Hamile kalmaya calismak

rosace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
613
280
103
Merhaba biz gecen ay cocuk yapma karari aldik ve 3 haziranda kontrole gittim kist vs var mi diye cok sukur bir sey cikmadi. Doktor folik asit baslatti ve deneyebilirsiniz dedi. Bu ay tarihlere bakarak ovulasyon zamanimda-oncesinde-sonrasinda denedik. Adetime bugun 5 gunum var. Dayanamadim artimed erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. Moralim cok bozuldu. Goguslerimde dolgunluk gogus uclarimda acima ve halkada genisleme var. Umutsuzluga kapilmali miyim? Ilk defa deniyorum benimle ayni seyleri yasayan var midir

Artımede pek güvenmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın benim de testlerim adete 3 gün kala pozitife döndü ondan öncekiler negatiftiinşallah sizinki de pozitife döner

Artımede pek güvenmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın benim de testlerim adete 3 gün kala pozitife döndü ondan öncekiler negatiftiinşallah sizinki de pozitife döner
insallah benim de oyle olur elimde bir tane daha var onu da yapayim diyorum yarin internetten predoctor siparis verdim yine negatif cikarsa adet gunumde onu deneyecegim

insallah benim de oyle olur elimde bir tane daha var onu da yapayim diyorum yarin internetten predoctor siparis verdim yine negatif cikarsa adet gunumde onu deneyecegim
Deneyin tabiki artımed biraz değişik geliyor bana geçen ay gebelik yokmuş bende pozitif gösterdi bu ay gebelik vardı yok gösterdi kafa karıştırıyor

Artı mede pek güvenme bir de testi regl 3-4 gün gecikince yap en erken

Daha zamanın var pozitife dönebilir üzülme hemenartımedi boşver güvenme
yarin ya da yarindan sonra prodoctor almistim onlar elime ulasir sence geldiginde yapmali miyim yoksa beklemeli miyim gecikmeyi dayanabilir miyim bilmiyorum

adete 4 gun artimed erken gebelik testi negatif
Canım takvimde yumurtlama gösterdiği günün bir sonraki günü tutma ihtimali daha çok varmış ona göre değerlendir gelicek ayları.Bende kaç aydır deniyodum olmuyodu bu ay yumurtlamadan sonraki günü değerlendirdik ve öyle tuttu.Hemende ayağa kalkma biraz yat yarım saat bele yastık falan uygula bunları olur inşallah.

yarin ya da yarindan sonra prodoctor almistim onlar elime ulasir sence geldiginde yapmali miyim yoksa beklemeli miyim gecikmeyi dayanabilir miyim bilmiyorum
Dayanamassan içinde kalacaksa dene ama çıkmazsa üzülme önemli olan adet günü geciktiğinde çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…