Kızlar belki hatırlayan vardır.Ben bir ara temmuz gibi hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Doğum kontrol hapı kullanıyordum.Bir çok kişi hemen kalamaybilirsin hap seni uzun süre korur diyince ben deAralık 15'ten itibaren hapı bıraktım.Ocağın 4'ünde adet olmam gerekiyordu.Üzerinden 4 gün geçti yok.Adet belirtilerimden sadece göbeğimde biraz şişkinlik var.Birkaç saat önce eczaneden test aldım.Yaptım.Tette bir çizgi tamamen kırmızı ikincisi de biraz daha soluktu.
Birkaç gün geçsin de öyle doktora gideyim diyorum.Bu durumda acaba hamile miyim?
Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar bende yarın test yaptırcam. lütfen banada dua edin
canım adetin 10 gün geçmeden doktor keseyi göremiyor.oyüzden hemen doktora gitme.kan testini yaptırırsın pozitif çıkarsa benim gibi bekleyemezsen adetin 8 gün geçtikten sonra git doktora.hadi hayırlı haberle gel .....
arkadaşlar bende yarın test yaptırcam. lütfen banada dua edin
Ferdayyy günaydınnnn ne yaptın tatlım verebildin mi kan testini?a.s.
Bilmiyorumki sağlık ocağında yapılıp yapılmadığını.İstersen sana yakın olan sağlık ocağını ara bir sor.Canım hiç vakit kaybetme derim sana yakınında özel bir tıp merkezi varsa 10 milyona kanda gebelik testini yapıyorlar.Kızılay Tıp merkezi ni öneririm bu konuda.Sevkle falan uğraşma.HAdi çık ne olursun.Güzel haberlerini bekliyoruz.:1hug:
Gulsahs'cığım,Ben bu yaz tam 3 kere ikinci çizgim silik çıkınca hamileyimmm diye sevindim çığlıklar attım yanıldığımı görünce hıçkırıklarla ağladım...
Ama mesela bu hamileliğimi adetimden 3 gün önce yaptığım idrar testinde silik olduğunu görünce ümitsizliğe kapıldım Allahım gene mi diye.Adet günümde kan testi yaptırınca çok mutlu oldum..Gördüm ki hamileyim.
Demek istediğim idrar testine çok inanmadığım..a.s.
ayyyyyyy ne guzelllllllllll sen de hamilesin demekkk cok tebrik ederima.s.
yok cnm keşkee olsam malesef 2 haftalıkken düşük yaptımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?