- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan testi daha güvenilir normalde belki testin sıkıntılıdır bi tane daha idrar testi alıp denesen mi kanda çıkmaduysa idrarda çıkması imkansızBayanlar merhaba ben yeni üye oldum ve cok buyuk sorunum var ltfen yardimci olun bana..
ben 15 ocakta adet oldum.Fakat benim adetlerim 2 gün öncesinden gelir 29.güne tekabül eder yani.13 şubatta adet olmam gerek ama olmadım.15 ocakta adet oldum diye 15 Şubatı bekledim ama yine olmadım. Bu arada 14 şubatta evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cikti.bugün 16 Şubat kanda test yaptırdım negatif çıktı. Hangisine inanacagimj bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz ve hala adet olacağıma dair bir şüphem yok beyaz kokusuz bir akıntım var göğüslerim çok ağrıyor bu kadar Hamile miyim sizce? Teşekkürler iyi akşamlar şimdiden
İki gün önceden olduğum için 13 Şubat bekledim eşim ısrarla test aldırdı ve yaptığım da gece 12ydi normalde sabah yapılması gerekmiŞ. Bazen kandada cikmayabiliyormus ikinci çizgi silik cikti bariz yani adetim hiç gecikmez benim ne yapacağımı şaşırdımCanım kan testi daha güvenilir normalde belki testin sıkıntılıdır bi tane daha idrar testi alıp denesen mi kanda çıkmaduysa idrarda çıkması imkansız
Kan testi yaptırmadan önce idrar yaptım sabah tekrar yapacam inşallah sonuç iyi olur 2 yıllık evliyim ve cok istiyorumİki gün önceden olduğum için 13 Şubat bekledim eşim ısrarla test aldırdı ve yaptığım da gece 12ydi normalde sabah yapılması gerekmiŞ. Bazen kandada cikmayabiliyormus ikinci çizgi silik cikti bariz yani adetim hiç gecikmez benim ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah hamilesindir canım ama kan testinde çıkmadıysa idrar testinde çıkmaz ki belki kanın karışmıştır yani inş öyle bişey olmuştur yoksa idrar testin yanlış pozitif göstermiş hayırlısı olsun inşallahKan testi yaptırmadan önce idrar yaptım sabah tekrar yapacam inşallah sonuç iyi olur 2 yıllık evliyim ve cok istiyorum
canım bunlar kaçıncı günlere tekabül ediyor adetinin ?? benimde hep böyle silikti,14. gün koyulaştı ama hamile kalamadım. galiba bu testlerde koyulaşma beklemeden çalışmak gerekiyorDiğer günler de bunlar
ondan hiç korkma tatlım arkadaşım da daha yüksekti 98 çıkmıştı.İlaç içerken hamile kaldı.İnşallah seninde öyle olur.PROLAKTİNİM EN ÜST SINIRIN ÜSTÜNDE ÇIKMIŞ![]()
valla canım şok oldum zaten, ama doktor ilaca başlamayalım bu ayda takip edelim dediondan hiç korkma tatlım arkadaşım da daha yüksekti 98 çıkmıştı.İlaç içerken hamile kaldı.İnşallah seninde öyle olur.
en son koyduğum 16.02 olan yani en koyusu içlerinde 13. gün. bugün 14 testi akşam yapıcam yine. ya testi beklemeden gün aşırı çalışıyoruz ama bi taraftan da yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ediyorum sırf o meraktan testleri yapıyorum. resimlerde iyice açık durmuş normalde sanki daha koyuydu ya. resme bakınca ben bile yok bu negatif dedim şimdicanım bunlar kaçıncı günlere tekabül ediyor adetinin ?? benimde hep böyle silikti,14. gün koyulaştı ama hamile kalamadım. galiba bu testlerde koyulaşma beklemeden çalışmak gerekiyor
benim de kasıklarımdaki sancılar 11 gün 12 ve 13. gün çok fazlaydı, ama inatla 14. günü koyulaşmsını bekledim. hata yaptım, bu ay 10. gün başlayacağım inşaallahen son koyduğum 16.02 olan yani en koyusu içlerinde 13. gün. bugün 14 testi akşam yapıcam yine. ya testi beklemeden gün aşırı çalışıyoruz ama bi taraftan da yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ediyorum sırf o meraktan testleri yapıyorum. resimlerde iyice açık durmuş normalde sanki daha koyuydu ya. resme bakınca ben bile yok bu negatif dedim şimdizaten yumurtlasam da bakalım kaliteli mi gelecek yumurta. bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı bakalım
bugün 6. günüm ama sol kasığımda sancı başladı. Pre.....r marka ovulasyn tetsi sipariş ettim, gerçi 2 aydır bıktım ovulasyn tetslerinden, ama bir d ebu markayı deneyeceğim kan testini d etakip edicem, bakalım akşam gelecekmiş. deneyeceğim. 7 tane varmış kutuda.en son koyduğum 16.02 olan yani en koyusu içlerinde 13. gün. bugün 14 testi akşam yapıcam yine. ya testi beklemeden gün aşırı çalışıyoruz ama bi taraftan da yumurtlayıp yumurtlamadığımı merak ediyorum sırf o meraktan testleri yapıyorum. resimlerde iyice açık durmuş normalde sanki daha koyuydu ya. resme bakınca ben bile yok bu negatif dedim şimdizaten yumurtlasam da bakalım kaliteli mi gelecek yumurta. bu ay pek ümidim yok ama hayırlısı bakalım
akıntı takibini de yapıyor musun ? benim de buna benzer azıcık daha koyu çıkmıştı ama negatif sandım sonra daha da silikleşti ama akıntım olduğu için değerlendirmiştik ve tuttu bazılarında tam kopkoyu çıkmayabiliyor akıntı yoğunsa değerlendirin derimKızlar en koyu bu çıktı bugün sizce yeterince koyu mu? Bugün çalışıcaz zaten de testi merak ettim
Canim yumurtan yakindir cizgi gitgide koyulasmis onumuzdeki ay bende tedavi falan olmayi dusunmuyorum ovu testi alacagim bende oyle takip etmeyi dusunuyorum hayirlisi artikSanki yumurtluyorum kasıklarımda kasılmalar var ama test dünkünün aynısı çıktı anlamadım
24 yuksek degil ilac bile vermezler sana asil ust sinir 35 merak etme cnm sikinti yokADETİMİN 3. GÜN YAPILAN KAN TAHLİLİMİN SONUÇLARI ÇIKMIŞ, PROLAKTİN YÜKSEKMİŞ. ÜST SINIR 24 MÜŞ, BENİMKİDE 24 ÇIKMIŞTELEFONLA ÖĞRENDİM. YARIN ALMAYA GİDECEĞİM TAHLİL KAĞIDINI ARTIK. PERŞEMBE DE DOKTOR RANDEVUM VAR.