hanımlar herkese iyi geceler. eşimle bir senedir evliyiz ve artık yavaş yavaş bebek düşünmeye başladık ama benim eşimin bilmediği bir hastalığın var ve bu yüzden hamile kalmaya korkuyorum. 10 yaşımdayken vücudumun her tarafında kalın kıllar çıkmaya başladı. Hem de ince siyah tüy değil bayağı bildiğiniz koyu siyah sert kıllardan. sadece 3 sene lazer epilasyona gittim(diod, alex) bitirmedi. iğneli epilasyona gittim aklınıza gelebilecek her yere senelerce yaptırdım hala da 2 ayda bir gider çıkanları toplattırırım çünkü tamamen bitmiyor özellikle çenemde ama yine de çok azaldığı için rahatım çok şükür.
şimdi diyeceksiniz sorun bunun neresinde. bizde bu kıl tüy olayı genetik bir hastalık. annemde annanemde aynı şekilde var. hatta doğumdan sonra annemin sırtında dahi sert kalın bariz 1 2 cm lik dik dik kıllar çıkmış 50 yaşında her tarafında hala var gram azalmadı. babamda bile daha az var abartmıyorum ve annemle babam senelerdir aynı evde yaşayan iki yabancı gibiler yaklaşmazlar birbirine. hatta babam mümkün olduğunca evden uzak dururdu. ben bunu hep bu sebebe bağladım ve şimdi aynısını yaşamaktan korkuyorum hatta kızım olursa aynısını ona yaşatmaktan korkuyorum çünkü ben bu kıllar bitene kadar kendimi senelerce eve kapatmıştım, çok dalga geçildi, özgüvenim kalmamıştı. gitmediğim doktor kalmadı herhangi bir sorun bile yok testlerde.
çocuklarım, kocaman mutlu bir ailem olsun istiyorum ama onlarca sene çektiğim acı, o kıllar annemde olduğu gibi 2 3 katı gelmesin istiyorum. siz benim yerinde olsanız ne yaparsınız? biliyorum tuhaf bir durum ama yaşamayan bilemez gerçekten