- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
canımmm muhakkak bize de haber ver... çok heyecanlıyım sanki kendi test sonucumu bekliyorum... Allahım inşallah bana da ilk önce hayırlı bi evlilik sonra da hayırlı şeker mi şeker bi evlat nasip eder...Kızlar çok tatlısınız. Az önce evimin yakınındaki hastahaneye gittim. Tahlil yaptırdım 2 saate çıkacakmış. Bekliyorum bakalım :)
ne heyecanlı negüzel yaaa dua et de allah banda versin cnm ya
ne heyecanlı negüzel yaaa dua et de allah banda versin cnm ya
​Ben de heyecanlıyım bir de inanamıyorum şoktayım hala :))
​Ben de heyecanlıyım bir de inanamıyorum şoktayım hala :))
Açıkçası şu an ne hissettiğimi kestiremiyorum tam olarak ,hazır değildim gerçekten de ama bana kalsa hiç hazır olmayacaktım sanıırım :)cnm hissettiğim kadarıyla sen ısındın bebeğine ilk önce tedirgindin şimdi istiyosun bence sadece hazır değilsin
​Aynen ben de afallamış durumdayım , sanki uzaktan kendimi izliyormuşum gibi :)normal canım çok normal... sen bi de hazır değilim diyosun hiç beklemediğin bi anda oldu.. benim bi arkadaşım çok istemesine rağmen hamileliğini ilk öğrendiğinde şaşkınlıktan, tedirginlikten bi süre algılayamadı durumunu...
Açıkçası şu an ne hissettiğimi kestiremiyorum tam olarak ,hazır değildim gerçekten de ama bana kalsa hiç hazır olmayacaktım sanıırım :)
bilmem içinde garip bi mutluluk var gibi geldi bana
ay nasıl duygu yaa ne hissediyosun şuanda
Çok teşekkür ederim canım , Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.ağlayasım var.canım hayırlı olsun.Allah hayırlı ve rahat bir hamilelikle onu kucağına almayı nasip etsin.
Kızlaaaar sonucu aldım HCG 121.03 . Hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?