Hamile miyim ? Hiç hazır değilim ki ...

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Kızlar az önce bir test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yani test bozuk olabilir mi ? Şu an hiç ama hiç hazır değilim , benim sınavlarım eşimiz tezi var . O da hazır olmadığını söylüyordu bu aralar. Ellerim titriyor . Cevaplarınız için teşekkür ederim.

bı arkadaşım testı erken yaptığında silik çıkmıştı. sonuç hamıle çıktı

önce bir eşinize söyleseniz belki hamile olduğunuzu öğrenirse çok mutlu olur

2, çizgi silikte olsa çıktıysa genelde pozitif olur.Adet gecikmen var mı? Eğer ondan dolayı test yaptıysan hamilesindir büyük ihtimalle...İnsan hazır olmadığını düşünsede,her şeyi yoluna koyuyor zamanla...İnşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olur...

​Adet gecikmem yok daha 4 gün var ama baş dönmelerim falan olunca pek ihtimal vermememe rağmen test yaptım.

hamile olma ihtamaliniz yüksek çizgi silik olabiliyor.kan testi yaptırın böylece kesin sonuç almış olursunuz.kaç haftalık filan olduğunu da öğrenirsiniz .hayırlı olsun,umarım hamileyseniz doğrursunuz sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var.

test pozıtıf cıkınca yanlıs olma ıhtımalı yok gıbı bısey..
ıkıncı cızgınınde sılık cıkması hamıle oldugunuz anlamına gelıyor..
sıkıntı yapmayın yarın dogurmıcaksınız,önunuzde 9 ay gıbı bı sure var..
ozamana kadar hazır olmus olursunuz..
hem zamanla annelık duygunuz daha baskın cıkacak merak etmeyın..

Bence bilinçaltınızda hazırmışsınız. Korunmuyor muydunuz?

Keşke birden fazla test alsaydınız, hani emin olabilmek için. Belki de gerçekten değilsinizdir, test bozuktur.. En azından bir tane daha yapmanızı öneririm, endişelenmeyin...

4 tane daha aldım bakalım , bende merak içindeyim.

ayol dört tane daha alana kadar bi kan testi yaptırsaydınız kesin sonuca ulaşırdınız.ama silik çizgi hamile olabileceğinizi gösteriyor.büyük ihtimal ilk haftası olabilir onun için siliktir.merak etmeyin hazır olmaya gerek yok herkes gibi annelik hissi daha 1. ayda bile içinize yerleşmeye başlar.

Olmayacaksa, çok istesen de hiç korunmasan da aylarca olmaz.
İstemesen, hep korunup bir gün korunmasan böyle geliverir..
Böyle şansını zorlamış,ille de gelcem demiş resmen
Hazır olmadığınız için umarım test yanlıştır.
Ama eğer hamileyseniz şoktan çıkıp miniğe merhaba deyin,
Hayırla gelmiştir o,Allah kolaylık verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…