Hamile miyim acilll

Evet hamile olma ihtimaliniz var belirgin çıkmış kan sonucuna kadar yarı yarıya şansınız inşallah güzel haberler alırsınız haberdar edin

Evet cnm hamile olabilirsin bende 2 mayısta test yaptım benimde silik çıktı sonra kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarın sabah yine kan vercem pozitif mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah vardır

Hayırlı olsun hamilesiniz bence belirtiniz var mıydı

Baya belirgin çıkmış sabah yenileyin sonra kan verin bence :) hangi marka testiniz? Hayırlısı olsun inşallah

Nimo marka aldım hiç duymamıştım ama nöbetçi eczanede bi bu marka vardı
Nimo berbat bir test bana kopkoyu çizgi çıkardı ilk iki dakikada negatif sonuç aldım burada o satılıyor sadece diye hep onu aldım bile bile her defasında çıktı her defasında negatif sonuç aldım güvenilir değil hiç. Ama bana oldu diye size olacak diye bir durum yok bir kısım kişiye de doğru vermiş inşallah sizde vardır

Evet cnm hamile olabilirsin bende 2 mayısta test yaptım benimde silik çıktı sonra kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarın sabah yine kan vercem pozitif mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah vardır
Sonucunuzun 7.7 çıktıysa hamilesiniz ama çok erken olduğu için sağlıklı artış olacak mı diye takip etmeniz lazım biraz o yüzden yani yarın kan vermeniz iyi sonra yine iki gün sonra verirsiniz üç dört verişten sonra az buçuk belli olur zaten

Şu testlere çok güvenmeyelim hanımlar. Sonra olan yine bize oluyor hüsrana uğruyoruz. Hemen kan vermek de iyi olmayabilir bence biraz bekleyip bi kaç gün testi tekrarlayıp koyulaşmasını beklemek en doğrusu. Erken gebelik testleri çok hassas bazen doğru ölçmüyor

Ama sizin cizginiz çok belirgin bazi testleri görüyorum hiç çizgi olmuyor siz yine de bi kan verip emin olun inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız

Yülsek ihtimalle hamilesiniz

Bu sabah kan verdim sonuc bekliyorum

Test nimo mu eğer oysa hatası çıkartmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…