- 5 Nisan 2021
- 10
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Toprak1805
-
Bir hafta kala mı bu testler maşallah baya belli ne demek hamile siniz tabiki kan verin Bi an önceMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ve bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var ve ben bugün 1 tane erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi aldım ve ikisini de denedim ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum testleri sizinle paylaştım bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Hoş geldin Bebiş var demek oluyorMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ve bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var ve ben bugün 1 tane erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi aldım ve ikisini de denedim ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum testleri sizinle paylaştım bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Kimyasal gebelik olma ihtimali de varmış o yüzden tedirginim birazBir hafta kala mı bu testler maşallah baya belli ne demek hamile siniz tabiki kan verin Bi an önce
Bunu anlamanın tek yolu beta takibi. İki güne Bi artış umarım sağlıklı Bi gebelik geçirirsinizKimyasal gebelik olma ihtimali de varmış o yüzden tedirginim biraz
Cok teşekkür ederim Inşallah öyledirHoş geldin Bebiş var demek oluyortebrik ederim.yarin kan ver kesin sonuç için
Neden kimyasal gebelik olsun ki kötü düşünme öyle sıkıntı daha kötü dua ey yarın kam verKimyasal gebelik olma ihtimali de varmış o yüzden tedirginim biraz
Inşallah yoktur öyle birşey dua edin lütfen sağlıklı bir gebelik olsunNeden kimyasal gebelik olsun ki kötü düşünme öyle sıkıntı daha kötü dua ey yarın kam ver
Böyke teste bakarak bilinmez onu kimse bilmez korkma Meryem suresi dinle oku rahatlatır seni dua et rabbim ne derse o olur üzülürsen daha kötü olur bakInşallah yoktur öyle birşey dua edin lütfen sağlıklı bir gebelik olsun
Canım yumurtlama günün ne zaman di bu kadar erken çıkması şaşırtıcı. Mutlaka kan ver ve takip et kimyasal dış gebelik olabilir. İnşallah sağlıklı gebeliktirMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ve bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var ve ben bugün 1 tane erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi aldım ve ikisini de denedim ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum testleri sizinle paylaştım bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Kimyasal gebelik olma ihtimali de varmış o yüzden tedirginim biraz
Gebesiniz öyle görünüyor tebrikler..yanlız kim diyor kimyasal olabilir diye..kan testi verdinizmikiMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ve bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var ve ben bugün 1 tane erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi aldım ve ikisini de denedim ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum testleri sizinle paylaştım bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Mart ayının 24 yumurtlama günümdü yani gebe kalmam için en yüksek olan günCanım yumurtlama günün ne zaman di bu kadar erken çıkması şaşırtıcı. Mutlaka kan ver ve takip et kimyasal dış gebelik olabilir. İnşallah sağlıklı gebeliktir
Anladım canım yarın mutlaka kan ver artış önemli inşallah güzel haberler verirsinMart ayının 24 yumurtlama günümdü yani gebe kalmam için en yüksek olan gün
Tesekkur ederimGebesiniz öyle görünüyor tebrikler..yanlız kim diyor kimyasal olabilir diye..kan testi verdinizmiki
Henüz adetinize bı hafta var o yüzden siliktir..ama testi erken yapmanıza rağmen çokta silik gelmedi bana..giderek kıpkırmızı olur inşallah merak etmeyinTesekkur ederimBen internetten baktımda kimyasal gebelikte olabilir yazıyor bir çizgi silik çıktıysa
Henüz adetinize bı hafta var o yüzden siliktir..ama testi erken yapmanıza rağmen çokta silik gelmedi bana..giderek kıpkırmızı olur inşallah merak etmeyin
Değer yükseldikçe çizgilerde koyulaşır birde sizin daha gününüz geçmemiş ...tekrar hayırlısı olsun
Merhaba ben sizi diger topikten hatırlıyorumBunu anlamanın tek yolu beta takibi. İki güne Bi artış umarım sağlıklı Bi gebelik geçirirsiniz
Merhabalar evet klomen kullandığım ay hamile kaldım doktorum kontrol ediyordu ilaç bitince Bi hafta sonra mesela yarın iğne yapalım dediği akşam ilişkim oluyordu içeride sperm olsun diye iğneden de 24 30 saat sonra değerlendiriyordum belli Bi şarta uymamıştım açıkcasıMerhaba ben sizi diger topikten hatırlıyorumbişey soracaktım klomenle hamile kalmıştınız galiba bende bu ay klomen kullandımda ovitrelle iğneden sonra kaçıncı saatte iliski oldu ben cok araştırdım kimisi 36 saatten önce mutlaka olması lazım diyor kimisi 36 saat diyor sizin nasıl olmuştu?
Hamilesin canimMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ve bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var ve ben bugün 1 tane erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi aldım ve ikisini de denedim ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum testleri sizinle paylaştım bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?