Hamile miyim değil miyim?

Kizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun kahvaltida kusar gibi oldum gittim test aldim yaptim ve begatif cikti aceba idrar testi tam dogru degilni

Reactions: iiz
Kizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun kahvaltida kusar gibi oldum gittim test aldim yaptim ve begatif cikti aceba idrar testi tam dogru degilni
3 günden belli olmuyor ki.
Bak benim 7 gün geçti evde kocakarı testleri deniyorum.
Sende onlardan denemek ister misin?

Neymis ornek denemekde fayda var oglumda 3 gun gectinde belli olmustu bunda bisey yok
Ben limon testi yaptım.
Birazdan karbonat ve diş macunu testini de denicem.

limon testi
idrarını şeffaf bir kaba koy
üstüne limon sık biraz.
tortular dibe çökerse pozitif.

karbonat
idrarına biraz karbonat koy
köpürürse pozitif.

diş macunu
idrarına biraz beyaz diş macunu koy
köpürür ve mavi rengini alırsa pozitif.

bende limon pozitif

Benim gidisat yerlesme kanamasina dogru.
Nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum. Kesin bisey yokken kayinvalideme de diyemiyorum amma beni yormasin diye sirf dicem artik nerdeyse

hamile olabilirim de şüpheleniyorum de yeter. hem seni niye yoruyor ki kaynanan yılda bir kere temizlik için mi geliyorsun oraya ! hiçç sevmiyorum bu feoadal ilişkileri ya. sen söylemeden kendisi düşünmeli

Neymis ornek denemekde fayda var oglumda 3 gun gectinde belli olmustu bunda bisey yok
belli olmaz canım döllenme 7 gün içinde gerçekleşiyor ilişkiden 7 gün sonra bile öğrenen var ama bu daha nadir. bu topiclerde bir sürü kız var 5 gün önce 4 gün önce adet günü öğrenen herkes geçince öğrenmiyor yani .... ama geçince bile öğrenemeyen de var yani

karbonat testi işe yaramıyor geçersiz bir sürü kız denedi zaten ama diğerlerini bilmiyorum yine de deneyin isterseniz

Yeni oldu icin cikmaz degilmi 2 haftalik filansa cikmaz demi...beyaz hafif mavi macunu siktim ve o acik.mavi koyu renge dondu ..

karbonat testi işe yaramıyor geçersiz bir sürü kız denedi zaten ama diğerlerini bilmiyorum yine de deneyin isterseniz
o zaman ben sadece diş macununu deneyeyim.
eczaneler kapalı 5 tane gezdim tüm ilçeyi dolaştım resmen.
limon pozitif çıktı. bakalım.

nöbetçi eczane açık olur canım. bayramlarda 2 vardıya çalışırlar gunduz bır eczane gece başka eczane

dene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz ki

dene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz ki
deneyenler varmış çoğu çıkmış.
aslında biri yardım etse harbi iyi olur.

Evt testte cikmadi ama belirti cok fazla ya..ne yapacam ben ptesiye kadar yada gidecem acille basvuru yapacam cuma saglik ocaklari acikmi bilginiz varmi
canım hastanelerin acilleri açık ve acillerde gebelik testi yaparlar zaten 2 saatte de cıkar istediğin zaman gidebilirisin ama saglık ocakları kapalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…