• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kıyafetleri hakkında

nefesalnefesver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
5.443
12.932
248
Ankara
merhaba güzel hamişler..

12 haftalık gebeyim.. :emir_bebek: e ufaktan ufaktan da büyümekteyim.. bu büyüme süreci içerisinde hamile kıyafetleri de artık gardrobumuzda usuldan usuldan yerini alacağa benziyor.. :49:

yalnız normalden de pahalı bu kıyafetler.. belki bir daha giymeyeceğimiz kıyafetlere çok para vermek de açıkçası içimden gelmiyor.. o sebeple internet sitelerinde nispeten daha hesaplı kıyafetler buluyorum..

benim sorum şu ki sevgili deneyimli arkadaşlarım; bu hamile kıyafetlerinin bedenlerini neye göre seçeceğiz? bel kısmı lastikli olduğu için normal bedenimizde almamız yeterli olur mu? hadi üst beden az buçuk göz kestirilebiliyor ama alt biraz sıkıntılı...

bir de hamilelikte hangi kıyafetleri kesinlikle almalıyız? neleri kesinlikle almamalıyız giyemeyiz gereksiz vb.. konularda deneyimli arkadaşlar bizleri bilgilendirirse çok makbule geçer..

şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Canım ben dört tane pantolon aldim 40 ve. 42 bedenlerde 29 hafta bitiyor hala kullanıyorum ve cok rahat ediyorum karin buyudukce normal pantolon zorladi beni ve il k haftalarda cok sismistim. Fazla ust almadim bir iki tane filan disarda misafirlikde giymek için. evde esimin kifayetlerini giyiyorum.

Ben çalışıyorum ve çalıştığım için daha çok üst kıyafet aldım 2 tane de pantolon 3. ayım dolduktan sonra aldım pantolonları ve hala da rahatlıkla giyiyorum şuan 30+2 haftalık hamileyim.Eğer çalışıyosanız daha çok üst kıyafet ya da elbise almanızı öneririm.

Ben LCW ve Defactodan aldım kıyafetlerimi. Genelde fiyatları uygun. Mutlaka hamile pantalonu almak gerekiyor ama üst için aynısını söyleyemem. Yazlık tişörtlerimi bir beden büyük aldım yaz başlangıcında 31. haftadayım hala giyebiliyorum. Pantalonlarda normal bedenimin bir büyüğünü aldım hala giyiyorum.
Hamile giysileri kısa dönem giyileceği için çok para vermeye gerek yok bence de.

merhaba güzel hamişler..

12 haftalık gebeyim.. :emir_bebek: e ufaktan ufaktan da büyümekteyim.. bu büyüme süreci içerisinde hamile kıyafetleri de artık gardrobumuzda usuldan usuldan yerini alacağa benziyor.. :49:

yalnız normalden de pahalı bu kıyafetler.. belki bir daha giymeyeceğimiz kıyafetlere çok para vermek de açıkçası içimden gelmiyor.. o sebeple internet sitelerinde nispeten daha hesaplı kıyafetler buluyorum..

benim sorum şu ki sevgili deneyimli arkadaşlarım; bu hamile kıyafetlerinin bedenlerini neye göre seçeceğiz? bel kısmı lastikli olduğu için normal bedenimizde almamız yeterli olur mu? hadi üst beden az buçuk göz kestirilebiliyor ama alt biraz sıkıntılı...

bir de hamilelikte hangi kıyafetleri kesinlikle almalıyız? neleri kesinlikle almamalıyız giyemeyiz gereksiz vb.. konularda deneyimli arkadaşlar bizleri bilgilendirirse çok makbule geçer..

şimdiden teşekkürler..

İnternetten hangi siteleri kullanıyorsun canım?

İnternetten hangi siteleri kullanıyorsun canım?

ağırlıklı olarak trendyol, markafoni ve limango.daki hamile kısımlarını takip ediorm.. ama tavsiye edebileceğiniz, sadece hamilelere yönelik siteler varsa onlara da bakabilirim..

ayrıca diğer tüm arkadaşlara da tavsiyeleri için teşekkür ediyorum..

Son düzenleme:
ablan kuzenin var mı başka çocuk yapmayacak olan? bir daha kullanılmadığı için ödünç alabilirsin.bence sen de aldığın kıyafetleri sakla başka çocuğun olursa yine kullanırsın ya da olmazsa hediye verirsin birilerine çok makbule geçer..
ben de 7-8.haftalardan sonra normal pantolonlarımı giyemez oldum şişlik oluyordu özellikle akşama doğru.
lcw ve defactodan hamile pantolonu aldım 3-4 tane, fiyatlar normal pantolon gibi. normal pantolon giyerek kendine de çocuğa da eziyet etme hamile pantolonları gerçekten çok rahat. ben elbise etek pek giymiyorum ama giyenlere de yakışıyor
üst beden şimdilik yaz olduğu için bol bluzlerle ve gömleklerle idare ettik. evde de eski pijama ve şortların lastiklerini kesip kullanıyorum eşimin tşörtlerini giyiorum. ama daha rahat genişleyebilen iç çamaşırı ve demirsiz sütyen aldım onu da belirteyim. kış gelince de yine 3-5 parça kıyafet alırım gibi...

ben kışa da kalacağım için mecbur alacağım aralıkta doğum yapacağım çünkü.
bir de benim karnım çok büyüdü bazıları bu aylarda çok belli etmez ama benim göbek aldı başını gidiyor. illaki hamile kıyafeti lazım yani..

Back
X