine Para Koyun Ama Genede Ürünleri Almayın .
Yazımı Okdugunuz İçin Teşekkürler.

Ayy canım gerçekten süpersin maşallah eşim de geçen sene bi düşündü ama sınav sistemi falan değişmiş yeni sınavların adını bile bilemeyip teog u yabancı dil sınavı olarak algılayınca yok didik kalsın :)

Bizi uyardığınız için teşekkür ederim ancak keşke belirttiğiniz gibi tarım Bakanlığının önüne gelene uygunluk Belgesi vermesine engel olunabilse. Bakanlığın uygunluk kriterleri sorgulanabilse. İnsanlara tek tek ulaşarak elde edilen sonuçtan daha fazlası elde edilebilir. Yine de teşekkürler

Herkese gunaydin..7 aydır hamilelik için Canal iyodun ama bu sefer yine hüsran oldu.moralim iyice çöktü.hamileliği kolaylaştırmak için ne yapılabilir.yumurtlama donemi gösteren testler mi alayim.eşime kendime aktaran körler mi alayim.esimi doktora mi gondereyim.var mi bu konuda fikri olan.bana yardimci olun(

Hic dr muayenesindwn gecmediniz ni

Doktora gittim ama bir yil geçmeden müdahale edemeyiz dedi. Bende adet düzensizliği falan da yok.sorun cikmsmisti ama bilemiyorum
Baska dra git bence sende sorun yok da ya esinde varsa ikinize birden bakilir sorun yoksa bi yil bekle denir esinde de problem yoksa zaten mudahale etme kendiliginden olmasini beklerler

Eşimin ="adrenalin85, post: 38949582, member: 622528"]Baska dra git bence sende sorun yok da ya esinde varsa ikinize birden bakilir sorun yoksa bi yil bekle denir esinde de problem yoksa zaten mudahale etme kendiliginden olmasini beklerler[/QUOTE]
Esimin üroloji doktoruna gitmesi gerekir değil mi.en azından rutin muayene için gider

Eşimin ="adrenalin85, post: 38949582, member: 622528"]Baska dra git bence sende sorun yok da ya esinde varsa ikinize birden bakilir sorun yoksa bi yil bekle denir esinde de problem yoksa zaten mudahale etme kendiliginden olmasini beklerler
Esimin üroloji doktoruna gitmesi gerekir değil mi.en azından rutin muayene için gider[/QUOTE]
Yani spermiyogram basit hemen sayip fikir veriyorlar en azindan kontrol amacli gitmesi gerekir

oyyy kızlar resmen hamile gibiyim kusmaktan bi hal oldum kabızlık bi taraftan uyku bi taraftan bulantılar zaten hak getire.. hiç azalmadı ilacın yan etkisi yaa inş bu ay görürüm pozitif sonucu yoksa sanırım bi ay daha dayanamıcam bu ilaca

Esimin üroloji doktoruna gitmesi gerekir değil mi.en azından rutin muayene için gider
Yani spermiyogram basit hemen sayip fikir veriyorlar en azindan kontrol amacli gitmesi gerekir[/QUOTE]

canım eşin istemiyo sanırım doktora gitmeyi imkanınız varsa tabki yaptırın boşuna beklememiş olursunuz kadına yapılan bi dünya test var zaten erkeğinki kolay hemen versin testini sonuçlarda güzel çıkarsa aklınızdan çıkmış olur hem

Yani spermiyogram basit hemen sayip fikir veriyorlar en azindan kontrol amacli gitmesi gerekir

canım eşin istemiyo sanırım doktora gitmeyi imkanınız varsa tabki yaptırın boşuna beklememiş olursunuz kadına yapılan bi dünya test var zaten erkeğinki kolay hemen versin testini sonuçlarda güzel çıkarsa aklınızdan çıkmış olur hem[/QUOTE]
Ah bu erkekler b.k surulcek saniyolar erkekliklerine tobe yhaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…