birkac gun sonra yapacagim emin olmak icinSizi üzmek istemem ya ama bende yalancı pozitif gösterdi bi kere daha yapin
kimyasal gebelik olabilir mi?Insallah yanılıyorumdur bende yaptım hafif vardı pembeydi hata ama sornasinda hasta oldum
Anladım inşallah hamilesinizdirbirkac gun sonra yapacagim emin olmak icin
Bilmiyorum adettimde gecikmiştikimyasal gebelik olabilir mi?
gercekten cok kotu bir durum cok uzuldumEki Görüntüle 3269656 hata bakın hayla duruyor resmi
Ahhh anladım ozmn sıkınti yok benzermis ozmn adlarigercekten cok kotu bir durum cok uzuldumbenim kullandigim test bu degil ama bu prodoctor sanirim benim kullandigim predictor
insallah bakalim olmasa da vardir bi hayir belki daha hayirlisi daha sonra olacaktir icimizi ferah tutalimAhhh anladım ozmn sıkınti yok benzermis ozmn adlarikarıştırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen siz strese girmeyin moralinizi bozmayın inşallah vardır
Aynen öyle ama sana gösterdiğim resim çok önceden di bu sefer hamile kaldim oğrendim de ama maalesef kesesi daha oluşmadan kanamam başladı 1 hafta kanamamala sonlandıinsallah bakalim olmasa da vardir bi hayir belki daha hayirlisi daha sonra olacaktir icimizi ferah tutalim
ne zamandir deniyorsunuz? hic olmuyor degil belli ki ama cok uzuldum bu herkesin basina gelebilir her seyde bir hayir vardir demek lazim aslinda. umarim vakti gelince saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz, siz de ben de isteyen herkes insallahAynen öyle ama sana gösterdiğim resim çok önceden di bu sefer hamile kaldim oğrendim de ama maalesef kesesi daha oluşmadan kanamam başladı 1 hafta kanamamala sonlandı
amin canım insallahne zamandir deniyorsunuz? hic olmuyor degil belli ki ama cok uzuldum bu herkesin basina gelebilir her seyde bir hayir vardir demek lazim aslinda. umarim vakti gelince saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz, siz de ben de isteyen herkes insallah
bat 2 bugun regl oldum erken geldionumuzdeki ay ovulasyon testiyle tekrar deneyecegim
insallah dun cok uzuldum ama gecti sonra kendimi daha iyi hissediyorum bugun onumuzdeki ay ovulasyon testiyle devam edicem ama bu ay yaptigim gibi surekli bunu dusunerek gitmeyecegim. artik ne zaman olursa kabulumdur reglim gecikmeden de test yapmayacagim en iyisi dedikleri test bile yanlis verdiinşallah önümüzdeki ay Allah nasip eder en sağlıklı şekilde
Haklısın ya aynenn öyle yap Rabbim yüzünü güldürsüninsallah dun cok uzuldum ama gecti sonra kendimi daha iyi hissediyorum bugun onumuzdeki ay ovulasyon testiyle devam edicem ama bu ay yaptigim gibi surekli bunu dusunerek gitmeyecegim. artik ne zaman olursa kabulumdur reglim gecikmeden de test yapmayacagim en iyisi dedikleri test bile yanlis verdi
insallah artik ne zaman olursa direkt haber verecegim oluruna biraktim ilk ay hemen oluverecek diye dusundugum icin bi ufak husran yasadim acemilik iste.. hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin sagliklaHaklısın ya aynenn öyle yap Rabbim yüzünü güldürsünaslında dediğin gibi kendimizi psikolojik olarak rahat bırakmamız gerekiyormuş bana doktor aklında sürekli bebek düşüncesiyle ilişkiye girersen zaten olmaz süreci akışına bırak demişti inşallah önümüzdeki ay senden güzel haberler bekliyorum
Bende öyle düşünmüştüm ama önce vücudumuzun hazırlanması gerekiyormuş her ay şansımız daha da artıyor inşallah güzel haberlerini bekliyoruminsallah artik ne zaman olursa direkt haber verecegim oluruna biraktim ilk ay hemen oluverecek diye dusundugum icin bi ufak husran yasadim acemilik iste.. hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin saglikla
insallah haber verecegimBende öyle düşünmüştüm ama önce vücudumuzun hazırlanması gerekiyormuş her ay şansımız daha da artıyor inşallah güzel haberlerini bekliyorum
insallah dun cok uzuldum ama gecti sonra kendimi daha iyi hissediyorum bugun onumuzdeki ay ovulasyon testiyle devam edicem ama bu ay yaptigim gibi surekli bunu dusunerek gitmeyecegim. artik ne zaman olursa kabulumdur reglim gecikmeden de test yapmayacagim en iyisi dedikleri test bile yanlis verdi
evet ilk aydan surekli dusundum ve heyecanlandim maalesef. uzuntum ilk aydan olmadigi icin degildi yaptigim bir test yalanci pozitif verdi hamile oldugumu dusunurken regl oldum o yuzdendiÜzüntünüz ilk aydan çocuğunuz olmadığı için mi? Daha ilk aydan mı sürekli düşündünüz ve erkenden test yaptınız doğru mu anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?