hemen kan testi yaptır canım.sonuç bellidir zaten.hadi bakalım inşallah hamilesindir.en iyi sonuç kan testinde.göbiş de şişkinlik adet belirtisi de olabilirCADIARZU
hemen atla kan ver ve sonucunu al bakalım.inşallah yaa.:dance:
BENCE HAMİLESİN.
İKİNCİ ÇİZGİNİN SİLİK ÇIKMASI DURUMUNDA TESTLER GENELDE POZİTİF SONUÇLUDUR.
YANILMA PAYI ÇOK AZDIR.
İNŞALLAH HAMiŞSİNDİR ve SAĞLIKLA DÜNYAYA GETİRİRSİN BEBEĞİNİ...
Kızlar belki hatırlayan vardır.Ben bir ara temmuz gibi hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Doğum kontrol hapı kullanıyordum.Bir çok kişi hemen kalamaybilirsin hap seni uzun süre korur diyince ben deAralık 15'ten itibaren hapı bıraktım.Ocağın 4'ünde adet olmam gerekiyordu.Üzerinden 4 gün geçti yok.Adet belirtilerimden sadece göbeğimde biraz şişkinlik var.Birkaç saat önce eczaneden test aldım.Yaptım.Tette bir çizgi tamamen kırmızı ikincisi de biraz daha soluktu.
Birkaç gün geçsin de öyle doktora gideyim diyorum.Bu durumda acaba hamile miyim?
Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Kızlar belki hatırlayan vardır.Ben bir ara temmuz gibi hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Doğum kontrol hapı kullanıyordum.Bir çok kişi hemen kalamaybilirsin hap seni uzun süre korur diyince ben deAralık 15'ten itibaren hapı bıraktım.Ocağın 4'ünde adet olmam gerekiyordu.Üzerinden 4 gün geçti yok.Adet belirtilerimden sadece göbeğimde biraz şişkinlik var.Birkaç saat önce eczaneden test aldım.Yaptım.Tette bir çizgi tamamen kırmızı ikincisi de biraz daha soluktu.
Birkaç gün geçsin de öyle doktora gideyim diyorum.Bu durumda acaba hamile miyim?
Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Ben bu yaz tam 3 kere ikinci çizgim silik çıkınca hamileyimmm diye sevindim çığlıklar attım yanıldığımı görünce hıçkırıklarla ağladım...
Ama mesela bu hamileliğimi adetimden 3 gün önce yaptığım idrar testinde silik olduğunu görünce ümitsizliğe kapıldım Allahım gene mi diye.Adet günümde kan testi yaptırınca çok mutlu oldum..Gördüm ki hamileyim.
Demek istediğim idrar testine çok inanmadığım..a.s.
inş hamişsindir solukta çıksa 2. çizgi pozitif oluyo sen yinede emin olmak için kan tahlili yap reglin düzenlimiydi
Canım çok sağol.evet adetim düzenliydi.
Bacım git de bir test yaptırsana sen meraktan çatladık biz burdaayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?