Hamile kalmayı bekleyenler

3 ay kadar oldu daha yeniyim aslında ama biraz sabırsızım, bi kızım var 6 yaşında yaşım 32 dahada geç kalmadan sabırlar tam tükenmeden 2. olsun istiyorum bakalım kısmet

:)inşallah kısa zamanda kızına bir kardeş gelir:)

ben 26 aydır bekliyorum ama olmuyor.bu ay aşılama yaptrdım sonuç bekliyorum,vakitte geçmek bilmiyor.bende çok sabırsızım

ben 26 aydır bekliyorum ama olmuyor.bu ay aşılama yaptrdım sonuç bekliyorum,vakitte geçmek bilmiyor.bende çok sabırsızım

çok haklısın canım tabi senınkının yanında benimki çok kısa bi zaman sen kaç yaşındasın

24 yaşındayım.en büyük hayalim genç anne olmak,inşallah olur:)

inşallah canım bu ay belki senden alırız mutlu haberi, geçen ay adetime 10 gün kala kan testi 3,9 çıkmıştı baya ümitlenmiştim ama 1 hafta sonraki testte 0.100 çıktı baya bi hayal kırıklığı olmuştu bu ay test yaptırmayıp beklicem

canm tup devlette arastrma hastanesınde 2000 tl tutuyo ozelde ne gerekvar hepsı para tuzagı

inşallah...

ayy sen hakkaten çok sabırsızsın:)10 gün varken çıkması mümkün değil:)))benim adetten 2 gün önce doktor randevum var,aşılamanın ardından 12 gün geçmiş olacak,hala kararsızım çıkmayabilir diye:)
canm tup devlette arastrma hastanesınde 2000 tl tutuyo ozelde ne gerekvar hepsı para tuzagı

haklısın aslında.acaba çok ilgilenirler mi bu benim için çok önemli çünkü.
amann gerek kalmasın inşallah...

cnm ya sen yakında hamıle kalırsın bellıki gecen ay hazrlık yapms rahım dollenme olms bat nezamn

hangı sehrdesın cnm aynen gerek kalmaz inş

benimde adetime tam 10 gün var ama bazı belirtilerim var çok erken diye düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli aklım bebişte

ne gbı belırtıler var acaba ?

ovulasyon günümden beri kasık ve bel ağrısı var dün gece uykumdan uyandırdı kasık ağrısı..derinden gelen bi mide bulantısı düne kadar şişkinlik vardı..migrenim var normalde 3-4 ayda bir ağrım olur ama geçen günden beri migrenimi tetikleyen bir ağrı var ama migren kadar dayanılmaz değil..benim sadece adet günü kasık ağrım olur aralarda hiç olmaz ama bu ay bebeğe niyetlendik diye kendi kendime mi yapıyorum bilemedim..adetime 10 gün var testte yapamıyorum boşa gitcek yoksa..yarın genel cerrahiye gidicem apandist veya idrar yolları iltihapı olabilir mi diye :26:..

cnm ya sen yakında hamıle kalırsın bellıki gecen ay hazrlık yapms rahım dollenme olms bat nezamn

12 ocak, öylemi dersin döllenme olmuş mudur aslında geçen ay nerdeyse 2.5 gün sürdü ve ilk gün sabaha karşı çok fazla şekilde kan geldi (her zaman hafif kahverengiyle başlar sonra fazlalaşır) sonra azaldı ve bitti

inşallah olur bu ay eşime surpriz yapabilirm yıldönümümzde

aynen canm buyukler derkj rahım kendını hazrlıyo burda bı arkadasta ole oldu smdı hamile inş canm sen sıkıntı yapma zaten sonucta 1 cıcıgun var

doktorj ıyı secmen yeterlı cnm emın ol daha ıyı butun testlerını rahat yaptrabılıyn kafanda soru osaretı kalmıyo

sağol canım.orada arkadaşım staj görüyor,o yardımcı olur doktor konusunda.

kızzz benmde kasık agrılarım var gece ayaklarım yanıyo bj belrtı olabılırmı daha 10 gun var adetıme kımyasal gebelık gecrdgm ayda bole olmstu

kızzz benmde kasık agrılarım var gece ayaklarım yanıyo bj belrtı olabılırmı daha 10 gun var adetıme kımyasal gebelık gecrdgm ayda bole olmstu

ne gbı belırtıler var acaba ?

bende ayak yanması yok canım..bir de yarım saatte bir tuvalete gidiyorum afedersiniz az bişey yapıp çıkıyorum..ama karnımı çok rahatsız ediyo tuvalete gitmek zorunda kalıyorum..bebiş yoksa da inşallah kötü bişey yoktur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…