- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.601
Simdi uyandim canim ihhbh gunayfin bi kahvalti hazirlimde yapalim bizim kurslar hafta ici oluyo 9 saat dersimizin oldugu gun oluyo aksam 6 da evim de oluyom sabah 7 bucukta cikipgunaydin kizlar okuldayim kurs var ve cok uykuluyum...yerime de uyuyun...
Canim agnucaston piyasada yok sanirim bu bekleme surecinde onu iceyim dedim ama hayit tohumu alacagim sadeceamin canım hepimize inşaAllah :)
iyi bari o zaman canım başka bi şey olmasın da Allah gönlüne göre versin3 dra gittim cnm biri fakultede biri kendi drum biri de burda baya meshur bi dr hepsi ayni diyor bur sorun yok erken adet olmussun diyorlar
oh fatmacim keyifler sende masallah...yakin olsaydik kahvaltini silip supururdum...afiyet olsun canim...sizin kurs olayi daha iyiymis...Simdi uyandim canim ihhbh gunayfin bi kahvalti hazirlimde yapalim bizim kurslar hafta ici oluyo 9 saat dersimizin oldugu gun oluyo aksam 6 da evim de oluyom sabah 7 bucukta cikip
hos geldin canim....hayirli haberler almak dilegiyle insallah....Bende bugün katıldım aranıza merhabalar Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini verir inşallah :) bol bebişli yıl olsun
(aminn)
Ahhh keske yakin olsaydik valla ne guzel olurdu evimizi dip kose bucak temizledik bi kac tozunu alacagim yer kaldi bittiiiioh fatmacim keyifler sende masallah...yakin olsaydik kahvaltini silip supururdum...afiyet olsun canim...sizin kurs olayi daha iyiymis...
Yoo bi sorun yokmus iste daha kurcalamiycam bugun hayit tohumu alayim da demler demler icerimiyi bari o zaman canım başka bi şey olmasın da Allah gönlüne göre versin
Iiyice muayene oldun mu cunku nadir de olsa icerde parca kalabiliyor yapisiklik olabiliyor cnmhoşbulduk bacım ben de 8 aydır deniyorum ama hamile kalamıyorum
1düşük yaptım hep acaba kürtaşdan mı kaynaklı diye düşünüyorum
yapmaz mı catlatma ıgnesı tum hamılelık belırtılerını yasatıyor sana klomen sıslık yapıyorkızlar bu ilaçlar sizde yan etkiler yapıyo mu? mesela çatlatma iğnesi ben de acayip nefes darlığı yaptı klomen falan nasıl etkiledi sizi?
çatlatma iğnesi bende 1 hafta boyunca resmen nefes darlığı yaptı. hep derin derin nefes almak zorunda hissediyodum kendimi. ilk önce anlamadım 1 hafta devam etti sonra aklıma geldi baktım yan etkilerinde vardı. klomen beni ruhsal olarak çok etkiledi ani değişiklikler yaşayabiliyorum özellikle güneş battıktan sonra yani akşam olunca. kesin hormonlarla ilgili bişey oluyo. of benim bünyem ilaca karşı çok hassas zaten hemen tepki veriyo antibiyotik falan da kullanamıyorum benyapmaz mı catlatma ıgnesı tum hamılelık belırtılerını yasatıyor sana klomen sıslık yapıyor
olsun ama o belırtılerı takıbedıp hamıleyım moduna gırme sakın adet gunun gelınce kan testı yapacaksın sen test yaptın mı nolduçatlatma iğnesi bende 1 hafta boyunca resmen nefes darlığı yaptı. hep derin derin nefes almak zorunda hissediyodum kendimi. ilk önce anlamadım 1 hafta devam etti sonra aklıma geldi baktım yan etkilerinde vardı. klomen beni ruhsal olarak çok etkiledi ani değişiklikler yaşayabiliyorum özellikle güneş battıktan sonra yani akşam olunca. kesin hormonlarla ilgili bişey oluyo. of benim bünyem ilaca karşı çok hassas zaten hemen tepki veriyo antibiyotik falan da kullanamıyorum ben
bazı drla r oyle yapıor bır ay dınlendırıyor bır ay tedavı yapıor bır ay dınlenmek guzel bakarsın kendılıgınden olur cunku tedavı bır ay daha etsını devam ettırıyoryok tatlım ben hamilelik belirtileri diye söylemiyorum zaten ben adet oldum bugün anlamıştım zaten olucağımı. sadece acaba 1 ay ara mı versem diyorum benim bünyem çok hassas çünkü ilaçlar dokundu bana bir ay dinlenip öyle mi devam etsem
hamarat kuzum benim....yarin da bende temizlik var...of pufff...Ahhh keske yakin olsaydik valla ne guzel olurdu evimizi dip kose bucak temizledik bi kac tozunu alacagim yer kaldi bittiiii
yarın bıze yatıss bugun yoruldum baya halı falan cırptık yarın kuafor gunum bide agda olayımız var neyse ki bır hafta kaldıhamarat kuzum benim....yarin da bende temizlik var...of pufff...
ayy inşallah ılaçlara falan gerek kalmadan olur senin bunye hassasevet ya bende öyle yapıyım. bana yiyeceklerin içerisine koydukları katkı maddeleri, deterjanlar bile alerji yapıyo ellerimin üzerinde alerjik egzemalar oluyo ki düşün ilaçlar ne yapmaz.
yarin demek ki yine sana yogun bir gun olacak canim...neyse ki 1 haftamiz kaldi...super...yarın bıze yatıss bugun yoruldum baya halı falan cırptık yarın kuafor gunum bide agda olayımız var neyse ki bır hafta kaldı
ufff bı bıtseydı kafamda cok delı dusunceler varyarin demek ki yine sana yogun bir gun olacak canim...neyse ki 1 haftamiz kaldi...super...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?