- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.441
tamam canım saol daha en başındayım ama vazgecmek üzereyim zor aşamalar bunlardr ılla kullan demez 3 ayın sonunda olmamıssa baska tedavılere gecer zaten cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım saol daha en başındayım ama vazgecmek üzereyim zor aşamalar bunlardr ılla kullan demez 3 ayın sonunda olmamıssa baska tedavılere gecer zaten cnm
oooo yavrum benım bu ıslere başlayalı 4 sene olcak nerdeysetamam canım saol daha en başındayım ama vazgecmek üzereyim zor aşamalar bunlar
oooo çok yuksek ıhtımalle bır hamılemıs daha varrrr hosgeldın canım 20 ocak benım dogum gunum cok guzel bır gundur kendısı sana bana hayatımın geldıgı gun sana hayatının en guzel haberını getırecek gün :) :)Slam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.
ne güzel inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş gelir agnucaston da kullan canım pko da işe yarıyor Allah'ın izniyleCanim doktordan ciktim simdi normal istedigin zaman gebe kalabilirsin dedi
canım hiç canını sıkma zor gibi gözüken her şey sadece bizim imtihanımız geçici bir süre sınıyor Rabbim sonrasında veriyor mükafatınıselam arkadaşlar;
topiğinizi okudum ve size derdimi anlatmaya karar verdim daha önce konu açtım ama cevaplayan olmadı...
biz 5 aylık evliyiz. ben ilk günden beri bir bebeğim olsun istedim hep hatta onunla ilgili de bir konu açtım. geçen hafta doktora gittik ve şok üstüne şok yaşadık...
1. şok; benim yumurtalıklarıma yapışık şekilde en büyüğü 3 cm olan sağlı sollu kistler saptandı. bunların çikolata kisti olup olmadığını bilemiyoruz şimdilik. doktor progestan verdi baş dönmesi uyku ne ararsanız yaptı bünyemde. bunlar sorun değil derdimden kurtulayım da adetimin 2. gününde tekrardan gitcem kontrole.
2. şok; rahim yapısında değişiklik olabilirmiş. kist geçerse hsg çekilecek.
3. şok; eşimin sprem sayısı çok az çıktı 5 milyon muş.
hergün kürler tedaviler ne varsa okuyorum ama gerçekten bunaldım. biz hiç bir sorunumuz yok derken başımıza gelenlere hala şaşırıyorum. buda bizim sınavımız herhalde. sizlerden biraz moral alabilir miyim?destek verebilir misiniz bana. uyguladığınız yöntemleri anlatır mısınız?
![]()
tiroid sorunu olmaması çok iyi inş. yakında güzel haberlerini alırızcanım tıroıd 1.09 benım düşük hatta
tiroid sorunu olmaması çok iyi inş. yakında güzel haberlerini alırızcanım tıroıd 1.09 benım düşük hatta
agnucaston ne canım progestan gıbı mı ayy ınsallah yhhaaa bugun gercekten cok mutlu oldum yhaa sol yumurtalıgım normale donmus dusunebılıyomusun her ıkısı de ılerı derece pkoydu rabbıme sukurler olsun bebiş bu ay gelır mı bılmıyorum ama ben cok mutluyum rabbım ne zaman ol derse o zaman gelırne güzel inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş gelir agnucaston da kullan canım pko da işe yarıyor Allah'ın izniyle
Sagol[/QUOTE]Sağol canım benim inşallah öyledir heyecandan korkidan merak tan yerimde duramiyorum. Benimde transferim evlilik yıldönümü muz de oldu. İnşallah doğum gününde bana uğur getirir. Rabbim herkesin gönlünde kini ömrüne versin amin
E="adrenalin85, post: 38872656, member: 622528"]oooo çok yuksek ıhtımalle bır hamılemıs daha varrrr hosgeldın canım 20 ocak benım dogum gunum cok guzel bır gundur kendısı sana bana hayatımın geldıgı gun sana hayatının en guzel haberını getırecek gün :) :)
ayyy ınsallah yhaaaaa ne cok istıyorum artık bunu ol desin oluversintiroid sorunu olmaması çok iyi inş. yakında güzel haberlerini alırız
Ohh kistlerden kurtulmana çok sevindim canım peki tahlil derken? Adet değildin demi canımcanımmm drdan geldım tahlıl sonuclarım daha cıkmadı ama yumurtalıklarım guzel kıstten eser yok ve kanama da dk hapındanmıs cnm cok mutlu dondum buraya
aminnnnn cnm inşallah üşüme titreme gelıyor mu cnm arada[/QUOTE]
prolaktın bakıldı 19 çıkmıs yuksek dıye tedırgın oldum ama dra gıttım tekrar normal dedı bılmıyorum engel degıl dedı hapımın bıtmesıne 6 gun var bıttıkten 2 gun sonra adet olurmusum 3. gunu Allahın izniyle başlarız tedavıye ınsallah baska bır sorun cıkmaz artık vaktı gelmıstır ınsallah senın ısmın ne cnmOhh kistlerden kurtulmana çok sevindim canım peki tahlil derken? Adet değildin demi canım
Canım çok az yükselmiş bence çok normal stresten etkilenen bi hormonmuş ya zaten ama adetin iki üçüncü günü olan değeelendiriliyo diye biliyodumKIZLAR SIMDI E SONUCLARDAN PROLAKTINIME BAKTIM DA AGUSTOS AYINDA 8 ÇIKMIS IKI AY ONCE BAKTIRMISTIM 11 ÇIKMISTI BU YUKSELME NORMAL MI KI ACABA
agnucaston hayıt hapı canım ben ilk 1 hafta tohumunu demleyip içtim midemi çok bulandırınca hapını aldım ona devam ettim adeti düzenleyip yumurtlamaya katkı sağladığı yazıyor prospektüsünde bitkisel olduğu için zararsızagnucaston ne canım progestan gıbı mı ayy ınsallah yhhaaa bugun gercekten cok mutlu oldum yhaa sol yumurtalıgım normale donmus dusunebılıyomusun her ıkısı de ılerı derece pkoydu rabbıme sukurler olsun bebiş bu ay gelır mı bılmıyorum ama ben cok mutluyum rabbım ne zaman ol derse o zaman gelır
aminnnnn cnm inşallah üşüme titreme gelıyor mu cnm arada
işin güzel tarafı ben hep soldan yumurtluyomagnucaston hayıt hapı canım ben ilk 1 hafta tohumunu demleyip içtim midemi çok bulandırınca hapını aldım ona devam ettim adeti düzenleyip yumurtlamaya katkı sağladığı yazıyor prospektüsünde bitkisel olduğu için zararsız
bak tek yumurtalığının düzelmesi çok güzel benimde polip ameliyatımı yapan doktora pko dan şüphelendiğimi söyleyince tek yumurtalık sağlam demişti ama kasım ayında gittiğim doktor ikisinde de var demişti ancak geçen ayki ultrason görüntüsünde baktım yine tek yumurtalıkta vardı pko görüntüsü yani demem o ki pko da bazen tek yumurtalıkta iyileşme olabiliyor belki ikisinde de olabilir Allah büyük... inş. sende bu ay o yumurtalıktan yumurtlayıp hayırlısıyla hamile kalırsın