Hamile miyim Acaba( Evde Test Yaptım)?

sanırım gebeee
olumsuz çıksa yazardı gibi geliyor şu an sevincini ailesiyle paylaşıyor sanırım
hadi canım güzel haberler ver bize ne olursun

inş. hamilesindir canımm hayırlı haberini bekliyoruz idrar testinde pozitif çıktıysa kesin hamilesindir kendimden biliyorum:dance:

merhaba arkadaşlar benimde regl tarihlerim asla şaşmıyor bu ay 3 gün geciktim muhtemelen hamileyim test aldım fakat daha beklemeli miyim bilmiyorum yarın yapmayı düşünüyorum ne dersiniz çıkarmı sonuç acaba

ferday hamilesın canım hiç süpheye düşme bende aynı şekılde test yapmıştım bırı soluktu bırının soluk olmasının sebebı yenı hamılelık olduğu için yanı bebek daha yenı olduğu için tebrık ederım senı umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ama hamılesın kesın hemde....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sayra sonuç genelde çıkıyor al ve dene aklında soru işaretı kalmasın inşallah hamişsindir...a.s

merhaba bencede arkadasımız hamıle benımde soluk renk cıkmıştıda hakkında hayırlısı inş

cnm benimki 3 gün geçmişti yapmıştım ve hamiştim yani bence büyük ihtimal hamişsin yapsana silik bile çıksa hamişsindirrrr

bu arada geçen sene bu zmanlarda 1,5 aylık falan hamileydim zaten 7 haftalıkken öğrenmiştim yeni yıla giriken çok sıcaklara denk geldim inş..bu sene çok sıcak olmaz cnmm...BİR OĞLUN VAR SANIRIMM BU 2.Mİİ HAYIRLISI OLSUN SAĞLICAKLA AL BEBİŞİNİ CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…