Hamile miyim ? Hiç hazır değilim ki ...

Kızlar çok tatlısınız. Az önce evimin yakınındaki hastahaneye gittim. Tahlil yaptırdım 2 saate çıkacakmış. Bekliyorum bakalım :)
canımmm muhakkak bize de haber ver... çok heyecanlıyım sanki kendi test sonucumu bekliyorum... Allahım inşallah bana da ilk önce hayırlı bi evlilik sonra da hayırlı şeker mi şeker bi evlat nasip eder...

ne heyecanlı negüzel yaaa dua et de allah banda versin cnm ya

bu aralar kendimi hep hamile olunca nasıl olur diye düşünürken buluorum daha evli bile değilim bence keyfini çıkar :)

​Ben de heyecanlıyım bir de inanamıyorum şoktayım hala :))

normal canım çok normal... sen bi de hazır değilim diyosun hiç beklemediğin bi anda oldu.. benim bi arkadaşım çok istemesine rağmen hamileliğini ilk öğrendiğinde şaşkınlıktan, tedirginlikten bi süre algılayamadı durumunu... :1:

normal canım çok normal... sen bi de hazır değilim diyosun hiç beklemediğin bi anda oldu.. benim bi arkadaşım çok istemesine rağmen hamileliğini ilk öğrendiğinde şaşkınlıktan, tedirginlikten bi süre algılayamadı durumunu... :1:
​Aynen ben de afallamış durumdayım , sanki uzaktan kendimi izliyormuşum gibi :)

ağlayasım var.canım hayırlı olsun.Allah hayırlı ve rahat bir hamilelikle onu kucağına almayı nasip etsin.

Canım çok sevindim :) O kadar çok bebek sahibi olmak isteyip uğraşanlar doktor doktor koşturanlar var ki bence şükretmelisin.Düşünsene eşinle ikinizden bi meyve var şuan senin karnında bundan büyük mutluluk olabilir mi ? :)

cok tebrıkler canım :)
Sağlıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız ınsallah pıtırcıgınızı :) :emir_bebek:

bende evlendıkten 2.5 ay sonra hamıle kalmısım 5 haftalıkken ogrendım. şoka girmiştim :S dumur olmustuk resmen.. qağladım zırladım..
ama arkadasların dedıgı gıbı hemen alısıverdım bebişime, assssla cocuk ıstemeyen ben..

evınıze bolluk bereket huzur mutluluk getırır ınsallah :))

Back
X