- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
karbonat tabıı kıKabartma tozu karbona degil dimi?
hayır kabartmaz ben yaptım kabartmadıAma karbonat herzaman kabarir idrar saten asitli ...
canımcım ben 1 hafta önce yaptım testim bitmişti deneyeyım dedim yaptım. karbonat tamamen dibe çöktü hiç kabarcık çıkmadı. ertesi gün idrar testı yaptım evde negatıf çıktı. hastaneye gıttım kan verdım o da negatıf cıktı.hayır hamileyken idrarda protein varmış karbonat o yüzden kabarıyormuş.
Karbonat yaptim kabarmadi dibe coktu testimde negafifti zaten
karbonat testi fos kızlar denemeyin eşimde pozitif çıkıyor ben de negatif hamile arkadaşımda negatifaynı idrarla hem gebelik testı yaptım hem karbonat testı yaptım şimdi. gebelik testı negatıf karbonatta köpürdü ! 1 hafta önce yaptıgım karbonat tamamen dibe çökmüştü
bence idrarda ki bir etken madde karbonatla bırlesınce köpürüyor bu dogru ama ben bunu gebelıkle ılgılı bır madde oldugunu sanmıyorum. faklı fıkrı oan var mı ? gebe bırı yapsın ancak o zaman check edebiliriz
Limon'u su anda birdaha yaptim bu sefer acelem yoktu ve 10p% tortu hepsi dipteydi.Ama karbonat herzaman kabarir idrar saten asitli ...
Karbonatla kabartma tozu arasindaki fark ne? Bende karbonat yok. Ikisi de ayni degilmi?Karbonat yaptim kabarmadi dibe coktu testimde negafifti zaten
Hangi testi istiyosaniz soyleyin ben yapayim canim.dogru degil o testler ama yine de denerim sizin icindene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz ki
İyi de ters ilişkiden çocuk olmaz ki adgadffa boşa ella almışsın mahvetmissin hormonlarıYa bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım
Ya hayır aşağıya doğru aktıda zevk suyu o yüzden korktukİyi de ters ilişkiden çocuk olmaz ki adgadffa boşa ella almışsın mahvetmissin hormonları
Yok yok hıcbir şey olmaz garanti veriyorumYa hayır aşağıya doğru aktıda zevk suyu o yüzden korktuk
Canım benim çok teşekkür ederiz.Hangi testi istiyosaniz soyleyin ben yapayim canim.dogru degil o testler ama yine de denerim sizin icin
Ama daha önce boşalmıştı içinde kalmıştır zevk suyunun içine aktıysa bide yumurtlama dönemindeysen bakire olsanda hamile kalırsın dediler çok korktumYok yok hıcbir şey olmaz garanti veriyorum
Yok kalmıyorsun ben vajinusmusken hep öyle yapıyordum hiçbir şey olmadı.Ama daha önce boşalmıştı içinde kalmıştır zevk suyunun içine aktıysa bide yumurtlama dönemindeysen bakire olsanda hamile kalırsın dediler çok korktum
Yani illa içine girip boşalması gerekiyor değil mi?Yok kalmıyorsun ben vajinusmusken hep öyle yapıyordum hiçbir şey olmadı.
Vajinanin içine bosalmadigi sürece sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?