• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum

19 yaş bence de erkenmiş ben de 30 falan sandım, istiyorsan başka tabi ama tüm testleri yaptırdınız mı? Biz mesela planlı gebelik düşündüğümüz için bir yıl ve altı ay öncesine denk gelecek şekilde vitamin kan değerleri vs baktırdık, eşim sperm testi verdi ben Yumurtalıklarıma baktırdım bu işler bugünkü yediğiniz içtiğinizle de olmuyor çünkü sperm mesela üç ay öncenin oluşan spermi olgunlaşıp atılması üç ay sonra oluyor. Kadının yumurta gelişimi de aynı şekilde. Beslenmek kan değerleri vs önemli Allahın izniyle önce eşeği bağlayıp sonra tevekkül demişler. Önce sebepleri sağla bu sırada dua et olduran Allah zaten inşallah tez vakitte sağlık afiyetle olur. bunlara dikkat edin

Rabb’im gönlündeki neyse sana onu versin, stres yapma etrafındaki insanların ne düşündüğünü de önemseme. Olursa senin çocuğun olucak, etrafındaki x kişilerin değil. ama bence benim görüşümce çok acele ediyorsun şuan olduğun durum evliliğin ilk güzel zamanları eşinle gez dolaş ve zamanını bekle derim ben bence biliyorum ama elimde değil bide ablam ve eltime aynı yıl düğünümüz oldu onların şuan çocukları var bu yüzden de çok istiyorum ve gurbetteyim tek başıma Banada iyi geleceğini düşünüyorum

Eşim de 23 24 e girecek
Şuan tam evliliğin en güzel zamanları gezip dolaş ve bu etrafındaki insanların ne dediğini önemseme ki olumsuz bir doktor sözü de duymamışsın korkacağın stres yapacağın bir durumda yok bence her şey gönlünce olsun, üzülme sakın..

19 yaş bence de erkenmiş ben de 30 falan sandım, istiyorsan başka tabi ama tüm testleri yaptırdınız mı? Biz mesela planlı gebelik düşündüğümüz için bir yıl ve altı ay öncesine denk gelecek şekilde vitamin kan değerleri vs baktırdık, eşim sperm testi verdi ben Yumurtalıklarıma baktırdım bu işler bugünkü yediğiniz içtiğinizle de olmuyor çünkü sperm mesela üç ay öncenin oluşan spermi olgunlaşıp atılması üç ay sonra oluyor. Kadının yumurta gelişimi de aynı şekilde. Beslenmek kan değerleri vs önemli Allahın izniyle önce eşeği bağlayıp sonra tevekkül demişler. Önce sebepleri sağla bu sırada dua et olduran Allah zaten inşallah tez vakitte sağlık afiyetle olur. bunlara dikkat edin
Sadece doktora gittim vajinal ultrasyonda baktı Herşey normal dedi yumurtalıların yerinde ben ilk ay denediğimde önem vermedim ikindi ay olmadı şuan 3. Ayımdayım bekliyorum

Şuan tam evliliğin en güzel zamanları gezip dolaş ve bu etrafındaki insanların ne dediğini önemseme ki olumsuz bir doktor sözü de duymamışsın korkacağın stres yapacağın bir durumda yok bence her şey gönlünce olsun, üzülme sakın..
Teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için

Aşkım onlar doğurdu hamile kaldı diye senin de hemen hamile kalacağın gibi bi durum yok ki bence herşeyi bu kadar kafaya takma valla bak

Sadece doktora gittim vajinal ultrasyonda baktı Herşey normal dedi yumurtalıların yerinde ben ilk ay denediğimde önem vermedim ikindi ay olmadı şuan 3. Ayımdayım bekliyorum
Kan değerlerin nasıl? Eşinin kan değerleri nasıl?

Bir diğer tuhaf yanı hamilelik söz konusu olsa 3 ay adet görmemiş olurdum neyse kusuruma bakmayın biraz saçmaladım hakkınızı helal edin iyi ki varsınız hepiniz ve dilerim Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapar, kucağını boş bırakmaz. Aminn
Yok öyle Estağfurullah adet gorduysenz hamile değilsindir. Amin canm sağol senınde allah gönlüne göre versin

Eşim de 23 24 e girecek
Tamam gencecik insanlarsınız aceleniz ne olur günü gelince, bu yaşların keyfini çıkarın strese girmeyin bebek büyük sorumluluk biraz daha yaşınız da otursun çok daha bilinçli bir şekilde alırsınız evladınızı kucağınıza inşallah

Teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için
Bu düşüncelerden uzaklaşmak için bence çevrendeki insanlardan uzaklaş ve baskı olmayan yerde evliliğinin en güzel zamanlarını yaşa, ben aynı durumda olmuş olsaydım yine acele etmezdim. Sevgililik süreci başka, nişanlılık süreci başka. Evlilik süreci bambaşka aynı evde iki insan yaşıyor ben çocuk düşünmek yerine eşimle evliliğimi ve en güzel senelerimi yaşamak isterdim. Tabiki herkesin kendi düşüncesi ama yine de Allah sizin gönlünüze göre olanı versin ve nasip eylesin.

Bu düşüncelerden uzaklaşmak için bence çevrendeki insanlardan uzaklaş ve baskı olmayan yerde evliliğinin en güzel zamanlarını yaşa, ben aynı durumda olmuş olsaydım yine acele etmezdim. Sevgililik süreci başka, nişanlılık süreci başka. Evlilik süreci bambaşka aynı evde iki insan yaşıyor ben çocuk düşünmek yerine eşimle evliliğimi ve en güzel senelerimi yaşamak isterdim. Tabiki herkesin kendi düşüncesi ama yine de Allah sizin gönlünüze göre olanı versin ve nasip eylesin.
Doğru diyorsun ama benim sorunum sanki hiç olmicak gibi hissetmem bilmiyorum neden öyle hissediyorum

Doğru diyorsun ama benim sorunum sanki hiç olmicak gibi hissetmem bilmiyorum neden öyle hissediyorum
Aşkım neden öyle düşünüp kendini üzüyorsun doktora gitmişsin doktor olumlu konuşmuş, herhangi bir sağlık durumun da yokmuş söylediğin kadarıyla öyle düşünüp kendini üzme

Aşkım neden öyle düşünüp kendini üzüyorsun doktora gitmişsin doktor olumlu konuşmuş, herhangi bir sağlık durumun da yokmuş söylediğin kadarıyla öyle düşünüp kendini üzme
Benimde psikiyatriye gitmem gerek sanırım seninki bana saçma benimki sana saçma geliyor

Peki kaç ay korundun ben korunduğum içinde pişmanım
Niye pişmansın ki istemezken korunacak insan tabii. Korunmanın konuyla alakası yok aslında. Biz 21-22 yaşından beri korunuyorduk eşimle, henüz evli değildik o zaman. Yani 4-5 yıl korunmuşum. Doğum kontrol hapı da kullandım bir yıl kadar. Denemeden önceki son bir kaç ay olacaksa olsun diyip daha rahat davrandık, yani onu da sayarsan 4 aydan fazla oluyor.

Back
X