Artımede pek güvenmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın benim de testlerim adete 3 gün kala pozitife döndü ondan öncekiler negatiftiMerhaba biz gecen ay cocuk yapma karari aldik ve 3 haziranda kontrole gittim kist vs var mi diye cok sukur bir sey cikmadi. Doktor folik asit baslatti ve deneyebilirsiniz dedi. Bu ay tarihlere bakarak ovulasyon zamanimda-oncesinde-sonrasinda denedik. Adetime bugun 5 gunum var. Dayanamadim artimed erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. Moralim cok bozuldu. Goguslerimde dolgunluk gogus uclarimda acima ve halkada genisleme var. Umutsuzluga kapilmali miyim? Ilk defa deniyorum benimle ayni seyleri yasayan var midir
insallah benim de oyle olur elimde bir tane daha var onu da yapayim diyorum yarin internetten predoctor siparis verdim yine negatif cikarsa adet gunumde onu deneyecegimArtımede pek güvenmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın benim de testlerim adete 3 gün kala pozitife döndü ondan öncekiler negatiftiinşallah sizinki de pozitife döner
erken gebelik testi mi yapmistiniz siz de?Artımede pek güvenmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın benim de testlerim adete 3 gün kala pozitife döndü ondan öncekiler negatiftiinşallah sizinki de pozitife döner
Deneyin tabiki artımed biraz değişik geliyor banainsallah benim de oyle olur elimde bir tane daha var onu da yapayim diyorum yarin internetten predoctor siparis verdim yine negatif cikarsa adet gunumde onu deneyecegim
Bir tane erken gebelik testi denemiştim adete 4 gün kala ama çıkmadı 3 gün kala normal kaset testte çıktıerken gebelik testi mi yapmistiniz siz de?
darisi basima insallah umutlandim simdi…Bir tane erken gebelik testi denemiştim adete 4 gün kala ama çıkmadı 3 gün kala normal kaset testte çıktı
İnşallah ya güzel haber alırsanız bana da söyleyindarisi basima insallah umutlandim simdi…
insallah haber verecegim cok tesekkur ederim :)Bir tane erken gebelik testi denemiştim adete 4 gün kala ama çıkmadı 3 gün kala normal kaset testte çıktı
Ne demek rica ederimmm Allah nasip etsin inşallahinsallah haber verecegim cok tesekkur ederim :)
amin insallaahhNe demek rica ederimmm Allah nasip etsin inşallah
Artı mede pek güvenme bir de testi regl 3-4 gün gecikince yap en erkenMerhaba biz gecen ay cocuk yapma karari aldik ve 3 haziranda kontrole gittim kist vs var mi diye cok sukur bir sey cikmadi. Doktor folik asit baslatti ve deneyebilirsiniz dedi. Bu ay tarihlere bakarak ovulasyon zamanimda-oncesinde-sonrasinda denedik. Adetime bugun 5 gunum var. Dayanamadim artimed erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. Moralim cok bozuldu. Goguslerimde dolgunluk gogus uclarimda acima ve halkada genisleme var. Umutsuzluga kapilmali miyim? Ilk defa deniyorum benimle ayni seyleri yasayan var midir
haklisinizArtı mede pek güvenme bir de testi regl 3-4 gün gecikince yap en erken
Yapancı pozitif ve yalancı negatif çıkardığı çok oldu. Bizzat tecrübem de varhaklisinizartimed genelde yanlis mi cikariyor herkes guvenme diyor
bir daha hayatta almamm siz hamile misinizYapancı pozitif ve yalancı negatif çıkardığı çok oldu. Bizzat tecrübem de var
Daha zamanın var pozitife dönebilir üzülme hemenadete 4 gun artimed erken gebelik testi negatif
yarin ya da yarindan sonra prodoctor almistim onlar elime ulasir sence geldiginde yapmali miyim yoksa beklemeli miyim gecikmeyiDaha zamanın var pozitife dönebilir üzülme hemenartımedi boşver güvenme
Canım takvimde yumurtlama gösterdiği günün bir sonraki günü tutma ihtimali daha çok varmış ona göre değerlendir gelicek ayları.Bende kaç aydır deniyodum olmuyodu bu ay yumurtlamadan sonraki günü değerlendirdik ve öyle tuttu.Hemende ayağa kalkma biraz yat yarım saat bele yastık falan uygula bunları olur inşallah.adete 4 gun artimed erken gebelik testi negatif
Dayanamassan içinde kalacaksa dene ama çıkmazsa üzülme önemli olan adet günü geciktiğinde çıkmasıyarin ya da yarindan sonra prodoctor almistim onlar elime ulasir sence geldiginde yapmali miyim yoksa beklemeli miyim gecikmeyidayanabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?