- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Çok teşekkür ederim , haber veririm inşallah :)Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, sevgiler... :)
Ne biliym , hiç ihtimal vermiyordum , çok şaşkınım..ayol dört tane daha alana kadar bi kan testi yaptırsaydınız kesin sonuca ulaşırdınız.ama silik çizgi hamile olabileceğinizi gösteriyor.büyük ihtimal ilk haftası olabilir onun için siliktir.merak etmeyin hazır olmaya gerek yok herkes gibi annelik hissi daha 1. ayda bile içinize yerleşmeye başlar.
Öyle tabi , şoktayımçok güzel bi haber bu. o kadar isteyip de hamile kalamayan varken..
​Çok tatlısınız , yorumunuza bayıldım :)Olmayacaksa, çok istesen de hiç korunmasan da aylarca olmaz.
İstemesen, hep korunup bir gün korunmasan böyle geliverir..
Böyle şansını zorlamış,ille de gelcem demiş resmen
Hazır olmadığınız için umarım test yanlıştır.
Ama eğer hamileyseniz şoktan çıkıp miniğe merhaba deyin,
Hayırla gelmiştir o,Allah kolaylık verir inşallah
Tek gün o da maç sayısı demek
Çok kararlı bir bebek olacak bu yumurcak!
Kızlar az önce bir test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yani test bozuk olabilir mi ? Şu an hiç ama hiç hazır değilim , benim sınavlarım eşimiz tezi var . O da hazır olmadığını söylüyordu bu aralar. Ellerim titriyor . Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kızlar az önce 2. testi yaptım ve çok daha belirgin 2. çizgi çıktı :) . Yorumlarınız o kadar hoş ki .. Çok teşekkür ederim. Yarın da kan tahlili yaptıracağım inşallah.Allah sizlere de nasip etsin. Hamileysem şayet hamilenin duası kabul olur derler. Aynı gün çıkar mı kan tahlili ?
Kızlar çok tatlısınız. Az önce evimin yakınındaki hastahaneye gittim. Tahlil yaptırdım 2 saate çıkacakmış. Bekliyorum bakalım :)
sen sonucu bizde senın haberını beklıyoruz...hadi bakalım hayırlara vesile olur inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?