Hamile miyim Acaba( Evde Test Yaptım)?

Bugün kızılaydaki laborant da öyle söyledi.idrarda çıkıp kanda çıkmayana daha rastlamadım ben dedi.. Beni şimdiden Tebrik ettiğini de söyledi..

Hakkımzda hayırlısı olsun inşallahh

yok cnm keşkee olsam malesef 2 haftalıkken düşük yaptımsenağlama

Çok geçmiş olsun canım.Hayırlısı buymuş.Çok üzülüyorum hemen ağlıyorum düşük yapanlara çok etkileniyorum ben yaasenağlama
Bende düşük tehlikesi yaşamıştım,progestron içeren crinone vajinal jel,folik asit,iğne ve serumla hastanede yattım.hastaneden çıktıktan sonrada vajinal jeli ve folik asiti kullanmaya devam ettim.Hala da kullanıyorum.
Cenabı Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah tekrardan.Ben inanıyorum 2008 de isteyenlerin anne olacağına.Sevgilerimle:1hug:

Bugün kızılaydaki laborant da öyle söyledi.idrarda çıkıp kanda çıkmayana daha rastlamadım ben dedi.. Beni şimdiden Tebrik ettiğini de söyledi..

Hakkımzda hayırlısı olsun inşallahh

İnşallah canım yaa Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.Demekki benim yaşadığım kimyasal gebelik bunu araştırmam gerek.Bir arkadaş biraz önce öyle söyledi.Hayırlı uğurlu olsun.
Kızılay benim için de çok özel hamile olduğumu öğrendiğim yer olduğu içina.s
Sağsalim sağlıklı doğumlar olsun:teytey:

saol canım iyi dileklerin için..
Ama ben daha tam inanamıyorum.. Belki korkuyorum olumsuz sonuç almaktan.. akşam bir olsun da sonucu alayım bakalım hayırlısıyla..Daha bir önceki reglimden 3.5 hafta geçti..25 günde bir regl oluyorum..Değer düşük çıkacaktır büyük ihtimalle..Belki de idrardaki çizgide o yüzden silikti..
a.s.

nasıl hastaneymiş orası öyle yaa..
ben 2 defa yaptırdım ikisindede 2 saat sonra telefonla sonucu öğrendim..

Hakkında hayırlısı olsun canım.Tahminimce geliyo bebişinn..

cnm oncelıkle senın adına cok sevındım tebrıkler.. tekrar ne zaman hamıle kaldın. ne kadar ara vermıstın. benı bılgılendırırmısın:çok üzgünüm:

canım cok saoll inşallah en kısa zamanda bende anne olurumm

Ferdayyyy
sesin çıkmadı ne yaptın canım vallahi merak ettim.off görünüyorsun.
hadi iyi haberlerle geleceksin inşallah bekliyoruz seni:dance:

ya kızlar bısey sorcam
ben sımdı cevabı gonderdıkten sonra sızın yazdıklarınızı hemen goremıyorum yanı buradan cıkıp tekrar gırdıgımde sızın yazıları gorebılıyoırum bı yerlerde yanlısmı yapıyorum

nasıl hastaneymiş orası öyle yaa..
ben 2 defa yaptırdım ikisindede 2 saat sonra telefonla sonucu öğrendim..

Hakkında hayırlısı olsun canım.Tahminimce geliyo bebişinn..

inşallahh geliyordur bebişlerrr yola çıkmışlardır. Ferday ve benim için çok güzel bir gün olur bu..
a.s.

cnımarada bir F5 tuşuna basarsan sayfa güncellenir..
Sayfayı kapatmana gerek olmaz

inşallahh geliyordur bebişlerrr yola çıkmışlardır. Ferday ve benim için çok güzel bir gün olur bu..
a.s.

inşallah yaa valla sırf sizi takip etmek için sürekli giriyorum.iyi haberlerinizi alıcaz inşallah.aslında bende saat 12.30 da vermiştim tahlilimi,saat 3 e geliyordu öğrenmiştim.hadi bir telefon aç bee ne olursunyerimseniben

çift çizgi çıkması zaten testin pozitif olduğunun belirtisidir ama en sağlıklı sonucu kan testinde alabilirsin

hadi bakalım bişe kalmadı sadece 15 dakikaaa
hemen başlık açıyorsun hamileyim diyee bak eğer sonuç pozitifse bekliyorum canım buradayım.
hayırlısı olsun Rabbim inşallah hamilesindir
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…