Hamile miyim Acaba( Evde Test Yaptım)?

ferdaycim hamilesin bence cunku ikinci cizgi solukda olsa cikmis yanilma payi yok zaten ikinci cizginin soluk olmasinin nedeni gebeligin yeni olmasi canim...sevgiler!!!

ay kan testi yaptır canım sanırım hamişsin ama kesinlik için kan testi yaptır şimd boşa sevinmeyelim dimi yaaa hayırlısı olsun..

canım adetin 10 gün geçmeden doktor keseyi göremiyor.oyüzden hemen doktora gitme.kan testini yaptırırsın pozitif çıkarsa benim gibi bekleyemezsen adetin 8 gün geçtikten sonra git doktora.hadi hayırlı haberle gel .....

Canım ben yarın doktora gitmeyi düşünüyordum.Kan testi sağlık ocaklarında da yapılıyor mu?Yani illaki kadın doğumcuya mı gitmek gerek.

İNŞAALLAH HAMİLESİNDİR CANIM HADİ HAYIRLISI BAKALIM :))

BAK EGER TEŞEKKÜR ETMEZSEN GÜCENİRİM VALLAH :dilcikar:

:roflol: roflol:

Ferdayyy günaydınnnn ne yaptın tatlım verebildin mi kan testini?a.s.

Canım birazdan çıkıyorum.Okula gidip sevk alacam.Ayrıca şu kan testi için illaki kadın doğumcuya mı gitmek gerek yoksa sağlık ocaklarında yapılıyor mu.Malun ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Bu arada ilgin için sağol.

Bilmiyorumki sağlık ocağında yapılıp yapılmadığını.İstersen sana yakın olan sağlık ocağını ara bir sor.Canım hiç vakit kaybetme derim sana yakınında özel bir tıp merkezi varsa 10 milyona kanda gebelik testini yapıyorlar.Kızılay Tıp merkezi ni öneririm bu konuda.Sevkle falan uğraşma.HAdi çık ne olursun.Güzel haberlerini bekliyoruz.:1hug:

Tamam hemen çıkıyorum.a.s.a.s.a.s.

Gulsahs'cığım,
tetstlerin yanılma payı hemen hemen hiç yok. Eğer regli tarihinden önce testte pozitif sonucu görüp de gününde regl olduysan büyük ihtimalle yaşadığın şey kimyasal gebelikmiş.. buna sessiz düşük de deniyor. zaten hamileliklerin %30-40'ı bu şekilde sonlanırmış ama kadın düşük yaptığını bilkmezmiş.

Kızlar test yaptırmaya gittim ve yaptım sonucu cumartesi alacakmışım.Neden bu kadar geç çıkıyor anlamadım.Bir de özel hastahaneye gittim.

Allah allah ya bende biraz önce kızılay a gidip kan verdim gebelik testi çin.Akşam üstü 5 de telefonla öğrenebilirsiniz dediler..
Bende idrar testinde silik çizgi görüdüm sabah..

Canım doktoruma sorduğumda idrar testine çok rağbet etmemem gerektiğini söylemişti o dönem.Allah Allah kafam karıştı.:uhm:sağol bunu araştırıcam teşekkür ederim verdiğin bilgi için..

ferdaycım mrb. benimde ikinci cizgim sılık cıkmıstı ve kan testı yaptırdım pozıtıftı. sılık cıkmasının nedenı gebelıgın cok baslarında olmaasından kaynaklandıgını bılıyorum inşallah hamişsındır..

Canım bencede hamilesin. Benimde ikinci çizgi çok açık renkli çıkmıştı. Kan testi yaptırdım ve hamileyim :) Sende bir an önce kan testi yaptır için rahatlasın. Tebrikler :)

yok cnm keşkee olsam malesef 2 haftalıkken düşük yaptımsenağlama

Canım çok geçmiş olsun. Bende 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Çok üzülmüştüm ağlamıştım. Ama umudumu asla kaybetmedim. Ve şimdi yine hamileyim. İnş. en kısa zamanda sende tekrar yaşarsın bu duyguyu ve sağlıklı bir gebelik geçirirsim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…