Hamile kalmis olma ihtimalim...

kizimbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
87
118
93
Merhaba kizlar..
4 yasinda bir oglum var ve su an icin 2. cocuk dusunmuyoruz. Esim kondomla korunuyor. Ancak 1 hafta once basimiza soyle bir olay geldi. Esimin kondomu yirtilmis ve biz bunu cok sonra farkettik. Yani bi 15 dk kadar yattiktan sonra. Ve hesabima gore tam olarak yumurtlama donemime denk geliyor. Ertesi gun hapini arastirip aldim ictim ertesi sabah. Ama su an cok tedirginim. Eger ki sperm yumurtayi dollediyse hicbir etkisi olmuyormus. Yada dis gebelik olusabiliyormus. Hem pisman oldum hap ictigime hem de istemiyorum. Galiba tek carem adet donemini beklemek.. Lutfen kullanan varsa ise yarayip yaramadigini yazabilirmi?

Bilgisi olan yokmu arkadaslar ltfen kafam cok karisik. Sacma sacma seyler dusunuyorum.

benim bildiğim ertesi gün hapı 72 saate kdr alındıgı taktırde gebeliği önlüyor.. tabiki ilk 24 saat içinde almak daha önemli. saat gectikce koruma oranı azalıyor gibi düşün. sen hemen almıssın zaten.. gebe değilsindir bence.. bu kdar korunmadan snra işi Allah a bırak soncuta o ol derse olur. spiralle bile hamile kalan ck kişi var. evlisinde bukdar korkma..

Tesekkur ederim biraz da olsa icim rahatladi. Maddi ve manevi olarak hazir olmadigim icin korkularim. Rabbim en iyisini bilir tabii ki. Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…