Hamile miyim Acaba( Evde Test Yaptım)?

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Kızlar belki hatırlayan vardır.Ben bir ara temmuz gibi hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Doğum kontrol hapı kullanıyordum.Bir çok kişi hemen kalamaybilirsin hap seni uzun süre korur diyince ben deAralık 15'ten itibaren hapı bıraktım.Ocağın 4'ünde adet olmam gerekiyordu.Üzerinden 4 gün geçti yok.Adet belirtilerimden sadece göbeğimde biraz şişkinlik var.Birkaç saat önce eczaneden test aldım.Yaptım.Tette bir çizgi tamamen kırmızı ikincisi de biraz daha soluktu.
Birkaç gün geçsin de öyle doktora gideyim diyorum.Bu durumda acaba hamile miyim?
Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

hemen kan testi yaptır canım.sonuç bellidir zaten.hadi bakalım inşallah hamilesindir.en iyi sonuç kan testinde.göbiş de şişkinlik adet belirtisi de olabilirCADIARZU
hemen atla kan ver ve sonucunu al bakalım.inşallah yaa.:dance:

Bitanem çok sağol.Bir an önce yaptırmam daha doğru olacak yoksa böyle kararsızlık zor.

BENCE HAMİLESİN.
İKİNCİ ÇİZGİNİN SİLİK ÇIKMASI DURUMUNDA TESTLER GENELDE POZİTİF SONUÇLUDUR.
YANILMA PAYI ÇOK AZDIR.
İNŞALLAH HAMiŞSİNDİR ve SAĞLIKLA DÜNYAYA GETİRİRSİN BEBEĞİNİ...

Canım bence de hamilesin
çift çizgi çıkmasındaki doğruluk payı yani
hamilelik olasılığı ,tek çizgi çıkmasından yani negatif olmasından daha yüksekmiş
ayy anlatamadım,yani tek çizgi görsen bile yine de hamile olabilirsin,ama çift çizgi gördüysen hata payı çoook az...
Hamileliğin hayırlı olsun,benimde günüm dündü ,bende test almaya çıktım ama öğle tatiliydi alamadım,inşallah ben de senin gibi ikinci çizgiyi görürüm.
Tebrik ederim yürekten.

Büyük bir ihtimalle hamilesin.Bende test yaptığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı.Embriyo nun oluşumunun geç yada erken oluşumuyla alakalı olarak çizgi silik yada koyu renkli çıkabiliyor.İnşallah herşey gönlünce olur...

inş hamişsindir solukta çıksa 2. çizgi pozitif oluyo sen yinede emin olmak için kan tahlili yap reglin düzenlimiydi

çok ballısın ferday,maşalllah yani,korunmayı bırakır bırakmaz kalmışsın.Bence kesin hamilesin canım.Bende 2 gün önce test yaptım,adetim 4 gün geçmişti,benimde aynı anlattıkların gibi tek çizgi hemen çıktı,2.çizgi silik ama varlığı belliydi.Kesin hamişsin,gözünüz aydın canım.Allah analı-babalı tamamına erdirir inşallah.

çok ballısın ferday,maşalllah yani,korunmayı bırakır bırakmaz kalmışsın.Bence kesin hamilesin canım.Bende 2 gün önce test yaptım,adetim 4 gün geçmişti,benimde aynı anlattıkların gibi tek çizgi hemen çıktı,2.çizgi silik ama varlığı belliydi.Kesin hamişsin,gözünüz aydın canım.Allah analı-babalı tamamına erdirir inşallah.

Hamile olma olasılığın çok yüksek...Kan testini yaptır hemen bizide bekletme..İnşallah Hamilesindir canım....

canımm inşallah hamilesindir!ikinci çizgi silik bile olsa hamilelik olarak değerlendiriliyorr.hayırlısı olsun.rabbim isteyen tüm kullarının yüüznü güldürsün...

canım bence hamilesin ikinci cizgi solukta olsa silikte olsa bu pozıtıf demek oluyo bencde kan testı yaptır hep net olur hemde kac haftalık oldugunu anlarsın

Ben bu yaz tam 3 kere ikinci çizgim silik çıkınca hamileyimmm diye sevindim çığlıklar attım yanıldığımı görünce hıçkırıklarla ağladım...
Ama mesela bu hamileliğimi adetimden 3 gün önce yaptığım idrar testinde silik olduğunu görünce ümitsizliğe kapıldım Allahım gene mi diye.Adet günümde kan testi yaptırınca çok mutlu oldum..Gördüm ki hamileyim.
Demek istediğim idrar testine çok inanmadığım..
a.s.

Kızlar çok sağolun ilginiz için.inan yorumlarınız ve ilginiz beni çok duygulandırdı.Zaten ağlamaktan gözlerim şişti bir de siz ağlatacaksınız.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmmm.

Canım senin için çok sevindim.Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder sana inşallah.

BENCE HEMEN TEST YAPTIR HADI HAYIRLISI BU AY COK HAMILE HABERI ALDIK 2008 UGURLU GELDI HERKESE NASIP ETSIN ALLAHIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…