Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim help

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C cokt N nobody14
Kızlar hamilesiniz ben ilk yaptığımda hiç böyle çizgi görmemiştim 2li hanelerde bir rakam çıkmıştı kan testinde sizin maşallah 3lü 4lü hanelerdir hayırlı olsun

Çok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa bu değerler

Çok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa bu değerler
Kese 1500 lü değerlerde vajinal olarak gözükür 3000 üstüne çıkınca karından da gözüküyor ben 5000 e yakınken gittiğimde karından görmüştüm direk

Çok teşekkür ederiz darısı isteyen herkese inşallah acaba kese görünür mü ultrason da erken midir yoksa
Kese 1500 lü değerlerde vajinal olarak gözükür 3000 üstüne çıkınca karından da gözüküyor ben 5000 e yakınken gittiğimde karından görmüştüm direk
O zaman 1 hafta daha bekleyip gidiyim ya o kadar heyecanlıyım ki hemde korkuyorum ya yanlışsa ya farklı bişeyde diye çok değişik yani

Öyle oluyor canım ama inşallah hiçbir sorun çıkmayacak keseyi görünce de acaba bebeği görecek miyiz kalbini duyacak mıyız diye düşüneceksin endişeler hiç bitmiyor

Kızlar siz buradayken bende araya sıkışayım. Konu açtım ama bir kişi yazdı. Adetime 4 gün kaldı. Sizce umutlanmalı mıyım? Test bozuk olabilir mi?

Eklentiler

• A57530F7-C090-41FF-B5A6-99695FBD93FF.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 50
Öyle oluyor canım ama inşallah hiçbir sorun çıkmayacak keseyi görünce de acaba bebeği görecek miyiz kalbini duyacak mıyız diye düşüneceksin endişeler hiç bitmiyor
Öyleymiş valla :) umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur çöl teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…