Hamile kalmayı bekleyenler

kızlaaar son bir yildir adetim hic gecikmedi hep gununde geldi. bir yildir da evliyim ve artik bebiş istiyoruz. bu ay adetim gecikti 4 gun oldu hala gelmedi. lekelenme gibi oluyor ama coook az varla yok arasi bisey. bu sabah test yaptim negatifdi. ayni durumu yasayanlar var mi kizlar bi daha test yapsam mi ne zaman yapsam

Benimde adetim hiç gecikmez. Biri adet günü diğeri 2 gün sonraki testler negatifti. 4. Gün çooool silik bir çizgi ve sonra kan testiyle öğrendimumarım aynı durum senşn içinde geçerli olur

inşallah canım daha da olmazsa hastaneye gidip kan testi yaptiracagim. bebegin hayirli ugurlu olsun insallah kucaginada alirsin :) boyle hamisleri duydukca cok mutlu oluyorum

inşallah canım daha da olmazsa hastaneye gidip kan testi yaptiracagim. bebegin hayirli ugurlu olsun insallah kucaginada alirsin :) boyle hamisleri duydukca cok mutlu oluyorum
Amiin canım benim 4. Gün değerim 133 tü sanırım çok yeniydi. Darısı inşallah başına :)

tesekkur ederim :) bi gelisme olurda paylasirim. ama en kotusu belirsizlik ya adet olayim yada bebisimiz varsa ogrenelim yaaa :)

Bu ay da hüsran oldu, sabah itibariyle regl oldum, artık bir dahaki aya bakacaz

gecmis olsun seli insallah bi daha ki aya olur. benim daha ne oldugu belli degil. beklemek ne zoooorrr :/

bende bu aksam regl oldum pffff.... artik onumuzdeki aylarda insallah bebis olur

Bende bende bekliyorum çarşamba çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim ♡

Bende bugun adet oldum pff simdi 28 gun bekle dur.. Olsuj herseyin hayirlisini bilir Rabbim.bundada var bir hayir..

Kızlar iyi akşamlar ben 1 seneden beri gebelik için ugrasyrm maalesef olmadı bu ay sat 29 ağustos 25-26 eylül gibi olmam gerek ama felaket bir mide ve karın ağrım var birde karın şişliği sizce bukadar erken olur mu? birde yumurtlama artık bitmişmidr çalışmaları bırakmalımıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…