ferdaycım mrb. benimde ikinci cizgim sılık cıkmıstı ve kan testı yaptırdım pozıtıftı. sılık cıkmasının nedenı gebelıgın cok baslarında olmaasından kaynaklandıgını bılıyorum inşallah hamişsındır..
ayyyyyyy ne guzelllllllllll sen de hamilesin demekkk cok tebrik ederima.s.
yok cnm keşkee olsam malesef 2 haftalıkken düşük yaptımsenağlama
Bugün kızılaydaki laborant da öyle söyledi.idrarda çıkıp kanda çıkmayana daha rastlamadım ben dedi.. Beni şimdiden Tebrik ettiğini de söyledi..
Hakkımzda hayırlısı olsun inşallahh
İnşallah canım yaa Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.Demekki benim yaşadığım kimyasal gebelik bunu araştırmam gerek.Bir arkadaş biraz önce öyle söyledi.Hayırlı uğurlu olsun.
Kızılay benim için de çok özel hamile olduğumu öğrendiğim yer olduğu içina.s
Sağsalim sağlıklı doğumlar olsun:teytey:
cok gecmis olsun canim:çok üzgünüm:
en kisa zamanda yeniden olrsun insallah sag salim dogurursun:teselli:
Canım çok geçmiş olsun. Bende 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Çok üzülmüştüm ağlamıştım. Ama umudumu asla kaybetmedim. Ve şimdi yine hamileyim. İnş. en kısa zamanda sende tekrar yaşarsın bu duyguyu ve sağlıklı bir gebelik geçirirsim.
Çok geçmiş olsun canım.Hayırlısı buymuş.Çok üzülüyorum hemen ağlıyorum düşük yapanlara çok etkileniyorum ben yaasenağlama
Bende düşük tehlikesi yaşamıştım,progestron içeren crinone vajinal jel,folik asit,iğne ve serumla hastanede yattım.hastaneden çıktıktan sonrada vajinal jeli ve folik asiti kullanmaya devam ettim.Hala da kullanıyorum.
Cenabı Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah tekrardan.Ben inanıyorum 2008 de isteyenlerin anne olacağına.Sevgilerimle:1hug:
nasıl hastaneymiş orası öyle yaa..
ben 2 defa yaptırdım ikisindede 2 saat sonra telefonla sonucu öğrendim..
Hakkında hayırlısı olsun canım.Tahminimce geliyo bebişinn..
ya kızlar bısey sorcam
ben sımdı cevabı gonderdıkten sonra sızın yazdıklarınızı hemen goremıyorum yanı buradan cıkıp tekrar gırdıgımde sızın yazıları gorebılıyoırum bı yerlerde yanlısmı yapıyorum
inşallahh geliyordur bebişlerrr yola çıkmışlardır. Ferday ve benim için çok güzel bir gün olur bu..
a.s.
cnımarada bir F5 tuşuna basarsan sayfa güncellenir..
Sayfayı kapatmana gerek olmaz
akşama kan testini alınca ben inanacağım galiba hamiş olduğuma..
ama yine de çok teşekkürlerr
a.s. Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
hilarya hadi arasana şurayı vallahi çatladım beeeeennn :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?