Hamile miyim değil miyim?

Karbonat yaptim kabarmadi dibe coktu testimde negafifti zaten

Reactions: iiz
hayır hamileyken idrarda protein varmış karbonat o yüzden kabarıyormuş.
canımcım ben 1 hafta önce yaptım testim bitmişti deneyeyım dedim yaptım. karbonat tamamen dibe çöktü hiç kabarcık çıkmadı. ertesi gün idrar testı yaptım evde negatıf çıktı. hastaneye gıttım kan verdım o da negatıf cıktı.

biraz önce 5-6 saat tuttugum ıdrarla hem test yaptım hem karbonat. test negatıf cıktı. karbonatta köpürdü bu defa buna ne diyeceksin. adetın ustunden 7 gün geçti

Karbonat yaptim kabarmadi dibe coktu testimde negafifti zaten

aynı idrarla hem gebelik testı yaptım hem karbonat testı yaptım şimdi. gebelik testı negatıf karbonatta köpürdü ! 1 hafta önce yaptıgım karbonat tamamen dibe çökmüştü

bence idrarda ki bir etken madde karbonatla bırlesınce köpürüyor bu dogru ama ben bunu gebelıkle ılgılı bır madde oldugunu sanmıyorum. faklı fıkrı oan var mı ? gebe bırı yapsın ancak o zaman check edebiliriz

karbonat testi fos kızlar denemeyin eşimde pozitif çıkıyor ben de negatif hamile arkadaşımda negatif

Ya bnce dogrulugu guvenilir olsaydi herkes bilirdi ama bnm annemler tyzemler hic duymamis bile yada doktorlarda derdi yanilma payi var ama yapin die bnde burada okudum yapim dedim oylesine ama bncede guvenilmez bnmki kopurmedi zatende kopurup negatif cikmasi hayal kirikligi olur o yuzden bnce yapmayin arkadaslar

dene bakalım denemekten zarar gelmez. bizede yaz sonucu bizde deneyeim ama önce hamile birine yaptırmak lazımdı ki karsılastırılsın böyle anlaşılmaz ki
Hangi testi istiyosaniz soyleyin ben yapayim canim.dogru degil o testler ama yine de denerim sizin icin

Reactions: iiz
Merhaba kızlar yeni üye oldum vve benimde acil sorum var size lütfen yardımcı olurmusunuz

Ya bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım

İyi de ters ilişkiden çocuk olmaz ki adgadffa boşa ella almışsın mahvetmissin hormonları

Ama daha önce boşalmıştı içinde kalmıştır zevk suyunun içine aktıysa bide yumurtlama dönemindeysen bakire olsanda hamile kalırsın dediler çok korktum
Yok kalmıyorsun ben vajinusmusken hep öyle yapıyordum hiçbir şey olmadı.
Vajinanin içine bosalmadigi sürece sorun yok

Kızlar bu gün adet günüm adetime 5 gün kala yani cumartesi gününden buyana lekelenmem var kahverengi ve açik kırmızı bazende pembe bu gün bekledim adet günüm diye kanamam artmadı ayni leke halinde devam ediyor.yerleşme kanaması olabilirmi çünkü zerre kafar bile ağrim yok iştah artma va kabızlık halsizlik da var yarin 29. Günüm test yapsam gösterirmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…