3 günden belli olmuyor ki.Kizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun kahvaltida kusar gibi oldum gittim test aldim yaptim ve begatif cikti aceba idrar testi tam dogru degilni
Neymis ornek denemekde fayda var oglumda 3 gun gectinde belli olmustu bunda bisey yok3 günden belli olmuyor ki.
Bak benim 7 gün geçti evde kocakarı testleri deniyorum.
Sende onlardan denemek ister misin?
Ben limon testi yaptım.Neymis ornek denemekde fayda var oglumda 3 gun gectinde belli olmustu bunda bisey yok
Benim gidisat yerlesme kanamasina dogru.
Nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum. Kesin bisey yokken kayinvalideme de diyemiyorum amma beni yormasin diye sirf dicem artik nerdeyse
belli olmaz canım döllenme 7 gün içinde gerçekleşiyor ilişkiden 7 gün sonra bile öğrenen var ama bu daha nadir. bu topiclerde bir sürü kız var 5 gün önce 4 gün önce adet günü öğrenen herkes geçince öğrenmiyor yani .... ama geçince bile öğrenemeyen de var yaniNeymis ornek denemekde fayda var oglumda 3 gun gectinde belli olmustu bunda bisey yok
bazen test yanlış olabilir ya da geç döllenme olabilir o zaman çıkmayabilirKizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun kahvaltida kusar gibi oldum gittim test aldim yaptim ve begatif cikti aceba idrar testi tam dogru degilni
karbonat testi işe yaramıyor geçersiz bir sürü kız denedi zaten ama diğerlerini bilmiyorum yine de deneyin istersenizBen limon testi yaptım.
Birazdan karbonat ve diş macunu testini de denicem.
limon testi
idrarını şeffaf bir kaba koy
üstüne limon sık biraz.
tortular dibe çökerse pozitif.
karbonat
idrarına biraz karbonat koy
köpürürse pozitif.
diş macunu
idrarına biraz beyaz diş macunu koy
köpürür ve mavi rengini alırsa pozitif.
bende limon pozitif
o zaman ben sadece diş macununu deneyeyim.karbonat testi işe yaramıyor geçersiz bir sürü kız denedi zaten ama diğerlerini bilmiyorum yine de deneyin isterseniz
nöbetçi eczane açık olur canım. bayramlarda 2 vardıya çalışırlar gunduz bır eczane gece başka eczaneo zaman ben sadece diş macununu deneyeyim.
eczaneler kapalı 5 tane gezdim tüm ilçeyi dolaştım resmen.
limon pozitif çıktı. bakalım.
5i de nette nöbetçi diye geçiyordu ya.nöbetçi eczane açık olur canım. bayramlarda 2 vardıya çalışırlar gunduz bır eczane gece başka eczane
Evt testte cikmadi ama belirti cok fazla ya..ne yapacam ben ptesiye kadar yada gidecem acille basvuru yapacam cuma saglik ocaklari acikmi bilginiz varmibazen test yanlış olabilir ya da geç döllenme olabilir o zaman çıkmayabilir
ben onları da gezdim 3ü kapalıydı.Evt testte cikmadi ama belirti cok fazla ya..ne yapacam ben ptesiye kadar yada gidecem acille basvuru yapacam cuma saglik ocaklari acikmi bilginiz varmi
dene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz kio zaman ben sadece diş macununu deneyeyim.
eczaneler kapalı 5 tane gezdim tüm ilçeyi dolaştım resmen.
limon pozitif çıktı. bakalım.
deneyenler varmış çoğu çıkmış.dene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz ki
canım hastanelerin acilleri açık ve acillerde gebelik testi yaparlar zaten 2 saatte de cıkar istediğin zaman gidebilirisin ama saglık ocakları kapalıymışEvt testte cikmadi ama belirti cok fazla ya..ne yapacam ben ptesiye kadar yada gidecem acille basvuru yapacam cuma saglik ocaklari acikmi bilginiz varmi
canım bununla ilgili topicler var zaten denemişler oradan bakmalısındeneyenler varmış çoğu çıkmış.
aslında biri yardım etse harbi iyi olur.
hastaneler açık acillerde yapıyorlar zatenben onları da gezdim 3ü kapalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?