- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.581
aminn cnm yha ben sanıyordum kı bu dusukler bır tek benım basıma gelıyor rabbım herkesı ağır ımtıhan edıyorAllah sabır versin canım tekrarını yaşatmasın
iri gozler canim masallah cok guzelsin...RAbbim sana senin gibi evlatlar versin insallah...ahhaaa da işte ben
Ohh değişen bişey yok o zaman canım olacak o zaman inşallahdra mesaj attım canım beklıyorum ewet dk hapının bıtmesı ve adet olmayı beklemem gerekıyormus o zaman tedavı olabılır mısım olsun beklerım bıraz daha sorun yok
sari da gelsinnnnnn:)))aaa ben sıyah beyaz koydum du sarı koyuyum
yok canım estagfurullah normal bı ınsanımiri gozler canim masallah cok guzelsin...RAbbim sana senin gibi evlatlar versin insallah...
canim ben boyle iri gozleri cok severim...kizim olursa isterim oyle olsun saglicakla tabii ki...yok canım estagfurullah normal bı ınsanım
Hadi insallah iyi haberlerini bekliyoruzKızlarrrrrrrrrprogestan içiyorum yaklaşık 9 gündür şiddetli kasık ağrılarım ve kahverengi akıntılarım var doktorumla telefonda konuştum bunun iyi bir haber olduğunu pazartesi kontrole beklediğini söylediii dua edin ne olur geçmiş olsunnn
resim öyle çıkmıs ya çok iri degillercanim ben boyle iri gozleri cok severim...kizim olursa isterim oyle olsun saglicakla tabii ki...
yhaa işte beklemek zor gelıyo yokjsa sabredıyorum yanı orda bı sıkıntı yokOhh değişen bişey yok o zaman canım olacak o zaman inşallah
aminnn canım hoşgeldin aramıza ugur getır bızeBende bugün katıldım aranıza merhabalar Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini verir inşallah :) bol bebişli yıl olsun
(aminn)
gel bacım buyur hoşgeldinben de varımherkese merhaba :)
Canım 16 günlük gecikmede çok büyük olasılıkla çıkardı.her ay stres yapıyoruz ya oldum mu olucam mı şimdi mi olucam bugün mü olucsm yarın mı olucam diye.ben sürekli kendimi dinliyorum adet olmama yakın günlerde stres yapıyorum benim de normale göre gecikiyor iki üç gün.ama senin baya gecıkmiş bi kan testi yaptır derim.inşallah pozitif çıkartestte çıkmayabilir mi diyosun yani? ama 16 günde belli olmaz mıydı hala. of yoruldum resmen ya psikolojim bozuldu şöyle mi böyle mi derken? hamile değilsem adet olsam bari de ona da razıyım o da yok
tatlım sen bi doktor değiştirsene bence başka bir doktora da görün belki onun göremediği bir şey vardır tek doktorla kalmayalım ben hiç güvenmiyorum doktorlara hepsi ezbere iş yapıyobugun adet kanı oldu arttı kanama yha bu ay da engel cıktı bana hadı bakalım hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı
evet ya çok zor bişey insan psikolojik olarak yıpranıyo resmen bu işlerle uğraşmaya başladığımdan beri stresten daha sinirli bi insan oldum en ufak şeyde her şeye parlıyorum çünkü kafam yorgun hep aynı şeyi düşünmekten. ilaçlarda çok etkiliyo hep sentetik hormon alıyoruz sürekli vücudu alt üst ediyo. bugün adet oldum zaten canım. ne zaman test yapsam arkasından adet oluyorum heralde hamile olmadığımı anlayınca salıyorum kendimi ve adetim hemen geliyo :) artık kısmet diyorum şimdi yine başla ilacaCanım 16 günlük gecikmede çok büyük olasılıkla çıkardı.her ay stres yapıyoruz ya oldum mu olucam mı şimdi mi olucam bugün mü olucsm yarın mı olucam diye.ben sürekli kendimi dinliyorum adet olmama yakın günlerde stres yapıyorum benim de normale göre gecikiyor iki üç gün.ama senin baya gecıkmiş bi kan testi yaptır derim.inşallah pozitif çıkar
3 dra gittim cnm biri fakultede biri kendi drum biri de burda baya meshur bi dr hepsi ayni diyor bur sorun yok erken adet olmussun diyorlartatlım sen bi doktor değiştirsene bence başka bir doktora da görün belki onun göremediği bir şey vardır tek doktorla kalmayalım ben hiç güvenmiyorum doktorlara hepsi ezbere iş yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?