canım link atabilir misin bulamadım nasıl başlık açtılar bilmediğim için.canım bununla ilgili topicler var zaten denemişler oradan bakmalısın
adetin geçtimi senin ?Offff meraklandim iice yani gebelik testi yanit vermeyebilirim yani
evet canım gece nöbetçisidir onlar5i de nette nöbetçi diye geçiyordu ya.
Acaba gece mi çalışıyorlar?
bu durumda google dan aratırsan zaten çıkarcanım link atabilir misin bulamadım nasıl başlık açtılar bilmediğim için.
yeni yeni aktifim bu sitede.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karbonat-ile-gebelik-testi.166942/canım link atabilir misin bulamadım nasıl başlık açtılar bilmediğim için.
yeni yeni aktifim bu sitede.
okudum hamilelerin kabarmış.
Kabartma tozu karbona degil dimi?okudum hamilelerin kabarmış.
oooo!!
hayır o her türlü kabarır.Kabartma tozu karbona degil dimi?
Evt 4 gunadetin geçtimi senin ?
Ben limon testi yaptım.
Birazdan karbonat ve diş macunu testini de denicem.
limon testi
idrarını şeffaf bir kaba koy
üstüne limon sık biraz.
tortular dibe çökerse pozitif.
karbonat
idrarına biraz karbonat koy
köpürürse pozitif.
diş macunu
idrarına biraz beyaz diş macunu koy
köpürür ve mavi rengini alırsa pozitif.
bende limon pozitif
Ama karbonat herzaman kabarir idrar saten asitli ...okudum hamilelerin kabarmış.
oooo!!
tortular dibe çöktü mü?Ben su anda limonu yaptim. Beyaz beyaz dibinde puturcukler veya tortu herneyse olustu sanki bende. Eger negatifse ozaman idrar seffaf mi kaliyor?
hayır hamileyken idrarda protein varmış karbonat o yüzden kabarıyormuş.Ama karbonat herzaman kabarir idrar saten asitli ...
Sanki evet ama anlamadimtortular dibe çöktü mü?
Hmm anasini bu sicakta terledimiz icin idrara bile cikamiyoz cokhayır hamileyken idrarda protein varmış karbonat o yüzden kabarıyormuş.
Yaa dibinde tortular da vardi biraz ustte de. Tamamen hepsi mi cokmesi lazim?tortular dibe çöktü mü?
hayır.Yaa dibinde tortular da vardi biraz ustte de. Tamamen hepsi mi cokmesi lazim?
Valla ben anneme dicem komsudan istetcem. Birde dis macununu denicem bakalimBende çok azda olsa kabarma oldu tahmin ederim yeni oldu için az kabardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?