Evet tam Ağrı değil ama ara ara sancı oluyor yumurtalıklarmda ve akıntı varÖnemli değil hepimiz aynı yollardan geçtikadet sancısı gibi sancın olacak korkma o da çok normal
Cok normal keyfini çıkar xEvet tam Ağrı değil ama ara ara sancı oluyor yumurtalıklarmda ve akıntı var
Bildiğin hamilesiniz. Doktor neden ihtimallere bakarak bunu söyler ki tam olarak hamile değilsiniz diye. Ona bakarsanız gebelik boyunca bebeği kaybetme riski hep var bebek doğana kadar kimse kendine hamile demesin o zamanNormalde hiç beklenen adet tarihim gecikmez , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik, suan adetim 3 gün gecikti , kaset test yaptım çift çizgi , erken gebelik testi yaptım çift çizgi , dün acilden kan verdim 507 çıktı beta hcg , bu gün acilde doktorla görüştüm, tam olarak gebelik var diyemeyiz değerin yüksek ama kimyasal veya dış olabilir dedi üç dört gün sonra hormonlara bir daha bakılıp ona göre kadın doğuma gitmen gerek dedi , şuan ben hamile miyim değil miyim , kafam çok karıştı
Resmen yüreğime su serptinizBildiğin hamilesiniz. Doktor neden ihtimallere bakarak bunu söyler ki tam olarak hamile değilsiniz diye. Ona bakarsanız gebelik boyunca bebeği kaybetme riski hep var bebek doğana kadar kimse kendine hamile demesin o zamanolasılıkları düşünerek canınızı sıkmayın. Değeriniz de gayet güzel 2 günde bir kan verin zaten normal gidiyorsa bi kaç güne kese gözükür inşallah. Hayırlı olsun
Doktor ihtimalleri söylemiş değerinizi yorumlamamış bence, sıkmayın canınızı. Keseyi görene kadar bu ihtimaller herkeste var. Değer düşük değil, kimyasal bu kadar yüksek çıkacağını sanmıyorum benim kimyasalda 100 ü geçmemişti. 2 gün arayla takip edin isterseniz 1,5-2 kat artıyorsa sıkıntı yoktur muhtemelen. Bende öncesi başlayıp 12.haftaya kadar folbiol kullandım kadın doğum doktorum vermişti.Normalde hiç beklenen adet tarihim gecikmez , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik, suan adetim 3 gün gecikti , kaset test yaptım çift çizgi , erken gebelik testi yaptım çift çizgi , dün acilden kan verdim 507 çıktı beta hcg , bu gün acilde doktorla görüştüm, tam olarak gebelik var diyemeyiz değerin yüksek ama kimyasal veya dış olabilir dedi üç dört gün sonra hormonlara bir daha bakılıp ona göre kadın doğuma gitmen gerek dedi , şuan ben hamile miyim değil miyim , kafam çok karıştı
2 kez Kimyasal gebelik geçirdim biri 120 olmuştu en fazla gıgerı 60 dan snra düştü senınkı 500 küsür daha da düşmez Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahResmen yüreğime su serptinizhem hamile gibi hissediyorum hem umutlanamiyorum da
48 aradan sonra tekrar kan verdim 507 den 1776' ya çıkmış iyi mi değer olarakBildiğin hamilesiniz. Doktor neden ihtimallere bakarak bunu söyler ki tam olarak hamile değilsiniz diye. Ona bakarsanız gebelik boyunca bebeği kaybetme riski hep var bebek doğana kadar kimse kendine hamile demesin o zamanolasılıkları düşünerek canınızı sıkmayın. Değeriniz de gayet güzel 2 günde bir kan verin zaten normal gidiyorsa bi kaç güne kese gözükür inşallah. Hayırlı olsun
48 aradan sonra tekrar kan verdim 507 den 1776' ya çıkmış iyi mi değer olarakHamilesin canım 2 gün sonra kan ver 1 hafta sonrada karından kese gözükür İnşallah
Maşallah çok iyi 4 gün sonra karından rahat görülür kese inşallah ama istersen bugün bile vajinal keseyi görebilirsin kesinlikle TSH değerine baktır ihmal etme doktor bakmazsa bile sen aile hekimindrn istr48 aradan sonra tekrar kan verdim 507 den 1776' ya çıkmış iyi mi değer olarak
2 kez Kimyasal gebelik geçirdim biri 120 olmuştu en fazla gıgerı 60 dan snra düştü senınkı 500 küsür daha da düşmez Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
48 aradan sonra tekrar kan verdim 507 den 1776' ya çıkmış iyi mi değer olarak
Kızlar testime bakar mısınız? Rica etsem biraz böyle yakınlaştırır falan bakarsanız daha iyi olurMaşallah çok iyi 4 gün sonra karından rahat görülür kese inşallah ama istersen bugün bile vajinal keseyi görebilirsin kesinlikle TSH değerine baktır ihmal etme doktor bakmazsa bile sen aile hekimindrn istr
Benim de 2 gün geçti dua edin 6 aydır deniyoruz uvalasyon takibi yapıtoeum 3 aydır pik ve çatlama hepsi değerlendi belirti yokNormalde hiç beklenen adet tarihim gecikmez , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik, suan adetim 3 gün gecikti , kaset test yaptım çift çizgi , erken gebelik testi yaptım çift çizgi , dün acilden kan verdim 507 çıktı beta hcg , bu gün acilde doktorla görüştüm, tam olarak gebelik var diyemeyiz değerin yüksek ama kimyasal veya dış olabilir dedi üç dört gün sonra hormonlara bir daha bakılıp ona göre kadın doğuma gitmen gerek dedi , şuan ben hamile miyim değil miyim , kafam çok karıştı
Kuzum bir kaç gün sonra tekrar yap istersen çok hayalet bir çizgi yaklastirincaKızlar testime bakar mısınız? Rica etsem biraz böyle yakınlaştırır falan bakarsanız daha iyi olur
Dimi? Çok silik de olsa bi çizgi var gibi. Pazartesi tekrarlayacağım. Yarın sabah yine yapsam fark eder mi acaba?Kuzum bir kaç gün sonra tekrar yap istersen çok hayalet bir çizgi yaklastirinca
Bu testi hiç görmedim ama sol tarafta ince var gibi çizgiKızlar testime bakar mısınız? Rica etsem biraz böyle yakınlaştırır falan bakarsanız daha iyi olur
Yurt dışında yaşıyorum. Buranın testi bu. Evet. Ben de görüyorum o çok silik çizgiyi. Sabah tekrar yapacağım inşallahBu testi hiç görmedim ama sol tarafta ince var gibi çizgi
Kuzum bir kaç gün sonra tekrar yap istersen çok hayalet bir çizgi yaklastirinca
Bugün tekrarladım. Bakar mısınız? Sanırım bu sefer daha net bir çizgi varBu testi hiç görmedim ama sol tarafta ince var gibi çizgi
Görseli göremiyorumBugün tekrarladım. Bakar mısınız? Sanırım bu sefer daha net bir çizgi var
Görseli göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?