Hamile kalmaya calismak

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
384
63
18
22
Arkadaşlar ben çocuk istiyorum 1 buçuk yıllık evliyiz ama eşim istemiyo 3 ay önce düşük yaptım oda rastgele olmuştu kaç kere konuştum ama ben istemiyorum diyo düşük yaptığından berli kendimi iyi hissetmiyorum habersiz hamile kalmak istiyorum zaten herhangi bi korunma yöntemi uygulamiyo geri cekiliyo benim napmam lazım nasıl hamile kalabilirim yardımcı olun

Gecmis olsun esiniz kayıptan dolayi istemiyo sanırım.. bence onu ikna etmelisiniz demekki kayıp onu cok cok üzmüş

Gecmis olsun esiniz kayıptan dolayi istemiyo sanırım.. bence onu ikna etmelisiniz demekki kayıp onu cok cok üzmüş
Evet baya bı üzüldü yani ağladığını bile gördüm diyim ya da kendini daha henüz hazır hissetmiyo diyorum ama şuan zamanı değil diyo

Çocuklu şeyler gösterin izleyin
Yenidogan bebeğin ne kadar tatlı olduğunu görse bir evlat sahibi olmanın nasıl güzel bir duygu olduğunu hissetse ister bence
Bende 1 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım belkide olmucak allahin bileceği iş rabbim isteyen herkese nasip etsin ama şimdi zamanı değil demesin sonra olmuyoda olabilir bu sefer çok istersin olmaz
Sen yavaş yavaş aşıla bence sabırlı ol elbet isticek Allah yardımcın olsun

Bize sorduğunuz soru farklı ama ben yine de farklı bi cevap vereceğim. Habersiz, arkadan iş çevirir gibi hamile kalmayın bence. Eğer başta çocuk istediyse ama düşükten sonra vazgeçtiyse üzülmüş ve korkmuştur. Eğer düşükten sonra siz aynı durumda olsaydınız ve eşiniz spermlerini çaktırmadan size akıştırmaya çalışsaydı ne kadar üzücü bi durum olurdu onu düşünün, evlilik de çocuk da iki kişilik hayatların hayalleridir. Gerekirse bilimsel şeyler söyleyin ilk çocukta düşük olabiliyormuş ikincide o risk daha düşükmüş vs vs ama ikna ederek beraber karar vererek ilerleyin

Benim eşim de istemiyordu. Oturduk konuştuk. Kendi sebeplerini anlattı ben sebeplerimi anlattım. Burada önemli olan soru şimdi mi istemiyor hiç mi? Şimdi istemiyorum diyorsa da ne zaman isteyeceğine ilişkin mantıklı bir plani var mı? Eğer hic istemiyorum deseydi açıkçası ben boşanırdım. Evlenmeden önce konuşulmali bir de bunlar. Sonradan da fikri degisebilir tabi ama çocuk cok temel bir konu kimse ebeveyn olmaya zorlanamayacagi gibi kimsin ebeveyn olmasi da engellenemez.

Düsükten sonra daha da cok bebek sahibi olmayi istemeniz cok normal, bu insancil bir tepki. Esinizin de korkularinin olmasi, bu korkulardan veya kaybetme travmasindan dolayi istememesi cok normal. Düsükler cok fazla karsilasilan bir durum oldugu icin insanlar ebeveynler uzerindeki etkisini kücümseyebiliyor. Esiniz su an bir yas sürecinde olabilir, bazi insanlar bir ayda kendine gelir bazisi bir senede, bu yas sürecinin belli bir süresi yoktur. Aslinda sizin tepkiniz de yani esinizin haberi olmadan dahi cocuk yapmayi isteyecek durumda olmaniz da bir yas durumu icinde oldugunuzu gösteriyor, fark sadece bu yas durumunun üzerinizdeki farkli sonuclari...

-Tuttugunu farz edelim- dogacak cocugunuzun bu sekilde yani esinizden gizli sakli yapilarak olmasini istemezsiniz. En mutlu cocuklar gercekten istenen cocuklar oluyor, isin etik kismini bir tarafa birakiyorum.

Hamile kalmayi planlamadan önce bence kendinize ve esinize zaman verin ve yasadiginiz kayip üzerinde aktif olarak calisin.

Allah'ım isteyen herkesi annelik duygusunu yaşatsın zaten ikna etmeye çalışıyorum bilmiyorum işe yariyacakmi ama yinede çabalıyorum

Bende şuan onu yapmaya calisiyorum hani ikna etmeye çalışıyorum düşükten sonra kendimi çok kötü hissettim felan diyorum inşallah ikna edebilirim ilk evlendigimiz zamanlar bende istemiyodm o zamanlarda o istiyordu olsun nolacak 1 tane diyodu şimdide ben istiyorum ama o olmaz diyo

Hiç bı zaman istemiyorum demiyo öyle bisy diyemez zaten eşimde olsa ayrılırım benden çocuk istemeyen bı insanla işim olmaz sonuçta evliliğin amacida çocuktur sadece biraz daha zamanı var şuanlik istemiyorum diyo

Eşimin gerçekten iyi bi baba olacağına inanıyorum hani benim gizliden hamile kalmakdan bahsettiğim ztn geri çekilme yontemiyle korunuyoruz oda biliyo en ufak bi tane bile gitse belkide hamile kalıcam bunun farkinda ama evet tabikide onun istemesiyle hamile kaliyim çok istiyorum ama belki istiyerek belki isyemiyerek onu Allah bilir ya ikna edicem yada zamana birakicam

Evet baya bı üzüldü yani ağladığını bile gördüm diyim ya da kendini daha henüz hazır hissetmiyo diyorum ama şuan zamanı değil diyo
Bence biraz suyuna gidip kabullendirmeye bakin o psikolojiyi cok iyi anliyorum yine kaybetme korkusu vardir . Rabbim insaAllah size saglikli hayirli bi evlat nasip etsin

Evliliğin amacı çocuk değildir. Sadece çocuk için evlendiyseniz belki ömür boyu sağlık sebeplerinden dolayı çocuğunuz olmayacak sizden ya da eşinizden kaynaklı o zaman ne yapacaksınız arkanıza bile bakmadan çekip gidecek misiniz ? Ve ya eşiniz aynısını yaptığında üzülmeyecek misiniz ? Bu şekilde düşünüyorsanız eşinize söyleyin benim seninle evlenmemdeki tek amaç çocuktu çocuk yapmıyorsak boşanıcaz dersiniz sizi seviyorsa mecbur yapar böylelikle siz mutlu olursunuz yeterli olur sizin için sonuçta tek amaç çocuk. Kendinize damızlık inek değil hayat arkadaşı seçiyorsunuz. Hayatta ki tek amacınız üremek olmasın lütfen.

Hayatımızdaki tek amaç çocuk değil zaten ha zaten bı sorunum olsaydı yada bı sorunu olsaydı ztn istemez ve üstelemezdim evlenme eğer çocuk yapma olmasaydı herkes bı süreden sonra ztn çocuk düşünüp yapmazdı ve üremezdik herkes kendine zaten hayat arkadaşı seciyo ama cocuksuzda olmuyo insan bi süreden sonra artık istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…