- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.961
iyiyim cnm hafta sonumu araba kullanarak gecırdım baya öğrendım ama haftaya cumartesı dıreksıyon sınavım var onun dısında yarın kontrolum var 4 de dra gıdecem bakalım 8 mm yumurta vardı cuma gunu bakalım ne durumdaCanim napiyon :)) nasilsn
haha ben alıştım sonrasında guzeldı yakması belını sonrasındada sıcak tutkızlar bu yakı ciddn fena yakıyomuşşşşş sırtım yandı resmen
kızzz benım durumum daha kötu hormonlarım normal pkoluyum pehtılaşma falan yok ama gel gor kı amaaa rahım agzı yetmezlıgı erken doğum tehlıkesı benı eli sopalı beklıyor Allahın ıznıyle durumlarımız ıyı dıyelım ıyı olsun cnm benımpreseeedimde bi kenarda bekliyo yumurtlarsam onu kullanayım mı hala emin değilim ya . eşime de keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her gün 2 yemek kaşığı onda bi sorun çıkmamıştı çok şükür her adımda bende ilk defa duyduğum dünyanın sıkıntısı çıktı malum pco,prl yüksek, pıhtılaşma da bi gen heterozigot, teratom, tiroid 4 küsür... ben dünyanın hapını içiom sen de destek ol bana diyerekten yediriyorum
amanınnn size yazarken farkettim tekrar durumum kötü baya pfffff... neyse hayırlısı olsun bakalım. çok şükür 2 kere gebe kalabildim. inş yine kalırım da bu defa Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip eder.
canım yakı belde açıklık varsa kapatıyo rahme gıden kanı hızlandırıyor kalıtelı yumurta uretıyosuntamam canım devam edeyim o zmn bol bol test var elimde . eşim testleri gördü hayırdır daha yeni bitti adetin yine ne testi yapıon dye dalga geçtiyakıyı da 2 aydır söylüyodum dün almış eşim yabıştırdım bugün bakalım. kaynanam 6 sene çocuğu olmamış onun kaynanası da bu yakıdan bulmuş yapıştırmış işte 3 tane oğlu olmuş. kaynanam hiçç doktora gitmemiş 6 sene ama. sorun neydi bilemiyoruz ama yakı vesile olmuş bi şekilde
yakı bel açıklıgı varsa ıse yarıyor canım demekkı sende o yokmusYakı bende denedim ama olmadı Allahım hayırlısını ver
Ehliyet mi alcan kiziyiyim cnm hafta sonumu araba kullanarak gecırdım baya öğrendım ama haftaya cumartesı dıreksıyon sınavım var onun dısında yarın kontrolum var 4 de dra gıdecem bakalım 8 mm yumurta vardı cuma gunu bakalım ne durumda
ewettt ehlıyet alcam ınsallah hayırlısıyla almam laızm canım yhaa ınsallah o yumurta buyur bebısım olur sen ne yaptın gıttın mı kontrole ölçum yaptırmdınmı dahaEhliyet mi alcan kiziyi yapmissin cnm valla guzel gecirmisin. Kiz hadi o yumurta insallah bebis olur
Insallah ehliyeti de alirsin bebisi de gobusune katarsin en kisa zamanda bebegimewettt ehlıyet alcam ınsallah hayırlısıyla almam laızm canım yhaa ınsallah o yumurta buyur bebısım olur sen ne yaptın gıttın mı kontrole ölçum yaptırmdınmı daha
e kuzum karından bakmıs kucuk gorunmesı normal kaç mm canımInsallah ehliyeti de alirsin bebisi de gobusune katarsin en kisa zamanda bebegimbugun gittm doktora ultrasonla karindan bakti kese cook kucuk dedi biraz moralimi bozdu acikcasi mercimek tanesi kadar kucuk dedi. Sence normal mi simdi bu boyutta olmasi
Soylemedi ya canim mercimek tanesi kadar dedi. Sonradanda normal dedi kafami karistordi doktor. Ilk basta olumsiz konustu sonra olumlu konuştu gec dollenme felan dedi kafami karistirdi acikcasie kuzum karından bakmıs kucuk gorunmesı normal kaç mm canım
Insallah canim benim yaaşimdi mercimektir bı hafta sonra badem kadar olur o bebısss yerım onu ben
ayy bende tadarım yenıden bu duyguyu ınsallahhh :)Insallah canim benim yaa
canım zaten bebısı olçtuklerınde sat ını degıstırırler kesenın seklı duzgun ıse sorun yoktur cnm moral bozacak bı durum yok ayyy canım yhaa bebegın senınle ne muhtesem bısey buSoylemedi ya canim mercimek tanesi kadar dedi. Sonradanda normal dedi kafami karistordi doktor. Ilk basta olumsiz konustu sonra olumlu konuştu gec dollenme felan dedi kafami karistirdi acikcasi
Aynen be canim. Rabbim e ne kadar sukretsem az. Rabbim insallqh en kisa zamanda sana da tattirir bu duyguyu. Sana ve tum isteyenlere insallah. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasimcanım zaten bebısı olçtuklerınde sat ını degıstırırler kesenın seklı duzgun ıse sorun yoktur cnm moral bozacak bı durum yok ayyy canım yhaa bebegın senınle ne muhtesem bısey bu
amınnnnn canım ınsallah beklıyoruz bu aydan uutluyum nıyeyse umutsuz degılım :)Aynen be canim. Rabbim e ne kadar sukretsem az. Rabbim insallqh en kisa zamanda sana da tattirir bu duyguyu. Sana ve tum isteyenlere insallah. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasim
Hadi insallah bebegim. Annelik icgudusu oluyo heraldeamınnnnn canım ınsallah beklıyoruz bu aydan uutluyum nıyeyse umutsuz degılım :)
yaaa bılmıyorum daha oncekı yasadıklarımı hatırlamaaya calısıyorum da unutmusum belırtılerımı bıle dusune dusene aklıma gelıyorlar bakalım bu sefer belırtılerım ne olacak sankı kesın hamıle kalacagım daHadi insallah bebegim. Annelik icgudusu oluyo heralde
HAdi bakalım canim bu ay bekliyorum senden guzel haberleryaaa bılmıyorum daha oncekı yasadıklarımı hatırlamaaya calısıyorum da unutmusum belırtılerımı bıle dusune dusene aklıma gelıyorlar bakalım bu sefer belırtılerım ne olacak sankı kesın hamıle kalacagım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?