- 5 Mayıs 2025
- 15
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi anonimkelebek
-
Evet hamile olma ihtimaliniz var belirgin çıkmış kan sonucuna kadar yarı yarıya şansınız inşallah güzel haberler alırsınızReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Evet cnm hamile olabilirsin bende 2 mayısta test yaptım benimde silik çıktı sonra kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarın sabah yine kan vercem pozitif mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah vardırReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Hayırlı olsun hamilesiniz bence belirtiniz var mıydıReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Baya belirgin çıkmış sabah yenileyin sonra kan verin bence :) hangi marka testiniz? Hayırlısı olsun inşallahReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Geceleri mide bulantısı yaşıyorum 3-4 gündür iki gündür de alt karnımda ara ara kramplar oluyor ama regl belirtisidir diye çok önemsememiştim uygulamada gecikmeyi görünce test yaptım silik çizgi çıkınca da ne yapacağımı bilemedimHayırlı olsun hamilesiniz bence belirtiniz var mıydı
Nimo marka aldım hiç duymamıştım ama nöbetçi eczanede bi bu marka vardıBaya belirgin çıkmış sabah yenileyin sonra kan verin bence :) hangi marka testiniz? Hayırlısı olsun inşallah
Nimo berbat bir test bana kopkoyu çizgi çıkardı ilk iki dakikada negatif sonuç aldım burada o satılıyor sadece diye hep onu aldım bile bile her defasında çıktı her defasında negatif sonuç aldım güvenilir değil hiç. Ama bana oldu diye size olacak diye bir durum yok bir kısım kişiye de doğru vermiş inşallah sizde vardırNimo marka aldım hiç duymamıştım ama nöbetçi eczanede bi bu marka vardı
Sonucunuzun 7.7 çıktıysa hamilesiniz ama çok erken olduğu için sağlıklı artış olacak mı diye takip etmeniz lazım biraz o yüzden yani yarın kan vermeniz iyi sonra yine iki gün sonra verirsiniz üç dört verişten sonra az buçuk belli olur zatenEvet cnm hamile olabilirsin bende 2 mayısta test yaptım benimde silik çıktı sonra kan verdim referans araligi 7,7 çıkmış yarın sabah yine kan vercem pozitif mi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah vardır
Ama sizin cizginiz çok belirgin bazi testleri görüyorum hiç çizgi olmuyor siz yine de bi kan verip emin olun inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırızŞu testlere çok güvenmeyelim hanımlar. Sonra olan yine bize oluyor hüsrana uğruyoruz. Hemen kan vermek de iyi olmayabilir bence biraz bekleyip bi kaç gün testi tekrarlayıp koyulaşmasını beklemek en doğrusu. Erken gebelik testleri çok hassas bazen doğru ölçmüyor
Yülsek ihtimalle hamilesinizReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Bu sabah kan verdim sonuc bekliyorumSonucunuzun 7.7 çıktıysa hamilesiniz ama çok erken olduğu için sağlıklı artış olacak mı diye takip etmeniz lazım biraz o yüzden yani yarın kan vermeniz iyi sonra yine iki gün sonra verirsiniz üç dört verişten sonra az buçuk belli olur zaten
Haberdar edinBu sabah kan verdim sonuc bekliyorum
Valla sabah 9.30 da kan verdim hala çıkmamışHaberdar edin
Çıkar 2 saate en geç ya peki sabah test yaptınız mı evde tekrarValla sabah 9.30 da kan verdim hala çıkmamış
Test nimo mu eğer oysa hatası çıkartmıştı bendeReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Çıkar 2 saate en geç ya peki sabah test yaptınız mı evde tekrar
O zaman %99 hamilesniz hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvde test yaptım ikinci çizgi baya belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?