Hamile kalmaya calismak

Ne demek rica ederimmm Allah nasip etsin inşallah
Merve hanım yprumunuzu görünce dayanamadım sizede sorayım . Adetime beş güm vardı dün predictor yaptım negatif çıktı sizdemi erken testlerde negatif gördünüz. Hani böyle silik falan çıkanlar oluyprmuşya gölge bile yok çok net tek çizgi biraz üzüldümde merak ediyorum erken testlerde negatif çıkıp pozitife dönenler varmı diye

Merhaba evet ben adete 6 gün 5 gün 4 gün kala hem erken gebelik testi hem de normal kaset test denemiştim hiiç yoktu umudum kalmamıştı3 gün kala normal testle tekrar denedim ama çok silikte olsa çıktı inşallah sizinki de pozitife döner

Ya inşallah biraz daha sabretmem gerekiyor

ben de reglime 4 gun kala predictor yapmistim silik vermisti 2 gun sonra regl oldum bence regl zamani gecmeden ya da en azindan regl gunu gelmeden test yapmak cok saglikli degil anladigim kadariyla cogu insan yaniliyor

ben de reglime 4 gun kala predictor yapmistim silik vermisti 2 gun sonra regl oldum bence regl zamani gecmeden ya da en azindan regl gunu gelmeden test yapmak cok saglikli degil anladigim kadariyla cogu insan yaniliyord

ben de reglime 4 gun kala predictor yapmistim silik vermisti 2 gun sonra regl oldum bence regl zamani gecmeden ya da en azindan regl gunu gelmeden test yapmak cok saglikli degil anladigim kadariyla cogu insan yaniliyor
Doğru ya sabırsız davranıypruz en iyisi sabredip adet tarihini beklemek gelmezse zaten kaset testlerden yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…