Biri diğerine göre silik olduğu için anlayamadım ilk defa yapıyorum
Teşekkür ederim hassasiyetiniz içinÇok net bariz hamilesiniz gözünüz aydın
Emin olamamakta cok haklisiniz, gercekten insan ikilemde kaliyorMerhaba kızlar hamile miyim acaba sizlerin de yorumlarını almak istiyorum emin olamıyorum şimdiden teşekkürler. (10 gün adet gecikmesiyle yaptım)
Ya valla dalga geçiyor olmalısın. Başlığı görünce ikinci çizgi silik falan sandım.Merhaba kızlar hamile miyim acaba sizlerin de yorumlarını almak istiyorum emin olamıyorum şimdiden teşekkürler. (10 gün adet gecikmesiyle yaptım)
siz test yapmadan biz nereden bilelim gözünüzü seveyim heyecanınızı anlıyorum ama mantıklı olmak da lazım. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynıdır. Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar benim de böyle adetim 1 gün geçti sadece ama tüm adet belirtilerim de var sizce doğru mu
Hmmm bir düşünelimTest fotoğrafını da yükledim ama sanırım çıkmadı burda fotoğraf beceremedim galibaEki Görüntüle 3061429 Eki Görüntüle 3061429
Ya çok heyecanlıyım testin yanlış olma ihtimali var mı diye de düşünüyorum kan vericem galiba bugün ayyy çok şapşallaştım şuanHmmm bir düşünelimgaliba hamilesiniz
Ultrasonda keseyi bile goreceksiniz buyuk ihtimal. Hayirli olsunMerhaba kızlar hamile miyim acaba sizlerin de yorumlarını almak istiyorum emin olamıyorum şimdiden teşekkürler. (10 gün adet gecikmesiyle yaptım)
EveettttMerhaba kızlar hamile miyim acaba sizlerin de yorumlarını almak istiyorum emin olamıyorum şimdiden teşekkürler. (10 gün adet gecikmesiyle yaptım)
Dalga mı geçiyorsunuz siz Allah aşkına neredeyse 2 aylık hamilesinizdir kesin bu testle okumanız da mı yok insanların sabrıyla dalga geçiyorsunuzTest fotoğrafını da yükledim ama sanırım çıkmadı burda fotoğraf beceremedim galibaEki Görüntüle 3061429 Eki Görüntüle 3061429
Niye bu kadar sinirlendiniz anlam veremedim ilk gebeliğin ve belirti de yok burda fikir alış verişi yapmak istemem de ne sakınca varDalga mı geçiyorsunuz siz Allah aşkına neredeyse 2 aylık hamilesinizdir kesin bu testle okumanız da mı yok insanların sabrıyla dalga geçiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?