Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama vajinismusu yeni yendim o yüzden 2-3 aydır deniyoruz doktora gittim polip olabileceğini söyledi sizce poliple hamile kalamaz mıyım engel mi polip birde histeroskopi yaptıran var mı ?

En çok merak ettiğim ülkelerden
Greatings too america
Im living in the staate of potatoes
Yaa güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle

Keseyi gordukk ama bebisi goremedik henuz cok kucuk oldugu icin doktor yolunda gozukuyor her sey dedi cok sukur 10 gun sonra gidicez yine o zaman gorunur dedi
Aynen öylee kuzum 10 güne kalp atımlarını duyarsınız Sağlıcakla devam etsinn aminnnn

Yaa güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle
Bu yaz İtalya daydım ben de Avrupa falan diyoruz ama Türkiye nin taşı toprağı bi başka geldi dönünce bi de enflasyonumuz düşse

Bu konuyu hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz olur

Sen en azından yurtdışındasın ben Türkiye’de öğretmen maaşıyla… ama olsun gözümüz güzel görsün
İnanki insanın gönlü zengin olsun yeter
Ben 3. Nesil patates torunuyum
Dedem olmasaydı buraya gelmeseydi ülkemizde büyürdüm
Ama nasibim buralardaymış
Valla canım burda öğretmen demek kral maaş demek
Ama yinede olsun iyi ki varsiniz

Çantamız çalındı orda hiç yardım etmedi onların polisi. Hizmet sektörü orada hep mi böyle bilmiyorum ama Türk konsolosluğuna gittik Çiçek gibi ilgilendiriler. Ah başımıza gelenleri bi duysan
Çok tatlı İtalyan komşularım var
Çok severim onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…