Hamile kalmaya calismak

takvime gore o gunu degerlendirdik ve yattim da sonrasinda dedigin gibi insallah tutmustur.. eger olmadiysa onumuzdeki ay ovulasyon testine gore gidecegim tabi insallah gerek kalmaz

merhaba ben bugun test yaptim cok hafif bir silik cizgi cikti adet gunumu bekleyeyim mi test vermek icin
Ayyyy çok sevindimmmBen adet günüme kadar kaset testlerle takip etmiştim kaç günün vardıadet günü versen değerin biraz daha yükselir tekrar tekrar test vermek zorunda kalmassın bence ama yinede sen bilirsin tabiki

yaa tesekkur ederim kendimi umitlendirmek de istemiyorum cok silik cunku dikkatli bakinca gorunuyor ader gunume kadar bekleyecegim sanirim ben de bu arada 3 gunum var adet olmama

merhaba ben bugun test yaptim cok hafif bir silik cizgi cikti adet gunumu bekleyeyim mi test vermek icin
Merhaba siz ovulasyon testi kullanarak mı günleri değerlendirdiniz

Merhaba siz ovulasyon testi kullanarak mı günleri değerlendirdiniz
merhaba hayir ben takvime gore gitmistim dun yaptigim test negatif cikinca acaba kacirdim mi diye dusunup ovulasyon testi siparis verdim bugun de yaptigim gebelik testi silik verdi eger hamileysem kenara koyarim artik degilsem onumuzdeki ay ovulasyon testiyle takibini yapacagim

İnşallah güzel haberi alırsınız adetiniz gecikti mi

yaa tesekkur ederim kendimi umitlendirmek de istemiyorum cok silik cunku dikkatli bakinca gorunuyor ader gunume kadar bekleyecegim sanirim ben de bu arada 3 gunum var adet olmama
Benimde 3 gün kala öyleydi çok silikti canım 2 ve 1 gün kala daha belirginleşti adet gününü beklersen daha iyi olur inşallah değerin güzel çıkar ya çok sevindimmmm gerçektenn

Benimde 3 gün kala öyleydi çok silikti canım 2 ve 1 gün kala daha belirginleşti adet gününü beklersen daha iyi olur inşallah değerin güzel çıkar ya çok sevindimmmm gerçektenn
insallah adet gunume kadar cok umutlanmak isyemiyorum ama icimde de o umut var sabahtan beri bir de ilk idrarimla yapmamistim belki o sekilde yapsam biraz daha belirgin cikardi bilemiyorum yine de insallah hata yoktur hata olmasin diye gittim predictor aldim o kadar para verip

Aynı şeyleri bende yaşadım ya insan ikilemde kalıyor gerçekten ama içindeki umuda güven ve pozitif ol inşaallah bebişin sııkı sıkı tutunsun sana iyi marka almışsın bence hata yoktur takip et bakalım adet gününe kadar

hayir daha adetime 3 gun var insallah tesekkur ederim bu arada
Predictor test için güvenilir diyorlar tabi siz yine de yapmak için adetinizin gecikmesini bekleyebilirsiniz ilk testiniz de silik çıkmış şimdi okudum, güzel haberlerinizi mutlaka bize de söyleyin

Predictor test için güvenilir diyorlar tabi siz yine de yapmak için adetinizin gecikmesini bekleyebilirsiniz ilk testiniz de silik çıkmış şimdi okudum, güzel haberlerinizi mutlaka bize de söyleyin
insallah hepimiz pozitifleri goruruz

elimde baska test yok siparis vermistim daha gelmedi eger dayanabilirsem adet gunune kadar yapmayacagim dayanamazsam belki gider alirim tesekkur ederim insallah tutunuyordur haber vericem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…