Ayni krizi hamileligimin basindan beridir yasiyorum. Israrla gobekten fiyonklu arkadan baglamali eski moda kiyafetlerden giymiycem diye gidip gelip buyuk beden almaya calistim ama astari yuzunden pahaliya geldi 32. Haftamda pes edip gebeden aldim iki tane elbise. Herkes yani sekildekilo almiyor tabi AMA hamilelikteki kilo alis normal zamandakine pek benzemiyor o yuzden de normal buyuk beden aldikca aliyosun. Elbiselerin de onu 30.haftalardan sonra havada kaliyor. Tavsiyem bir onu bir bunu almaktansa gunluk icin lcwden uygun fiyatla pantolon ve tshirt, ozel olsun kalite olsun dedikleriniz icin de gebeyi tavsiye ederim.
Abiyemi aldım kızlar teşekkür ederim, çok yer dolaştım iki yerde bulabildim zati bir defa giyicem. BU arada alışveriş sitelerindeki kampanyaları takipteyim vipdükkanda seçen giyim badiler 13 liradan başlıyor bu sene hamile giyimlerde rekabet var gibime geldi, ebru maternty de ara ara sitelerde kampanyaya giriyor.LcWaikiki de modelleri geliştirmiş günlük beş parçada ordan aldım tamamdır karın büyüdükçe kıyafet derdi devam ediyor.
bizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten beğendiğimiz hamile kıyafetleri elbet var ama gidip 2 3 ay giyiceğim şeye de 200 tl vermem çok güzel kıyafetler çıktı hem de ucuz hamileyken büyük bedeb giyince oda hamile kıyafeti gibi olucak ztn ...
bende ALLAH'IN izniyle ağustos da inşallah oğluşumu kucağıma alıcam
Benin dediklerimden pahalı kıyafetler mi anlaşılmış. Daha önceki mesajlarimda da bahsettiğim gibi biz, eş dost paylaşıyoruz. Böyle şeyleri paylaşmak çok faydalı. Çalışırken iyilerini pahalılarını almışız, ev ortamı için orta karar. Hamile kıyafeti de illa luks yerler tercih edilmezse, uygunları da bulunuyor. Hep büyük beden alayim dediğimde bende pahaliya patlamisti.Belirttiğim gibi, kendi kilolarimla alakali bir durumdu yani. Bu sefer daha bilinçliyim.Fikir söylemekse mevzu hamile kıyafetlerini de seviyorum. Üzerimde bir yanı sanki sarkık gibi duran büyük bedenleri çok hazzetmeden giyiniyorum. Ama abiye dışında da çok çok büyük paralar vermedim. çok kötüsüne de kaçmıyorum ki hem kötü durmasın ( zaten alınan kilolar, yüzdeki deformalar yeterince kötü hissettiriyo), hem de saklarım sonra başkalarına da yarıyor. Tekrar söyliiim, benim kendi düşüncem tabi...............Hamilelikte en önemlisi rahat hissetmek. Ben ilk hamileliğimde çok rahattım. Şimdi sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Aslında kılık kiyafet son mevzum ama neyse. Eşofman tarzı ihtiyaç hiç bitmiyor. Çok giyindiğim için çok eskiyor. Eşofman almaya çıktım. Kızım başladı alışverişe. Gene alamadan döndüm. Kızım bir adet eşofman, gecelik ve şortla döndü. Ona da hayır demeyi öğrenmem lazım. Küçülenleri de yoldaki bebeğime diye pek rahatladım sanırım :)
kızlar bendede bunlar var hamile kotları isteyen varsa mesaj atabilir
lwc kot kanvas bluz ve 2 adet hamile kot var isteyene resim yollarım uygun vericem